Cure ja ne znam kako vi podnosite ove vrućine ali ja sam na izmaku snaga 🥵 Ovo vise nije normalno. Ima perioda u danu kad se ne mogu pomjeriti, toliko mi je loše. Trbuščić već raste 🤗 Mogu samo pretpostaviti koliki će onda do kraja biti 😱
Pokušala sam se jučer naručiti u nekoliko klinika za endokrinologa. Jedino su mi iz Vuk Vrhovca dali termin za mjesec dana a ostali se nisu ni javili. A sestra kod ginekologa mi rekla da ću najviše čekati tjedan dana 🙄 Ako mi ne ponude nikakv termin prije, morat ću privatno jer sam citala da je štitnjača koja ispravno funkcionira jako bitna za ishod trudnoće pa me strah tako dugo čekati s ovim nalazom na kojem nikako nema hormona.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jutro curke, kako ste danas?
Mene jučer kroz cijeli dan bolilo s lijeve strane pupka i malo niže.. prvi put tako neka čudna bol.. nije onako žiganje kao kod naglog pokreta, nego baš nešto skroz drugačije.. javilo mi se u nekoliko navrata kroz dan.. prestane nakon nekoliko sec, pa se nisam opterečivala previše.. danas evo sve ok.. pretpostavljam da je to rastezanje unutra, ne znam.. jel se i vama to događa?
Jel kao pikanje? Peckanje? Ne znam kako da opisem. Ja sam u 10.tt osjetila s lijeve strane kao da mi nesto dosta neugodno pulsira. Tako mi je bilo 2-3 dana i onda nestalo.
Pa više je kao peckanje bilo.. i ponovi se par puta i onda mirno nekoliko sati.. uglavnom 4-5x mi se ponovilo kroz dan.. danas nije uopće.. ne znam, valjda to tako treba biti jer dr mi je rekao da je sve normalno u trudnoći, jedino ako bude bol jaka i konstantna, onda da mu se javim..
Cure ja ne znam kako vi podnosite ove vrućine ali ja sam na izmaku snaga 🥵 Ovo vise nije normalno. Ima perioda u danu kad se ne mogu pomjeriti, toliko mi je loše. Trbuščić već raste 🤗 Mogu samo pretpostaviti koliki će onda do kraja biti 😱
Pokušala sam se jučer naručiti u nekoliko klinika za endokrinologa. Jedino su mi iz Vuk Vrhovca dali termin za mjesec dana a ostali se nisu ni javili. A sestra kod ginekologa mi rekla da ću najviše čekati tjedan dana 🙄 Ako mi ne ponude nikakv termin prije, morat ću privatno jer sam citala da je štitnjača koja ispravno funkcionira jako bitna za ishod trudnoće pa me strah tako dugo čekati s ovim nalazom na kojem nikako nema hormona.
Ajd probaj Duga Resu zvat,neka ti dr da uputnicu,poslikas i posaljes im mailom..i napises da si trudnica. Ima dr Bozicevic cini mi se..i jako je dobar,ja sam u 1 trudnoci isla tamo...Ako si iz Zg-a..i nije ti to toliko daleko..manje ce te izaci put..nego da privatno ides na pregled..
Meni isto koma..vruce je za popizdit! I muka mi je..a popodne radim..
Meni nije palo na pemet čekat. Odma sam otišla kod privatnika.
Ajd probaj Duga Resu zvat,neka ti dr da uputnicu,poslikas i posaljes im mailom..i napises da si trudnica. Ima dr Bozicevic cini mi se..i jako je dobar,ja sam u 1 trudnoci isla tamo…Ako si iz Zg-a..i nije ti to toliko daleko..manje ce te izaci put..nego da privatno ides na pregled..
Meni isto koma..vruce je za popizdit! I muka mi je..a popodne radim..
Hvala ti 😘 Ajd mi molim te samo napisi jel to zovem u bolnicu Duga Resa? To je ovo na netu sto piše specijalna bolnica?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Da,specijalna bolnica duga resa...samo napomeni da si trudnica,i onda bi te preko reda trebali uzet...
Da, jako ti je bitna stitnjaca. Ja inace imam hipotireozu i odmah cim sam saznala za trudnocu isla sam vaditi hormone. Tsh mi je bio u granicama normale, ali visok za trudnocu pa su mi uduplali terapiju da ga spuste oko 1. To mi je rekla ginekologica, a isla sam odmah i privatno u endokrinologa, koji mi je potvrdio isto sto i gin.
I inace sam osoba kojoj je uvijek hladno, ali zadnjih dana ne mogu od vrucine zivjeti.
Karla89 i ja sam prosli tjedan bila u 10.tj i mozda je slucajnosti, ali isto me je tako peckalo, samo na desnoj strani. Valjda je normalno da nas nesto bolucka stalno, samo da nije jako i da ne traje dugo.
Lilypie jesi zvala na Sv. Duh, ali moras zvati na onaj broj za sva narucivanja ujutro.
Ja tsh jos nisam vadila iduci tjedan valjda, cudno da me jos nisu poslali kao netreba zuriti, ali prije trudnoce mi je bio ok, i sad KS mi je ok, isla sam jucer po uputnicu za UK, mada moja gin kaze da je u trudnoci normalno da je sve u urinu poviseno i vise a meni je malo, ali radi mog mira da napravim Uk.
A ja ova tri dana nikakva, nekako se cudno osjecam, danas malo nizi tlak, jos nemam nikakve izrazene simptome pa me i zbog toga valjda hvata panika, znam da je to psiholoska podsvjest, da nista neznaci, ali et dovoljno da me satare. Juce me moja gin pita jel hocu da me brzinski pregleda da me utjesi, al kao bolje ne jer u pon idem na kontrolu, ona misli da me malo perru hormoni 😕, neznam, nadam se da je upravu.
Zdravo svima, i ja da se priključim, trenutno sam 6+4 po zadnjoj Men. Bila sam na pregledu jučer pa mi je ginekolog rekao da je još rano, vjerovatno zbog zakašnjele ovulacije, vidjela se samo gestacijska vrećica, naručena sam ponovo 26.8 pa me malo sada prpa do ponedjeljka, jer sam 12.3 ove godine imala spontani (blighted ovum) pa me malo strah, nadam se najboljem ❤️ Želim svima urednu i sretnu trudnoću. Šaljem vam veliki pozdrav😘😘
Zdravo svima opet, morala sam naci zadnji post kako bi me se sjetile da vam javim da sam bila u poendjeljak na drugom svom pregledu, kojeg sam jedva docekala bas me bilo strah, kada sam otisla, plod velicine 0.62cm i po UZV trudna 6t4d i vidiii se skroz malo kako srce titra, rijecima ginekologa vidim da pulsira al zelim biti siguran 100% pa se vidimo opet za 7 dana...sto me opet naravno malo stavilo u razmisljanje do ponedjeljka
nego sam vas htjela pitati da li je normalno da me bas od jutros neka ne moć uhvati, znači jedva gledam, citav dan sam u horiznotali... s tim da me povremeno boli na desnoj strani iznad kuka tj ispod rebara... kada sam bila na pregledu spomenula sam mu bol u janicima sve je pregledao i reko da je sve uredno i da su bolovi skroz normalni jer se sve rasteze, prva mi je trudnoca nakon spontanog pa me sve brine.... izvinjavam se na dugom postu, i svim ostalim novim trudnicama zelim dobrodoslicu
Hej curke evo i ja se sa lh trakica priključuejm… Tek 11.09 je pregled..ali mislim da sam nekih 3-4 tjedna❤️❤️❤️❤️❤️ heeeeej ribiiiii i ti si tu❤️❤️
Bok Tinchy :) Dobro nam dosla! Bas mi je drago da si docekala plusic! Rekla bi ti da ce brzo 11.9. ali mislim da sve znamo da vrijeme stoji dok cekas prvi pregled! Koliko ces biti trudna 11.9.? Jel ti to mozda malo rano…
Hvalaaaaava vam curke..ma ne vjerujem da je rano.. zadnja M mi je bila 20.07.. tako da mislim da će možda biti taman..čak sam mislila i da je predugo 😂😂😂😂 daaaa napokon sam ga dočekala i prestetna sam..samo još pregled da mi kaže da je sve super da mogu uzivati kao novopečena trudnica❤️❤️❤️❤️
A šta se tiče nekih simptoma..samo me sise bole za p********.😀 Ponekad želudac..malo jajnici i to dole ali to valjda jer se rasteže😃😃 mučnine ko mučnine još nisam imala..dođe mi malo slabo ali ne povratim.. vrtoglavice tu i tamo i to je to🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji