Jutro svima 😊
Jahanara tnx na info
Evo i slikica od nas,nismo dugo,rastemoo😍
https://ibb.co/ykZr1X1
Tina803 od 30. tjedna se može raditi ctg. Znam to jer su meni tu u bolnici tako rekli.
Meni je jedna bebica glavom a jedna zatkom, vidjet ćemo do kraja kako će se poslozit 😊
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Tina803 od 30. tjedna se može raditi ctg. Znam to jer su meni tu u bolnici tako rekli.
Meni je jedna bebica glavom a jedna zatkom, vidjet ćemo do kraja kako će se poslozit 😊
Pa di stee vi namaaa😍😍 vidis kako idu dani i bebice su na sigurnom 👏👏 Kako se ti držiš?
Lily kakvo je stanje.kod vas. Ja vas skicnem uglavnom da vidim.kako vi napredujete. Jel secer pod kontrolom? Ili je sad to u drugom.planu?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sanja za pregled.
Lijepo je da stižu samo dobre vijesti 😊
Lilypie kak ste vas tri? 🙂
Mi se još držimo u komadu 😊
Ležimo i brojimo 18. dan bolnice 😬 Svaka kost me boli.... ma sta kost, meso me boli. Bila bih sretna da mogu do wc-a.
Secer je pod kontrolom s dijetom i inzulinom. A ne znam sto bih rekla na tak secer. Puno sam citala i tu ima puno cura sa šećerom ali nisu na inzulinu. Zašto sam ja na njemu, nemam pojma. Vrijednosti dva sata nakon obroka idu od 5-6 i nešto i gdje god čitam to je ok, ali ne. Meni treba inzulin.
Vise nisam imala nikakvih pregleda ali zaredali su se praznici, sve dežurstva pa vidjet ćemo sljedeći tjedan kako će biti.
Sara & Nora 💞
Tebi ono kad su siknuli dexic ti je skocio secer ako dobro pamtim i valjda od onda oni daju inzulin. Trebali bi te pustiti mozda malo bez inzulina ionako si im pod kontrolom ako zaskripi.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Fali mi riječ super u poruci Sanja za pregled. 😁
Lilypie uf mogu mislit, mene sve boli kad ujutro ležim duže 😕 al dobro, bitno da ste u komadu, sad su bebice već sigurno velike 🙂
Možda ti bi bez inzulina divljao šećer 🤔
Tebi ono kad su siknuli dexic ti je skocio secer ako dobro pamtim i valjda od onda oni daju inzulin. Trebali bi te pustiti mozda malo bez inzulina ionako si im pod kontrolom ako zaskripi.
I prije deksica sam ja dobila inzulin... ne znam 💁🏻♀️
Tu sam upoznala jednu curu kojoj secer skače preko 30 i ona ima inzulin i to kužim ali na ove vrijednosti koje ja imam...
Sara & Nora 💞
Jutroo.. 30tt👀🙊🙈
Tina preslatki buso ☺️
Lilypie drz se draga, najbitnije da ste u komadu i da curke napreduju.
Sortiraj odgovore
Najstariji