Ja sam kupovala 62 dok mi mama jucer nije rekla da sam ja bila 4100/54 cm i da sam nosila 56 sigurno mj dana. Tako da sam kupila 4 bodica 56, 2 pidzamice, dvoje hlacice i kompletic za izlaz... za sad... :-D neki bodici 62 su veci neki manji tako da ce i to koristit
It’s a baby boy💙
Joooj sto je lijepo kad nam se Vaki po cijeli dan javlja 😂
Fever u h&m valja samo ono sto si ti narucila za decke, ovo ostalo sto valja nije snizeno 😬
Ja imam osjecaj da mi se beba pokusava okrenuti. Do sad je uvijek bio glavom dole okrenut i samo se rotirao lijevo desno tijelom. Danas mu glavu i rukice osjetim iznad svoje lijeve noge, a nogice ispod desnog rebra pa malo nize.
Heeej curke, prvo zelim vam sve najljepse u novoj godini i puno lijepih trenutaka s nadolazecim bebicama
Nazalost, nisam se uspjela javljati za blagdane, bilo me je svuda samo ne u krevetu da odmaram , iskreno tesko mi je palo i bas sam u zadnje vrijeme nervozna i osjetljiva.. sutra povratak na posao i u rutinu pa ce dani letjeti..nekako mi je i dosadno bez posla kako ste vi u zadnje vrijeme sto se vise blizite tridesetom tjednu?
Monalisa… iskreno ne mogu vjerovati sto si napisala za reakciju muza, pa zar ima jos takvih primitivnih muskaraca? bas kao sto su cure napisale, nedaj da te vidi slabu.. budi jaka zbog sebe i curice!
Stvarno ljudi koji komentiraju trudnice stvarno mi nisu jasni, vec me pocelo toliko zivcirati komentari o debljanju, umoru i tako , nekima izgleda ocito da glumimo ili da smo se udebljale jer jedemo puno
Idemo u subotu na 3D ultrazvuk jedva cekam! :)
Karla, robica izgleda super, nadam se da ce posluziti kako treba, ja nazalost nemam bas pozitivnih iskustava s primarkom tako da cu kupiti drugdje
Možda vam je to kolostrum koji se posušio, meni već mjesecima kapa i onda kad se posuši bude tako "zgrudano", bijelkasto žućkasto.
Upravo tako, i ja imam kolostrum jos od nekog 17,18 tjedna trudnoce
Pripremi 56, a doma sigurno imaš i veće robice ako slučajno rodiš težu i dužu bebu. 🤭
Meni su tvoji savjeti najdraži, sretna sam jer te imamo na forumu! 🥰
Školjka moja je isto okrenuta dolje glavom al se zna nekako poprečno stati pa gura jednu stranu trbuha rukama, drugu nogama, kao da se isteže.. 🙈😃
Mene je samo strah da se sad pred kraj ne zarotira i guzu dolje okrene..a svih 9mj je na svakom pregledu glavom dolje, spremna za porod.. 🙄
Ja sam 19tt pa isto znam primjetiti sasuseno na bradavicama, nekima to pocne prije nekima kasnije
Htjela bi vas pitati jel imate vi one jastuke banana ili one velike kao slovo U, primjetila sam da mi pase kad si naguram poplun iza leda ili ispred sebe da bolje spavam, sa prvom nisam koristila, a sad bi si kupila, moze iskustva?
Monalisa, ja imam otpocetka jastuk u slovo U, i savrsen je, uopce nemam problema sa spavanjem ni namjestanjem, lijepo utonem u njega, i na koju god stranu se okrenem mogu staviti nogu na njega .. trebalo mi je dan dva da se priviknem na njemu spavati i stvarno nemogu bez njega, kada god legnem bas se naspavam.. kad mene nema u krevetu, dragi udje u njega i spava
Heeej curke, prvo zelim vam sve najljepse u novoj godini i puno lijepih trenutaka s nadolazecim bebicama
Nazalost, nisam se uspjela javljati za blagdane, bilo me je svuda samo ne u krevetu da odmaram , iskreno tesko mi je palo i bas sam u zadnje vrijeme nervozna i osjetljiva.. sutra povratak na posao i u rutinu pa ce dani letjeti..nekako mi je i dosadno bez poslakako ste vi u zadnje vrijeme sto se vise blizite tridesetom tjednu?
Monalisa… iskreno ne mogu vjerovati sto si napisala za reakciju muza, pa zar ima jos takvih primitivnih muskaraca? bas kao sto su cure napisale, nedaj da te vidi slabu.. budi jaka zbog sebe i curice!
Stvarno ljudi koji komentiraju trudnice stvarno mi nisu jasni, vec me pocelo toliko zivcirati komentari o debljanju, umoru i tako , nekima izgleda ocito da glumimo ili da smo se udebljale jer jedemo puno
Idemo u subotu na 3D ultrazvuk jedva cekam! :)
Karla, robica izgleda super, nadam se da ce posluziti kako treba, ja nazalost nemam bas pozitivnih iskustava s primarkom tako da cu kupiti drugdje
Čestitam ti na ovih okruglih 30tjedana 🥰🥰💪🥂
A ja sam svugdje pomalo kupovala, valjda ćemo iskoristiti robicu..iovako sve jako brzo prerastu.. 😊
Pripremi 56, a doma sigurno imaš i veće robice ako slučajno rodiš težu i dužu bebu. 🤭
Školjka moja je isto okrenuta dolje glavom al se zna nekako poprečno stati pa gura jednu stranu trbuha rukama, drugu nogama, kao da se isteže.. 🙈😃
Mene je samo strah da se sad pred kraj ne zarotira i guzu dolje okrene..a svih 9mj je na svakom pregledu glavom dolje, spremna za porod.. 🙄
Točno tako je meni bilo u prvoj trudnoći. Čitavo vrijeme je bio kao šišmiš i onda se fino okrenuo kad nije trebalo. Dr. mi je tada rekao da ima 5 dana da se okrene ili će ga on probati rukama (za to sam čula da je pakleno). Na sreću pa se ponovo okrenuo jer sam se stvarno bojala...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Točno tako je meni bilo u prvoj trudnoći. Čitavo vrijeme je bio kao šišmiš i onda se fino okrenuo kad nije trebalo. Dr. mi je tada rekao da ima 5 dana da se okrene ili će ga on probati rukama (za to sam čula da je pakleno). Na sreću pa se ponovo okrenuo jer sam se stvarno bojala…
Da će ga probati okrenuti rukama???
Kako pobogu?? 🙊😬😲
Ako je netko zainteresiran Rode imaju tecaj dojenja 8.1. u 17h
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji