Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    03. Siječanj 2020. 12:08

Pozdrav svima! Novi clan proljetno ljetnih beba 🥰 Ne zivim u Hr pa ne mogu s vama dijeliti iskustva bolnica i lijecnika ali sve ostalo mogu 😉 😊

Tina1803
    03. Siječanj 2020. 12:24

Karla 89 javi ako neka bude baš odlična da ju uzmem 
    Corinne dobrodošlaa🥳 koji si tjedan? Curica ili decko? 😊

• mamasita05
    03. Siječanj 2020. 12:27

Tina1803

Iskusne mamice, kad se pocinju raditi ctg-ovi?

Tina1803,
    Meni je dr rekla da na sljedeci pregled dodem 20ak min ranije, da mi prije naprave ctg. Bit cu 31+1. Idem privatno pa je mozda drugacija praksa nego preko hzzo-a. 

skoljka
    03. Siječanj 2020. 12:43

Hvala cure 😊 ja sam danas tako uspavana, jedva sam doruckovala koliko me obara, al kao nisam se dala jer tek sam ustala, pa nesto oko vesa odradila jedva i kao idem raskitit bor i ukrase dosadilo mi vise,pocela i malo se spustila na trosjed i zaspala i tel me probudi.
    Karla bas te jutros htjela pitat koko si sa zgaravicom i kad sam htjela napisat vec zaboravila 😕, Vaki se danas ne javlja bit ce da joj se vratila 😬
    Corinne dobro dosla, ma samo ti pisi sve sta se desava nema veze od kud si, sve je nama zanimljivo svacije iskustvo.

Boa35
    03. Siječanj 2020. 14:03

Corinne dobro nam došla 💜
    Da, i ja kad krenem pisat, pola toga zaboravim 🙈
    Nego, zadnjih dva sata imam neke blage menga bolove..kao prvi dan kad trebam dobiti..svakih 15min trčim na wc vidit da se nije nešto dogodilo, užasan osjećaj..i mislim da me uz to mjehur počeo zezati 😤 sad tamanim brusnice i dio sam zalila vrućom vodom da čaj napravim..
    Jedno prođe, drugo krene..koma .. 

Tina1803
    03. Siječanj 2020. 14:03

Ne znam jeli se pricalo vec o toj temi ali me stvarno zanima vase misljenje...posjeti bebe koja je tek dosla iz rodilista. 

Znaci, jedine koje bih ja pustila u kucu tih prvih dana nakon poroda su sestra,mama i tata. Muz bi mamu, strica i rodjakinje. Meni se to cini previse ljudi. Ja ne zelim uz sav taj oporavak i prilagodbu gledati jesu li svi oprali ruke, jeli im cista roba ili nesto trece. Naravno da zelim da svi dodju i vide bebu ali pomisao da ce ga svi dirati i dizati i ljubiti tako malog mi se ne svidja. Ne znam jeli vi imate slicna razmisljanja ili sam ja luda?🤷‍♀️

Tina1803
    03. Siječanj 2020. 14:05

Karla89

Nego, zadnjih dva sata imam neke blage menga bolove..kao prvi dan kad trebam dobiti..svakih 15min trčim na wc vidit da se nije nešto dogodilo, užasan osjećaj..i mislim da me uz to mjehur počeo zezati 😤 sad tamanim brusnice i dio sam zalila vrućom vodom da čaj napravim..

Ja vec neko vrijeme imam takve blage menga bolove. To ti je sve ok i normalno. Magnezij pomaže 👍

Boa35
    03. Siječanj 2020. 14:12

Tina1803

Ne znam jeli se pricalo vec o toj temi ali me stvarno zanima vase misljenje…posjeti bebe koja je tek dosla iz rodilista.

Znaci, jedine koje bih ja pustila u kucu tih prvih dana nakon poroda su sestra,mama i tata. Muz bi mamu, strica i rodjakinje. Meni se to cini previse ljudi. Ja ne zelim uz sav taj oporavak i prilagodbu gledati jesu li svi oprali ruke, jeli im cista roba ili nesto trece. Naravno da zelim da svi dodju i vide bebu ali pomisao da ce ga svi dirati i dizati i ljubiti tako malog mi se ne svidja. Ne znam jeli vi imate slicna razmisljanja ili sam ja luda?🤷‍♀️

Već sam rekla svima da u bolnicu želim samo muža..a kad dođemo doma pozvat ćemo moje i njegove da dođu vidjet bebu i to je to.. inače nemamo u zg nikog, pa nam nitko od daljnje rodbine ni neće dolaziti..ali ni ja ne želim te posjete.. beba nema imunitet, a stariji ni ne moraju biti vidljivo bolesni, a mogu prenijet bebi.. 
    Jednostavno roditeljima ne mogu braniti da dođu vidjeti bebu, al to je jedno popodne, pa će valjda sve bit ok.. jedino ću upozoriti da mi slučajno ne dolaze ako su bolesni i šmrkavi.. 
    Ja već vidim kako ću se sa svojom stranom familije svađat oko cigareta..skoro svi puše kod mame doma i ne vide razlog zašto nebi i kad je dijete..kao i mi smo bili tako pa nam nije ništa.. a muž i ja protiv cigareta.. tak da mislim da ću se više oko toga svađat s njima..jer ne želim da puše kad je beba u prostoriji..dobro kod nas u stanu ni ne damo pušiti, idu na balkon, al vidjet ćemo kak to bude kad dođemo kod njih.. ili jednostavno nećemo ići tamo ako budu toliko tvrdoglavi.. 🤷

Boa35
    03. Siječanj 2020. 14:13

Tina1803

Karla89

Ja vec neko vrijeme imam takve blage menga bolove. To ti je sve ok i normalno. Magnezij pomaže 👍

Pijem mg svaku večer.. ovo mi je skroz novo, nisam ih do sada nikad imala.. sad sam se umotala u dekicu na kauču, valjda će prestat.. 

• monalisa
    03. Siječanj 2020. 14:15

Tina1803

Ne znam jeli se pricalo vec o toj temi ali me stvarno zanima vase misljenje…posjeti bebe koja je tek dosla iz rodilista.

Kod mene je situacija bila ovakva, kad sam izlazila iz bolnice po mene su dosli muz i kumovi od malene, stim da nas je u kuci zivjelo 7, odmah kad smo dosli doma nas je bilo 10 oko bebe u kuci, ali sam jasno dala do znanja da je ne navlace, nosaju i ljube, digli su nos i bas me briga to je moja beba i bude vremena za takve stvari, sad zivimo sami i istu stvar budem napravila, mogu ju pogledati, ali nema ljubljenja ni diranja neko vrijeme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.