Prijavljujem još jednog dečkića 💙
Bili na 4D, sve je ok 🤗
Mi u utorak idemo na radionicu Tata na porodu 😊
https://facebook.com/events/1708819042588684/?ti=cl
Pripremi 56, a doma sigurno imaš i veće robice ako slučajno rodiš težu i dužu bebu. 🤭
Meni su tvoji savjeti najdraži, sretna sam jer te imamo na forumu! 🥰
Školjka moja je isto okrenuta dolje glavom al se zna nekako poprečno stati pa gura jednu stranu trbuha rukama, drugu nogama, kao da se isteže.. 🙈😃
Mene je samo strah da se sad pred kraj ne zarotira i guzu dolje okrene..a svih 9mj je na svakom pregledu glavom dolje, spremna za porod.. 🙄
Točno tako je meni bilo u prvoj trudnoći. Čitavo vrijeme je bio kao šišmiš i onda se fino okrenuo kad nije trebalo. Dr. mi je tada rekao da ima 5 dana da se okrene ili će ga on probati rukama (za to sam čula da je pakleno). Na sreću pa se ponovo okrenuo jer sam se stvarno bojala…
Da će ga probati okrenuti rukama???
Kako pobogu?? 🙊😬😲
Ne znam... Kao da smo u 1. st. Mesarski... Grozno. Ne bih mu dala, više mi se svidjela opcija carski.
Sagi - čestitam na dečkiću!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Evo i ja se javljam bili smo na 4D sve je savrseno bas me odusevilo😍😍i odmah prijavljujem sljedeci pregled 30.1..danas smo 24+1 i imamo 900grama..komad bebe😂😂
Ja sam 19tt pa isto znam primjetiti sasuseno na bradavicama, nekima to pocne prije nekima kasnije
Htjela bi vas pitati jel imate vi one jastuke banana ili one velike kao slovo U, primjetila sam da mi pase kad si naguram poplun iza leda ili ispred sebe da bolje spavam, sa prvom nisam koristila, a sad bi si kupila, moze iskustva?
Monalisa, ja imam otpocetka jastuk u slovo U, i savrsen je, uopce nemam problema sa spavanjem ni namjestanjem, lijepo utonem u njega, i na koju god stranu se okrenem mogu staviti nogu na njega .. trebalo mi je dan dva da se priviknem na njemu spavati i stvarno nemogu bez njega, kada god legnem bas se naspavam.. kad mene nema u krevetu, dragi udje u njega i spava
Moze slikica ili stranica s koje je naruceno tj trgovina? 😊
Karla ja se isto bojim da se ne okrene naopako kad nebude trebalo, bas maloprije gledam u ogledalu, stomak mi stoji nekako na koso, cudno, ma sigurno izvodi nesto, a na wc sam danas bila nebrojeno puta, svaki put po koja kapljica, a o probavi da ne pisem, isto na rate. Nadam se da cemo sve izbijeci prisilno okretanje.
Sagi cestitam 💙🥳
Sanja super za uredan pregled 👍🏻
Sanja komad bebeeee! Mene zanima koliko ce moj biti sutra! Koliko su vase bile u mojim tjednima? :-D na natu pise pola kile :-D
It’s a baby boy💙
Jutro, uobičajeno sam sova 🙉
Hvala cure 💙
Fever, naš bebač je jučer imao 371 gr 😊
Jutro!
Sagi cestitam na dobrom pregledu i na deckicu!💙
Sanja bravo za dobar pregled!😃 bome je komad bebe.
Tina ovisno o ginekologu, neki pocinju od 35tt neki od 38tt. Al s obzirom na tvoju situaciju mozda bude i ranije.
Vaki tvoj bar prespava noc, moja se i dalje budi po noci ako shvati da me nema kraj nje.
Drago mi je da si bolje, neka tako ostane🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji