Mamasita steta da ti jogurt ne odgovara, meni je on spas za crijeva.
Pojedem i ja jabuku, mandarine, vode bas u zadnje vrijeme pijem dosta jer sam poslije bilo cega sto stavim usta zedna ko deva.
Maloprije sam kupila domace pirovo brasno, mislim da je Grizli nesto pisala o njemu (ako citas ovo, napisi mi kako pravis kruh) cini mi se da je dobro za probavu, pa reko da i to probam 🤷🏻♀️

Mamasita steta da ti jogurt ne odgovara, meni je on spas za crijeva.
Pojedem i ja jabuku, mandarine, vode bas u zadnje vrijeme pijem dosta jer sam poslije bilo cega sto stavim usta zedna ko deva.
Maloprije sam kupila domace pirovo brasno, mislim da je Grizli nesto pisala o njemu (ako citas ovo, napisi mi kako pravis kruh) cini mi se da je dobro za probavu, pa reko da i to probam 🤷🏻♀️
Pirovo brašno ti je super, ima puuno manje glutena nego obično..ja ga koristim zadnjih dvije godine..
A kruh radim pola pirovo,pola neko integralno ili raženo..da nije bijeli i sjemenke ubacimo. Super bude.
Naletila sam na ovo cure pa naručila, da sam mirna za rodilište - evo ako se kojoj učini zgodno, na akciji je sve trenutno:
https://shop.galeb.hr/ogrtac-na-preklop-s-vezicom-za-trudnice-i-dojilje
https://shop.galeb.hr/zenska-spavacica-cijela-na-kopcanje-s-cvjetnim-printom

Gledajte spavacice kratkih rukava, strahovito je vruce u sobama u bilo koje doba godine

It’s a baby boy💙
Mene opet danas ulovio san, skoro 3 sata sam odvalila, izgleda da je ovo neka nova faza od 30tt 😂

Skoljka ja spavala od 00:30 sinoc do 10:00h i sad od 15-17h🙈
Svidja mi se to, danima nisam mogla spavati prosli i pretprosli tj😃

It’s a baby boy💙
Mene opet danas ulovio san, skoro 3 sata sam odvalila, izgleda da je ovo neka nova faza od 30tt 😂
Bome i ja sad popodne sat vremena 🤪 ali nisam se noćas baš naspavala.. nikako se namjestiti, pa beba lupa..jedva čekam da se sutra doma vratimo i da zagrlim svoj jastuk i naspavam se normalno 😊
I ja sam odvalila popodne 2 i pol sata. Poludila sam kad sam cula od mame da joj je moja sveki rekla da nakon poroda idem kupovat kolica i kinderbet?! I da opcenito, tko normalan kupuje kolica za 5000kn..
I ja sam odvalila popodne 2 i pol sata.Poludila sam kad sam cula od mame da joj je moja sveki rekla da nakon poroda idem kupovat kolica i kinderbet?! I da opcenito, tko normalan kupuje kolica za 5000kn..
Koje gluposti 🤔 a di ti bude beba spavala prije nego kupis kindi i kak oni misle izvest bebu iz bolnice bez jajeta koje dobijes uz kolica? 😯

Ma joj, jedva cekam da meni tako nesto kaze :D vj se boji da ju ne bi trazila novce za kolica, loool! Inace je poznata skrtica pa me vise nista ne iznenaduje kad tako nesto izjavi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji