Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    03. Siječanj 2020. 16:45

Ma najbolje tako, ipak je to malena bebica koja tek stvara imunitet, a dobro je netko napisao, ne treba netko smrcati i kasljati da bi bio bolestan

It’s a baby boy💙

Corinne
    03. Siječanj 2020. 18:48

Tina1803

Karla 89javi ako neka bude baš odlična da ju uzmem
    Corinne dobrodošlaa🥳 koji si tjedan? Curica ili decko? 😊

Hvala Tina! 😉🥳 nosim deckica, vrlo aktivnog ljubitelja hrane 🥰 termin mi je pocetkom 5.mj, sad sam 23. tjedan 🤩 Prebrzo mi prolazi vrijemeeee

brankica09
    03. Siječanj 2020. 18:53

Tina1803

Jutro svima 😊
    Jahanara tnx na info
    Evo i slikica od nas,nismo dugo,rastemoo😍
    https://ibb.co/ykZr1X1

🥰 divno Tina 😘

happyivy
    03. Siječanj 2020. 18:55

Karla89

Corinne dobro nam došla 💜
    Da, i ja kad krenem pisat, pola toga zaboravim 🙈
    Nego, zadnjih dva sata imam neke blage menga bolove..kao prvi dan kad trebam dobiti..svakih 15min trčim na wc vidit da se nije nešto dogodilo, užasan osjećaj..i mislim da me uz to mjehur počeo zezati 😤 sad tamanim brusnice i dio sam zalila vrućom vodom da čaj napravim..
    Jedno prođe, drugo krene..koma ..

I mene neki dan uhvatili bolovi ko da cu svaku cas procurit i kuzim te bas je ruzan osjecaj, jos me taj dan dosta stezalo u ledima. Proslo kroz sat vremena Bogu hvala. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Corinne
    03. Siječanj 2020. 19:01

Hvala i ostalim curkama na dobrodoslici! 🥰😊
    Kaj se tice posjeta, ja sam u Pragu, pa imam srece bar oko gostiju. Doci ce mi mama cim rodim, plan je da ostane par tjedana, a ostalim gostima sam vec najavila da se vidimo tek na ljeto.
    Dobila sam savjete od frendica-mama, da se ne ustrucavam postaviti jasna pravila, jer zadnje sto nam treba po izlasku iz bolnice je briga o gostima, a da ne govorim o potpuno novom malenom nezasticenom bicu, da ga svi cmakaju i nose

Vaki
    03. Siječanj 2020. 19:12

Corinne

Tina1803

Hvala Tina! 😉🥳 nosim deckica, vrlo aktivnog ljubitelja hrane 🥰 termin mi je pocetkom 5.mj, sad sam 23. tjedan 🤩 Prebrzo mi prolazi vrijemeeee

A, ne! Nisi 23. tjedan, nego 25. Ti si valjda jedina koja smanjuje tjedne trudnoće! ❤️
    Skoljka - danas me malo smatralo, ali glavno da je meni jučer bilo super.
    Jahanara - i nama se na početku budio i tražio nas po krevetu. No, otkako ide u vrtić mora rano ustajati pa čvrsto pajki. Čak mi je tu jedna mamica preporučila knjigu "I moje dijete može samo spavati", jer smo brigali brigu kao i vi.
    Karla89 - meni su povremeno prisutni ti menga bolovi pa se svaki put pitam odakle sad to...
    Sagi - danas smo pričali o tebi. Tvoja mama je otvorila temu kako će dobiti unuka, ali da ja to već sigurno znam... 🤭😉

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    03. Siječanj 2020. 19:13

* Ne smatralo, nego me satralo. 

🤞❤️🙏

Corinne
    03. Siječanj 2020. 19:23

Vaki

Corinne

Tina1803

A, ne! Nisi 23. tjedan, nego 25. Ti si valjda jedina koja smanjuje tjedne trudnoće! ❤️
    Skoljka - danas me malo smatralo, ali glavno da je meni jučer bilo super.
    Jahanara - i nama se na početku budio i tražio nas po krevetu. No, otkako ide u vrtić mora rano ustajati pa čvrsto pajki. Čak mi je tu jedna mamica preporučila knjigu "I moje dijete može samo spavati", jer smo brigali brigu kao i vi.
    Karla89 - meni su povremeno prisutni ti menga bolovi pa se svaki put pitam odakle sad to…
    Sagi - danas smo pričali o tebi. Tvoja mama je otvorila temu kako će dobiti unuka, ali da ja to već sigurno znam… 🤭😉

hehe eto, jesam rekla da mi prebrzo prolazi vrijeme! 😅 Ne bi bilo cudno da me ulove trudovi a ja kazem: ma neee, imam ja jos mjesec dana 😀 valjda mi se zaustavilo vrijeme na bozicnim praznicima!

skoljka
    03. Siječanj 2020. 20:20

Fever super za dobar prwgled, jooj ja svoj nemogu docekat 🙈
    Cure koje ste u mojim tt jel imate problema sa probavom, odnosno stolicom 😬? Mene izludjuje danima, neznam vise sta da radim dodje mi da stavim cepic. Nemam problem sa tvrdom stolicom vec jednostavno crijeva ne rade(sorry na ovakvom opisu) nemoze da krene i crijeva me bole 😓. Maloprije sam nasjeckala jabuku, 5 ili 6 suhih sljiva, i izmjesala sa bioactiv lgg jogurtom. 

Vaki
    03. Siječanj 2020. 20:43

Skoljka - moj mali je imao problema kad je počeo jesti krutu hranu. Doktorica nam je preporučila Regulino, navodno je to skroz prirodno - lalulaktoza koja na sebe veže vodu i neprobavljena izlazi sa stolicom. Odlično smo time regulirali stolicu, baš sam bila prezadovoljna. Malo progooglaj mogu li trudnice, mada vjerujem da mogu ako je on smio. Ako tvoj pripravak ne pomogne onda probaj s tim. 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.