Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    04. Siječanj 2020. 12:11

Mamasita steta da ti jogurt ne odgovara, meni je on spas za crijeva.
    Pojedem i ja jabuku, mandarine, vode bas u zadnje vrijeme pijem dosta jer sam poslije bilo cega sto stavim usta zedna ko deva. 
    Maloprije sam kupila domace pirovo brasno, mislim da je Grizli nesto pisala o njemu (ako citas ovo, napisi mi kako pravis kruh) cini mi se da je dobro za probavu, pa reko da i to probam 🤷🏻‍♀️

Boa35
    04. Siječanj 2020. 12:22

skoljka

Mamasita steta da ti jogurt ne odgovara, meni je on spas za crijeva.
    Pojedem i ja jabuku, mandarine, vode bas u zadnje vrijeme pijem dosta jer sam poslije bilo cega sto stavim usta zedna ko deva.
    Maloprije sam kupila domace pirovo brasno, mislim da je Grizli nesto pisala o njemu (ako citas ovo, napisi mi kako pravis kruh) cini mi se da je dobro za probavu, pa reko da i to probam 🤷🏻‍♀️

Pirovo brašno ti je super, ima puuno manje glutena nego obično..ja ga koristim zadnjih dvije godine.. 
    A kruh radim pola pirovo,pola neko integralno ili raženo..da nije bijeli i sjemenke ubacimo. Super bude. 

• meddleO407
    04. Siječanj 2020. 14:31

Naletila sam na ovo cure pa naručila, da sam mirna za rodilište - evo ako se kojoj učini zgodno, na akciji je sve trenutno:
    https://shop.galeb.hr/ogrtac-na-preklop-s-vezicom-za-trudnice-i-dojilje
    https://shop.galeb.hr/zenska-spavacica-cijela-na-kopcanje-s-cvjetnim-printom

Fever
    04. Siječanj 2020. 15:20

Gledajte spavacice kratkih rukava,  strahovito je vruce u sobama u bilo koje doba godine

It’s a baby boy💙

skoljka
    04. Siječanj 2020. 16:08

Mene opet danas ulovio san, skoro 3 sata sam odvalila, izgleda da je ovo neka nova faza od 30tt 😂

Fever
    04. Siječanj 2020. 16:55

Skoljka ja spavala od 00:30 sinoc do 10:00h i sad od 15-17h🙈
    Svidja mi se to, danima nisam mogla spavati prosli i pretprosli tj😃

It’s a baby boy💙

Boa35
    04. Siječanj 2020. 17:38

skoljka

Mene opet danas ulovio san, skoro 3 sata sam odvalila, izgleda da je ovo neka nova faza od 30tt 😂

Bome i ja sad popodne sat vremena 🤪 ali nisam se noćas baš naspavala.. nikako se namjestiti, pa beba lupa..jedva čekam da se sutra doma vratimo i da zagrlim svoj jastuk i naspavam se normalno 😊

04. Siječanj 2020. 17:52

I ja sam odvalila popodne 2 i pol sata. Poludila sam kad sam cula od mame da joj je moja sveki rekla da nakon poroda idem kupovat kolica i kinderbet?! I da opcenito, tko normalan kupuje kolica za 5000kn..

• monalisa
    04. Siječanj 2020. 18:04

malina08

I ja sam odvalila popodne 2 i pol sata. Poludila sam kad sam cula od mame da joj je moja sveki rekla da nakon poroda idem kupovat kolica i kinderbet?! I da opcenito, tko normalan kupuje kolica za 5000kn..

Koje gluposti 🤔 a di ti bude beba spavala prije nego kupis kindi i kak oni misle izvest bebu iz bolnice bez jajeta koje dobijes uz kolica? 😯

04. Siječanj 2020. 18:36

Ma joj, jedva cekam da meni tako nesto kaze :D vj se boji da ju ne bi trazila novce za kolica, loool! Inace je poznata skrtica pa me vise nista ne iznenaduje kad tako nesto izjavi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.