Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    04. Siječanj 2020. 18:43

E onda ocito nije do 30+tt nego do vremena dok nas sviju lovi popodbevni spavanac 😉
    Malina tvoja sveki i moj svekar su ocito ista generacija dok isto razmisljaju, od samog pocetka gundja da sto kupujem tako sve da to se radi poslije poroda 😂 da se to tak radilo, praznovjerni ljudi 🤷🏻‍♀️, a svejedno od svake penzija odvoji trecinu da malom nesto kupim 😂
    Monalisa kako si ti, jel se kod tebe smirila situacija?
    Cure ja napravila posni grah maloprije, zaboravila da je tezak, al je i zdrav, al pozitivno je djelovao 🙈😂medleo evo imas preporuku, mozda i tvoja crijeva pokrene 😂
    Kad trebamo prestati jesti tak hranu tipa grah, kiseli kupus... 

skoljka
    04. Siječanj 2020. 18:44

malina08

Ma joj, jedva cekam da meni tako nesto kaze :D vj se boji da ju ne bi trazila novce za kolica, loool! Inace je poznata skrtica pa me vise nista ne iznenaduje kad tako nesto izjavi

Ah onda je zato to i izjavila boji se da ne ostane bez 5 tisucica 😅, zanemari, nek prica, bolje bez svadje 😉

• meddleO407
    04. Siječanj 2020. 19:31

Moja probava dolje dobro radi, a gore katastrofa
    Treba prestat žderat pa možd i žgaravica popusti

skoljka
    04. Siječanj 2020. 19:35

meddleO407

Moja probava dolje dobro radi, a gore katastrofa
    Treba prestat žderat pa možd i žgaravica popusti

Tek sad vidim da sam te pomjesala sa mamasita 🙈😂

• meddleO407
    04. Siječanj 2020. 19:38

Školjka, ma nema tu zabune štagod da kažeš, sve nas muče isti problemi

• monalisa
    04. Siječanj 2020. 21:00

skoljka

E onda ocito nije do 30+tt nego do vremena dok nas sviju lovi popodbevni spavanac 😉
    Malina tvoja sveki i moj svekar su ocito ista generacija dok isto razmisljaju, od samog pocetka gundja da sto kupujem tako sve da to se radi poslije poroda 😂 da se to tak radilo, praznovjerni ljudi 🤷🏻‍♀️, a svejedno od svake penzija odvoji trecinu da malom nesto kupim 😂
    Monalisa kako si ti, jel se kod tebe smirila situacija?
    Cure ja napravila posni grah maloprije, zaboravila da je tezak, al je i zdrav, al pozitivno je djelovao 🙈😂medleo evo imas preporuku, mozda i tvoja crijeva pokrene 😂
    Kad trebamo prestati jesti tak hranu tipa grah, kiseli kupus…

Je je, smirila se situacija, ali nije to to, ljudi su stvarno glupi s komentarima steta kaj nije sin, ja poludim 🤬🤬

04. Siječanj 2020. 21:02

Skoljka mislim da u trudnoci nemoramo prestati, ja sam i dok sam dojila jela grah jer ga jedem ionako jednom tjedno nisu to prevelike kolicine, također i kiselo zelje i zelje i meso, sve umjereno naravno. A sad ionako kad rodimo nece vise bit aktualno kiselo zelje pa problem manje 😂  moja nije imala problema sa grcevima i nisam primjetila da joj je ista smetalo od hrane sto sam ja jela. Npr mandarina inace vise odjednom pojedem,a tad sam se suzdrzala da pojedem jednu/dvi. Ima raznih preporuka sto da sto ne jesti, ali meni je najbolji savjet prati svoju bebu i znat ces 😊

• monalisa
    04. Siječanj 2020. 21:03

meddleO407

Školjka,ma nema tu zabune štagod da kažeš, sve nas muče isti problemi

Moja probava je sada oke, ali prva 3mj kao da mi je neko stavil cepa dolje 🤣🤣

happyivy
    04. Siječanj 2020. 21:16

Curke zanima me jel koja od vas u trudnkci jela kupovno suhomesnato i salate u restacu. Malo se osjecam ko losa mama jer sam ja prosli tjedan pojela malo Panone i danas kupovnu tortilju sa salatom. I nakon razg s frendicom kad me oprala malo sam se zbedirala jer kao ne znas kak oni peru te slalate. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

brankica09
    04. Siječanj 2020. 21:48

Ja se bavim zadnjim pripremama prije useljenja u novi stan  🙈 
    https://ibb.co/Wfm4m2W 🎉💫🧚‍♀️ malo se zabavljam 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.