Jutro!! Moja mala je zakurila 😣 sad moramo park izbjegavati.. to nam je najteze!!
😂😂😂😂 ja bi rekla da gleda 10.
url=https://lilypie.com]
Jutro, svima! :D
Ribir1234, super da imamo isti termin :D (koji su tebi točno rekli)? Moja beba je do zadnjeg pregleda kaskala cca 5 dana, sad je kao OK i termin je 04.03/05.03.
Nifty jooš čekam i ludujem :D Očekivala sam u ponedjeljak nalaze, pa jučer i ništa. Dajem još šansu danasDoktor radi ujutro, pa se nadam pozivu i ni na wc ne idem bez mobitela :D Franko <3 <3 <3 super i za doppler.. Možda kasnije uzmem, mada mislim da kad krene lupat- neće biti potrebe (ako bu imalo ko starija seka :-))!
Katynina1991, mislim da su ti cure sve OK rekle, a ja sam (rai krvarenja) obavila 4 UZV-a unutar 10 dana :/ jebiga, nisam imala izbor, nadam se da će sad sve biti OK i da ću se vratiti u "normalan" (jednom u 3 tjedna) ritam.
Marti1987, dobrodošla! Nemam iskustva za progesteronom, nisam ga vadila. Obzirom da je trudnoća mala, možda da izvadiš betu? pa odeš gin po Utriće/duphastone? (tako sam ja napravila…)
Tinchy, dobrodošla i neka bude školska :D
Mamisita05, i u prvoj i u ovoj trudnoći idem na brazilke, svaka tjedna, kod mene sve ok (da pokucam) iako sam čula da je bilo situacja da cure pokupe nešto.. Meni je dokt rekla da mogu, u prvoj sam išla i dan prije poroda :D
Inače, ja sam OK. U top formi. Posao, doma, pa većinom skitanje uz moji stariju vrtirepku. Tako da većinom sjednem tek oko 21,22 navečer. Ali, dobro, samo neka je sve OK a i u prvoj trudnoći sam bila do kraja aktivna :D (samo ću reći da sam trudove dobila u 1 ujutro u pivnici)!
Čekam rezultate Niftya i to je to :D
i danas planiram reći šefu za trudnoću, vrijeme je, jer nemrem više uvlačiti trbušinu
Pozdrav svima!
Meni su rekli 3.3. s tim sto je Franko veci za tjedan dana tako da ga ocekujemo i ranije. Al rano je jos za odredivanje. Zezamo se da sam ja sad trudna 13, a on 14 tjedana :D
Drzim fige da danas dodu nalazi! Sigurno ce biti sve ok :))
Meni je stigao sa Alija doppler, tako nekih 150 kn je, danas sam si kupila gel, ali mislim da mi je sa 9 tt još rano čuti ali probat ću sad koji dan. Danas sam obavila sva vađenja krvi i malo po trgovinama i baš sam umorna od hodanja.
Netko je pisao za progesteron, ja sam ga uz betu isto vadila, najbolje javiti ginekologu nalaz pa će reći treba li kakva terapija
Mislim da je, ja sam sinoc bas tesko nasla bebicu, a u 13.sam. Doduse, to ovisi o njezinom polozaju- ako se okrene, nema sanse da cujes.
Ja isto mislim da gledaš 10ti jer 9ti si napunila i sve dalje je sad 10ti tjedan i čitaš šta se sad događa u toku tog tjedna. Tako barem ja, nekako mi to ima smisla
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Meni je stigao sa Alija doppler, tako nekih 150 kn je, danas sam si kupila gel, ali mislim da mi je sa 9 tt još rano čuti ali probat ću sad koji dan. Danas sam obavila sva vađenja krvi i malo po trgovinama i baš sam umorna od hodanja.
Netko je pisao za progesteron, ja sam ga uz betu isto vadila, najbolje javiti ginekologu nalaz pa će reći treba li kakva terapija
Mislim da je, ja sam sinoc bas tesko nasla bebicu, a u 13.sam. Doduse, to ovisi o njezinom polozaju- ako se okrene, nema sanse da cujes.
Da znam, male su i imaju puno mjesta pa je teško uhvatiti, i ne znam koja mi je jačina dopplera ali budem vidjela
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Žene mene nešto buni. Naime, ja sam danas 9+1. Gledam li ja po kalendaru razvoja djeteta 9. ili 10. tjedan? Napunila sam 9.-i i ušla u 10.-i, ali ne znam gledam li taj u koji sma ušla ili ovaj prije?
Hmm ja sam temeljem 3 aplikacije na mobu zakljucila da gledas ovaj prije, odnosno u tvom slucaju, deveti. Ako imas Android skini si Ovia Pregnancy app,meni je super!
Žene mene nešto buni. Naime, ja sam danas 9+1. Gledam li ja po kalendaru razvoja djeteta 9. ili 10. tjedan? Napunila sam 9.-i i ušla u 10.-i, ali ne znam gledam li taj u koji sma ušla ili ovaj prije?
Hmm ja sam temeljem 3 aplikacije na mobu zakljucila da gledas ovaj prije, odnosno u tvom slucaju, deveti. Ako imas Android skini si Ovia Pregnancy app,meni je super!
Imam i Oviu i još njih 5 🙈😂😂😂
Jutro curke, kako ste danas?
Mene jučer kroz cijeli dan bolilo s lijeve strane pupka i malo niže.. prvi put tako neka čudna bol.. nije onako žiganje kao kod naglog pokreta, nego baš nešto skroz drugačije.. javilo mi se u nekoliko navrata kroz dan.. prestane nakon nekoliko sec, pa se nisam opterečivala previše.. danas evo sve ok.. pretpostavljam da je to rastezanje unutra, ne znam.. jel se i vama to događa?
Jutro curke, kako ste danas?
Mene jučer kroz cijeli dan bolilo s lijeve strane pupka i malo niže.. prvi put tako neka čudna bol.. nije onako žiganje kao kod naglog pokreta, nego baš nešto skroz drugačije.. javilo mi se u nekoliko navrata kroz dan.. prestane nakon nekoliko sec, pa se nisam opterečivala previše.. danas evo sve ok.. pretpostavljam da je to rastezanje unutra, ne znam.. jel se i vama to događa?
Jel kao pikanje? Peckanje? Ne znam kako da opisem. Ja sam u 10.tt osjetila s lijeve strane kao da mi nesto dosta neugodno pulsira. Tako mi je bilo 2-3 dana i onda nestalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji