Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    28. Kolovoz 2019. 19:07

Meni je isto bilo muka ali od 10-12 kad sam bila vani, kad sam dosla doma samo sam u krevet otisla odspavala dva sata i ko nova sam. Tezak je dan danas. 

🧔39
    👧31

Točkica37
    28. Kolovoz 2019. 19:31

Evo nas s pregleda. Izgleda da nam stize Šimun 💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ribi1234
    28. Kolovoz 2019. 19:33

Točkica37

Bravo :) Pozdrav Šimuni i mamici <3

ribi1234
    28. Kolovoz 2019. 19:35

Karla89

Ode mi post, a ja nisam završila s pisanjem..
    Ne znam kako ste vi današnji dan preživjele, al ja sam mislila da ću umrijeti..ubija me ova sparina i vrućina..muka mi je bila od podne do malo prije..muka u trbuhu, u glavi, slabost..užaaas.. kao da sam sinoć bila turbo pijana i danas mamurluk teški..al je iza podne krenulo..
    Došla doma s posla, legla i odmaram..sad je ok..al opet nisam najbolje 🥴😒

Ja jedva prezivljavam. Prespavala sam cijeli dan i uzasno mi se vrti kad hodam, a i povratila sam rucak. Stvarno se nadam da ce sutra biti bolje.

skoljka
    28. Kolovoz 2019. 20:14

Točkica37

Cestitam na urednom pregledu i na Šimunu 💙👼

_IvaGljiva_
    28. Kolovoz 2019. 20:38

Točkica37

Čestitam! Bas lijepe vijesti 😘

28. Kolovoz 2019. 21:10

Evo ja u nekim razmisljanjima pa kontam da mi pripomognete. Od 1.4.2020.mijenja se zakon o porodiljnoj naknadi a ce i drugi dio porodiljne naknade biti isti. Što je s nama koje ćemo raditi prije tog 1.4.2020.?

Boa35
    28. Kolovoz 2019. 21:24

Točkica37

Čestitaaam!! 🥰💚 
    Dečki vode koliko mi se čini 🤔

Boa35
    28. Kolovoz 2019. 21:28

ribi1234

Karla89

Ode mi post, a ja nisam završila s pisanjem..
    Ne znam kako ste vi današnji dan preživjele, al ja sam mislila da ću umrijeti..ubija me ova sparina i vrućina..muka mi je bila od podne do malo prije..muka u trbuhu, u glavi, slabost..užaaas.. kao da sam sinoć bila turbo pijana i danas mamurluk teški..al je iza podne krenulo..
    Došla doma s posla, legla i odmaram..sad je ok..al opet nisam najbolje 🥴😒

Ja jedva prezivljavam. Prespavala sam cijeli dan i uzasno mi se vrti kad hodam, a i povratila sam rucak. Stvarno se nadam da ce sutra biti bolje.

A ti barem možeš odspavati..ja na poslu do 16h..
    Al primjetila sam da iza 13-14 h uopće se ne mogu koncentrirati na ništa.. 0 bodova.. 😒 
    Nadam se da će ovaj umor prestati kroz neko vrijeme..pa neće valjda svih 9mj biti ovako 🤔🥴

• Frau_Mund6
    28. Kolovoz 2019. 21:42

Chappie, sretno sutra!
    Tockica, super vijesti 😉 koliki je decko? 
    Mrvicak, ja vjerujem da kad zakon donesu svi kojima isplacuju da ce uci u to. Bilo mjesec ili 6. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.