Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    03. Siječanj 2020. 09:05

skoljka

Jutroo.. 30tt👀🙊🙈
    Tina preslatki buso ☺️
    Lilypie drz se draga, najbitnije da ste u komadu i da curke napreduju.

Cestitam na okruglih 30 😊
    Tina slazem se za busu, svi rastemo pomalo hehe 👌
    Lilypie tako je, najbitnije da ste ti i curke dobro, a jesi pitala doktora zbog cega si na inzulinu a vrijednosti nisu visoke?

03. Siječanj 2020. 09:14

Jutroo ☕
    Fever moja je u 23tt imala 540g
    Tina sladak trbusčić, koliko sam popratila koje smo slican tjedan svima nam i trbuh ima neki sličan oblik 😊
    Lilypie super se drzite samo tako nastavite 💪💪💪 mozda zbog dezurstava nisu mijenjali ali i zbog opreznosti, nije im se za igrati sto ce se događati nego kad terapija djeluje drze se nje do vecih tjedana, ali srecom su tvoje curke i velike za blizance 😀
    Jos sam nekog htjela komentirati da je velika bebica za tjedne jos jedan mali div 😊

• Sancy3
    03. Siječanj 2020. 10:28

Hvala cure,e sad imam pitanje po mjerama sam dobila 3 termina i nijedan mi se ne poklapa s terminom poroda,dali se kojoj desilo?rekla mi je da je 2tj u plusu

Fever
    03. Siječanj 2020. 10:29

Lilypie rzi se, vjerojatno imaju neki razlog, dok si zatvorena i ne steti tebi ni bebama odlicno.
    Skoljka cestitam na okruglih 30, jos sitno brojimo!🤗🤗🤗
    Cure hvala na odgovorima za tezine bebica.
    Ja se tek probudila prije pola sata, odvalim bez alarma i kad je muz sad na godisnjem do 10🤣🙈

It’s a baby boy💙

Tina1803
    03. Siječanj 2020. 10:48

Skoljka čestitkee👏👏😘 
    sve smo bliže i bliže i lijepo se zaokružujemo🤰

Boa35
    03. Siječanj 2020. 10:50

Čestitam curama na urednim pregledima! 💪
    One koje imate danas preglede - sretnoo! 🥰
    Školjka eto i tebe na okruglih 30tj 💜🥰 
    Ja uspjela smanjiti žgaravicu..ne jedem ništa iza 18h i prije spavanja popijem 2dcl hladnog mlijeka..zadnje dvije večeri sve ok 😊 al me zato mala budi svakih par sati, staaalno se migolji i lupa 🙈 ne znam kad spava.. i onda ja moram na wc..dižem se po 4-5x u noći..bit će veselo kad sljedeći tj krenem na posao, kao zombi ću izgledati 🙄😃 možda zbog toga i odem ranije na komplikacije.. 🤷🤪

Jahanara
    03. Siječanj 2020. 10:55

Skoljka sitno brojis👏😃

Tina krasna busa😊 eto i tebe za koji dan na okruglih 30💪

Tina1803
    03. Siječanj 2020. 11:25

Jahanara

Skoljkasitno brojis👏😃

Tinakrasna busa😊 eto i tebe za koji dan na okruglih 30💪

Hvalaa curke😍 daa, nekako kad uđem u 30.tt dobit cu dojam da smo blizu i da ce sve biti ok💪

Tina1803
    03. Siječanj 2020. 11:29

Danas sam krenula čitati i čini se dobra i korisna👍
    https://ibb.co/8dQFW6R

Boa35
    03. Siječanj 2020. 11:40

Tina1803

Danas sam krenula čitati i čini se dobra i korisna👍
    https://ibb.co/8dQFW6R

Bome i ti skoro na okruglih 30 🥰💜
    A i buša je okruglaaa 🤰
    Ja na interliberu nakupovala knjiga, sad samo da prestanem raditi i onda krećem s čitanjem! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.