Jutroo.. 30tt👀🙊🙈
Tina preslatki buso ☺️
Lilypie drz se draga, najbitnije da ste u komadu i da curke napreduju.
Cestitam na okruglih 30 😊
Tina slazem se za busu, svi rastemo pomalo hehe 👌
Lilypie tako je, najbitnije da ste ti i curke dobro, a jesi pitala doktora zbog cega si na inzulinu a vrijednosti nisu visoke?
Jutroo ☕
Fever moja je u 23tt imala 540g
Tina sladak trbusčić, koliko sam popratila koje smo slican tjedan svima nam i trbuh ima neki sličan oblik 😊
Lilypie super se drzite samo tako nastavite 💪💪💪 mozda zbog dezurstava nisu mijenjali ali i zbog opreznosti, nije im se za igrati sto ce se događati nego kad terapija djeluje drze se nje do vecih tjedana, ali srecom su tvoje curke i velike za blizance 😀
Jos sam nekog htjela komentirati da je velika bebica za tjedne jos jedan mali div 😊
Hvala cure,e sad imam pitanje po mjerama sam dobila 3 termina i nijedan mi se ne poklapa s terminom poroda,dali se kojoj desilo?rekla mi je da je 2tj u plusu
Lilypie rzi se, vjerojatno imaju neki razlog, dok si zatvorena i ne steti tebi ni bebama odlicno.
Skoljka cestitam na okruglih 30, jos sitno brojimo!🤗🤗🤗
Cure hvala na odgovorima za tezine bebica.
Ja se tek probudila prije pola sata, odvalim bez alarma i kad je muz sad na godisnjem do 10🤣🙈
It’s a baby boy💙
Skoljka čestitkee👏👏😘
sve smo bliže i bliže i lijepo se zaokružujemo🤰
Čestitam curama na urednim pregledima! 💪
One koje imate danas preglede - sretnoo! 🥰
Školjka eto i tebe na okruglih 30tj 💜🥰
Ja uspjela smanjiti žgaravicu..ne jedem ništa iza 18h i prije spavanja popijem 2dcl hladnog mlijeka..zadnje dvije večeri sve ok 😊 al me zato mala budi svakih par sati, staaalno se migolji i lupa 🙈 ne znam kad spava.. i onda ja moram na wc..dižem se po 4-5x u noći..bit će veselo kad sljedeći tj krenem na posao, kao zombi ću izgledati 🙄😃 možda zbog toga i odem ranije na komplikacije.. 🤷🤪
Skoljka sitno brojis👏😃
Tina krasna busa😊 eto i tebe za koji dan na okruglih 30💪
Skoljkasitno brojis👏😃
Tinakrasna busa😊 eto i tebe za koji dan na okruglih 30💪
Hvalaa curke😍 daa, nekako kad uđem u 30.tt dobit cu dojam da smo blizu i da ce sve biti ok💪
Danas sam krenula čitati i čini se dobra i korisna👍
https://ibb.co/8dQFW6R
Danas sam krenula čitati i čini se dobra i korisna👍
https://ibb.co/8dQFW6R
Bome i ti skoro na okruglih 30 🥰💜
A i buša je okruglaaa 🤰
Ja na interliberu nakupovala knjiga, sad samo da prestanem raditi i onda krećem s čitanjem! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji