Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    03. Siječanj 2020. 20:45

Prvo smo probali s lanenim sjemenkama u jogurtu, šljivama, kupovnim kašicama (to mi je rekao školski liječnik), mekinjama, juhicama itd., no nije bilo pomaka. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    03. Siječanj 2020. 20:56

Vaki

Corinne

Tina1803

Karla 89javi ako neka bude baš odlična da ju uzmem
    Corinne dobrodošlaa🥳 koji si tjedan? Curica ili decko? 😊

Hvala Tina! 😉🥳 nosim deckica, vrlo aktivnog ljubitelja hrane 🥰 termin mi je pocetkom 5.mj, sad sam 23. tjedan 🤩 Prebrzo mi prolazi vrijemeeee

A, ne! Nisi 23. tjedan, nego 25. Ti si valjda jedina koja smanjuje tjedne trudnoće! ❤️
    Skoljka - danas me malo smatralo, ali glavno da je meni jučer bilo super.
    Jahanara - i nama se na početku budio i tražio nas po krevetu. No, otkako ide u vrtić mora rano ustajati pa čvrsto pajki. Čak mi je tu jedna mamica preporučila knjigu "I moje dijete može samo spavati", jer smo brigali brigu kao i vi.
    Karla89 - meni su povremeno prisutni ti menga bolovi pa se svaki put pitam odakle sad to…
    Sagi - danas smo pričali o tebi. Tvoja mama je otvorila temu kako će dobiti unuka, ali da ja to već sigurno znam… 🤭😉

Hahaha 🙂 

03. Siječanj 2020. 22:24

Joj cure. Napokon sam se odvazila malo gledati djecja kolica i kinderbete. Vrti mi se u glavi od ponude.
    Ima tko iskustva s ovim brendom? https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-tako-laret-imperial-boja-04-crna/

Vidjela sam super kinderbet koji ima i dio za njihanje u prvim mjesecima, ali 1600 kn, joj. Gledam po njuskalu, svi imaju kotacice, a nitko i dio za njihanje. Moram se malo sabrat i razmislit o svemu :D

Boa35
    03. Siječanj 2020. 23:51

skoljka

Fever super za dobar prwgled, jooj ja svoj nemogu docekat 🙈
    Cure koje ste u mojim tt jel imate problema sa probavom, odnosno stolicom 😬? Mene izludjuje danima, neznam vise sta da radim dodje mi da stavim cepic. Nemam problem sa tvrdom stolicom vec jednostavno crijeva ne rade(sorry na ovakvom opisu) nemoze da krene i crijeva me bole 😓. Maloprije sam nasjeckala jabuku, 5 ili 6 suhih sljiva, i izmjesala sa bioactiv lgg jogurtom.

Mene je znalo tako začepit kad bi suhomesnato jela dva tri dana za doručak.. evo recept koji meni pomogne: b aktiv jogurt, 2-3 jušne žl zobenih, malo voća (uglavnom bude smrznuto bobičasto), chia i sjemenke lana..sve to pomiješam navečer, stavim u posudicu i u frižider..ujutro pojedem.. chia i zobene lijepo nabubre..nakon tog idem na wc tokom dana sigurno..možeš u to i bananu narezati.. 
    U zadnje vrijeme si to nosim na posao, pa pojedem za doručak. 
    Jel mg piješ redovito svaki dan? On isto zna pomoći.. 

skoljka
    04. Siječanj 2020. 08:31

Jutro
    Karla evo upravo jedem zobene sa jogurtom, sucenim vocem i chiom, neznam jel ima i lana. Ovo jedem par puta tjedno. Kad radim kuhane onda stavim smrznuto voce i bananu. Mg pijem svaki dan.
    Vaki citala sam sinoc o tom prasku, nisam nasla jel ga smiju trudnice niti djeca, ali ako si ti svome malom davala onda sigurno smiju. A jel to pomaze samo trenutno iki bas regulira da bude redovita probava. Jer meni nije problem tvrda stolica, normalna mi je, al nece da se pokrene, ove moje muckalice samo malo pomognu.
    Malina ma samo gledaj zasto ne bi. Kolica lijepo izgledaju, vidjela sam ih uzivo, bas su za male frajerice, sad kakva je funkcija, to moras otici u ducan i samo odluciti dali tebi odgovaraju, od konstrukcije, tezine, funkcije itd.. Sto se tice ljuljanja u kreveticu ja sam iskreno protiv toga. 

Grizli
    04. Siječanj 2020. 08:52

Malina u Magic Baby imas krevetic koji ima taj dio za njihanje i kotacice. Mislim da je oko 1200 kn, ako ti se ne zuri ispati ti se pricekat jer oni cesto stavljaju akcije.
    I nisam zapamtila koja je stavila link jastuka onog za mame višenamjenskog velikog. Ja ga imam i svaka preporuka. Jastuk je spas posebmo u visim tjednima, da nemam njega ne bi spavala nista. Probala sam i onaj manjih dimenzija, al nije mi bio dovoljna potpora za noge i ledja pa se nisam mogla namjestiti. A s ovim super. S time da ga ja držim tokom noci naopako onaj dio na koji na slikama je kao glava meni su noge. tako da su mi noge cijelu noc na povisenom pa ujutro nisu nateknute. 

Lilypie
    04. Siječanj 2020. 09:28

Jutro cure
    Bole me kukovi od ležanja i od jučer me bole i ledja, skroz nisko. Nadam se da je i to od ležanja. Svega me strah.
    Jel jos koji boli tako nisko?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• meddleO407
    04. Siječanj 2020. 09:54

Jutro cure. I mene sve boli, zdjelica, leđa, ne mogu se namjestit za spavanje nema šanse. I već dvije noći za redom mi se događa nešto grozno, toliko mi se diže želudac, od te žgaravice kiseline, kao da povratim u snu u usta i kad se probudim onaj odvratan okus po bljuvotini. 

• mamasita05
    04. Siječanj 2020. 10:24

skoljka

Fever super za dobar prwgled, jooj ja svoj nemogu docekat 🙈
    Cure koje ste u mojim tt jel imate problema sa probavom, odnosno stolicom 😬? Mene izludjuje danima, neznam vise sta da radim dodje mi da stavim cepic. Nemam problem sa tvrdom stolicom vec jednostavno crijeva ne rade(sorry na ovakvom opisu) nemoze da krene i crijeva me bole 😓. Maloprije sam nasjeckala jabuku, 5 ili 6 suhih sljiva, i izmjesala sa bioactiv lgg jogurtom.

I ja imam isti problem, nema problema s tvrdom stolicom, ali nema je po par dana. Pila sam Redovitu, al ni to mi nije pomoglo. U pripremi imam cepice, al sam ih kupila na svoju ruku, bez konzultacija s dr pa ih nisam koristila. Kad sam nju pitala za probleme s probavom, rekla mi je da izbacim rizu, tjesteninu, bijeli kruh i sl. Jogurti mi tesko padnu na zeludac, kao da imam kamen, jedem jabuke, meke banane, ali opet po 4 dana nista. Sad preko blagdana jos gore jer jedem i slatkog dosta. 

04. Siječanj 2020. 10:55

Lilypie

Jutro cure
    Bole me kukovi od ležanja i od jučer me bole i ledja, skroz nisko. Nadam se da je i to od ležanja. Svega me strah.
    Jel jos koji boli tako nisko?

Mene su nekolka puta tako leđa skroz nisko bolila i procitala sam da je to ok, nekoga tako inace boli dok mengu ima. A ja sam primjetila da me tako zna zaboliti dok gledam tv na kaucu, a pretpostavljam da si ti stalno u krevetu u takvom polozaju pa ti je i veci pritisak na to, a madraci budu uzas u bolnici jedino ako si na pt 1 odjelu tamo je sve novo.
    Ja nemam zasad problema sa probavom premda jedem i dosta slatkog i sad puno keksica i mesa za blagdane. Svaki dan pojedem barem jabuku ili narancu i trudim se sto vise vode piti. Inace pijem casu ili dvije vode na dan sto znam da je malo, ali jednostavno nemam toliku potrebu za njom, a odkad sam trudna natjeravam se popiti sto vise vode jer znam koliko je bitna.
    Svaki je organizam je drugaciji pa morate naci sto vama odgovara, meni je npr mala imala problem sa stolicom, a cokolade tad nije ni jela, nju su banane zatvarale, a najbolje bi joj djelovale suhe sljive i jabuke, naranče i isto bi joj svako tolko vode dala jer netrazi precesto sama. Jos pijem svako jutro caj od kamilice jer sam se od nesa odviknula ujutro kako mi je na pocetku trudnoce bilo mucno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.