Meni je isto bilo muka ali od 10-12 kad sam bila vani, kad sam dosla doma samo sam u krevet otisla odspavala dva sata i ko nova sam. Tezak je dan danas.
🧔39
👧31
Evo nas s pregleda. Izgleda da nam stize Šimun 💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Bravo :) Pozdrav Šimuni i mamici <3
Ode mi post, a ja nisam završila s pisanjem..
Ne znam kako ste vi današnji dan preživjele, al ja sam mislila da ću umrijeti..ubija me ova sparina i vrućina..muka mi je bila od podne do malo prije..muka u trbuhu, u glavi, slabost..užaaas.. kao da sam sinoć bila turbo pijana i danas mamurluk teški..al je iza podne krenulo..
Došla doma s posla, legla i odmaram..sad je ok..al opet nisam najbolje 🥴😒
Ja jedva prezivljavam. Prespavala sam cijeli dan i uzasno mi se vrti kad hodam, a i povratila sam rucak. Stvarno se nadam da ce sutra biti bolje.
Cestitam na urednom pregledu i na Šimunu 💙👼
Čestitam! Bas lijepe vijesti 😘
Evo ja u nekim razmisljanjima pa kontam da mi pripomognete. Od 1.4.2020.mijenja se zakon o porodiljnoj naknadi a ce i drugi dio porodiljne naknade biti isti. Što je s nama koje ćemo raditi prije tog 1.4.2020.?
Čestitaaam!! 🥰💚
Dečki vode koliko mi se čini 🤔
Ode mi post, a ja nisam završila s pisanjem..
Ne znam kako ste vi današnji dan preživjele, al ja sam mislila da ću umrijeti..ubija me ova sparina i vrućina..muka mi je bila od podne do malo prije..muka u trbuhu, u glavi, slabost..užaaas.. kao da sam sinoć bila turbo pijana i danas mamurluk teški..al je iza podne krenulo..
Došla doma s posla, legla i odmaram..sad je ok..al opet nisam najbolje 🥴😒
Ja jedva prezivljavam. Prespavala sam cijeli dan i uzasno mi se vrti kad hodam, a i povratila sam rucak. Stvarno se nadam da ce sutra biti bolje.
A ti barem možeš odspavati..ja na poslu do 16h..
Al primjetila sam da iza 13-14 h uopće se ne mogu koncentrirati na ništa.. 0 bodova.. 😒
Nadam se da će ovaj umor prestati kroz neko vrijeme..pa neće valjda svih 9mj biti ovako 🤔🥴
Chappie, sretno sutra!
Tockica, super vijesti 😉 koliki je decko?
Mrvicak, ja vjerujem da kad zakon donesu svi kojima isplacuju da ce uci u to. Bilo mjesec ili 6.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji