Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Siječanj 2020. 21:52

happyivy

Curke zanima me jel koja od vas u trudnkci jela kupovno suhomesnato i salate u restacu. Malo se osjecam ko losa mama jer sam ja prosli tjedan pojela malo Panone i danas kupovnu tortilju sa salatom. I nakon razg s frendicom kad me oprala malo sam se zbedirala jer kao ne znas kak oni peru te slalate.

Ma daj, ja sam 3 tjedna zivjela na kulenu jer sam od svega drugog povracala pa nakon toga na pecenim kobasicama na tavi. A za salate svi pricaju da je se pazimo zbog listerije, al to je tak rijetko da ono... ako se dobro osjecas, sve je ok :)

04. Siječanj 2020. 21:52

brankica09

Ja se bavim zadnjim pripremama prije useljenja u novi stan 🙈
    https://ibb.co/Wfm4m2W 🎉💫🧚‍♀️ malo se zabavljam 🤭

Jako lijepo 😍

brankica09
    04. Siječanj 2020. 22:04

Netko je pisao o zatvoru , mislim da Skoljka 🤭 mene je mucio prvih mjeseci, onda je bilo bolje i sad opet 🤷‍♀️ 

Boa35
    04. Siječanj 2020. 22:15

happyivy

Curke zanima me jel koja od vas u trudnkci jela kupovno suhomesnato i salate u restacu. Malo se osjecam ko losa mama jer sam ja prosli tjedan pojela malo Panone i danas kupovnu tortilju sa salatom. I nakon razg s frendicom kad me oprala malo sam se zbedirala jer kao ne znas kak oni peru te slalate.

Mi smo baš često po restoranima i normalno jedem salatu.. salamu isto tu i tamo znam pojesti, čak sam i kobase jela.. 
    Jedino svježi sir ne jedem i mliječno što nije pasterizirano.. 

Boa35
    04. Siječanj 2020. 22:16

brankica09

🥰🥰🥰
    Ime je Top! 💪😻

sagi
    04. Siječanj 2020. 22:26

brankica09

Super 😊 otkud je naljepnica?

sagi
    04. Siječanj 2020. 22:30

happyivy

Kupovno suomesnato izbjegavam, ali domaćem ne mogu odoljeti 🐖
    Iako jedem manje toga nego inače.
    Mislim da je sve umjereno ok. Jedino ne konzumiram nepasterizirano mkijeko i sir, tunu, skušu...
    I ja sam jela kupovne tortilje kad su mi se jele 😉

skoljka
    04. Siječanj 2020. 22:37

brankica09

Presuper, naljepnica? Ja sam htjela iznad krevetica naljepnicu sa imenom, ali mm fantazira o razmjestanju tak da sam na ormar stavila, mislim da sam stavljala sliku 🤷🏻‍♀️ Ime je preslatko ☺️
    Happy daj se opusti i jedi, ja jedem sve, sve je dozvoljeno u granicama, sto se tice salate, to je zbog pranja, ali tako je sa svim vocem i povrcem🤷🏻‍♀️

Boa35
    04. Siječanj 2020. 22:38

Cure, već vas neko vrijeme želim pitati, ali zaboravim.. jesu li i kod vas u ljekarnama škrtavi da daju testere kremica za bebe i mame? 
    Ja već neko vrijeme pitam svaki put kad idem u ljekarnu za testere krema za bebe i niiikad ništa nemaju.. uvijek ostavim brdo para u ljekarni, a one baš škrte.. zadnji put mi jedino neka u kvartu dala kremicu mustela protiv strija..za bebe kao nemaju više.. 
    Jednom mi je poznanica rekla, koja radi u ljekarni, da si to uglavnom one podijele, pa im malo ostane za kupce 🙄 kao njezine neke kolegice uopće ne kupuju kreme nego od testera sve imaju.. meni je to baš bezobrazno.. 

skoljka
    04. Siječanj 2020. 22:43

Happy i nisi losa mama zbog toga 😉, jedi sto ti se jede.
    Karla pa ja se ni ne sjetim traziti, dala si mi ideju 😃, a to da si one medjusobno podjele u to vjerujem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.