E i htjela sam napisat da sam kupila inhalator! (Frau mi je cini mi se rekla da je super stvar) i jos sam istrazivala i svi samo hvalili. U dva koristenja je rijesio problem, malo je negodovala u pocetku ali sad svaku vecer "dozvoli" da je inhaliram.
Ako bi mi mogle reci mame s iskustvom: da li da inhaliram samo kad krene opet nos zezat ili i preventivno? Jer ja bi njoj tak i tak kapala fiziolosku radi suhog zraka, ovak je samo primi na drugaciji nacin…
Mickey, mislim da ce ti sluzit inhalator. 😉 moja je jako tvrdoglava, pa joj ne stavljam nista previse, neda mi zube prati, neda nos cistit, neda nokte rezat... al iskreno mislim da sa previse vlazenja im nestaje prirodnog, pa bi ja radije koristila u nuznim situacijama. Kad se mala rodila prvih nekoliko mjeseci sam joj stalno cistila sa fizioloskom, a onda kasnije samo po potrebi. Mozda da pitas nekog strucnijeg. Ovo je samo moj stav.
url=https://lilypie.com]
Cure, ja vas ne stignem prarmtit, uvijek imam 10 stranica za procitat pa slobodno vrijeme iscuri kod pisanje dode na red 😁 al uglavnom procitam.
Skoljka, mislim da ako prekines bolovanje, moras odradit 3 mjeseca da bi ti isplatili iste novce ili padas na minimum. Mozda da kontaktiras svo je u firmi i vidis njihiva pravila ili jednostavnobto pusti za poslije porodiljnog pa sta bude.
Cestitam svima na dobrim pregledima, zalim vam tako do kraja.
Mi smo dobro! U petak imam anomaly scan, racunam da se sve povuklo od zadnji put i da je malenj sad zdrav! Jos tjedan dana pa smo na pola 😍 meni vrijeme leti..
url=https://lilypie.com]
I ja nisam za ciscenje nosa i inhaliranje bez veze. Dakle samo ako ima potrebe.
Jao ja ne mogu docekat svoj pregled, bit ce mi puno lakse kad krenem osjetit malca🙈 ovako jedva cekam da prode mjesec dana da vidim
It’s a baby boy💙
Da li se bebice moze osjetit pri dnu stomaka ne kontam?hah
Sutra sam akobogda 18 sedmice
I mislim da sam je do sad i osjecala onako lagano
Al posljednjih dana pri dnu stomaka mi nesto kucka haha pogotovo ako mirujem
Pozdrav svima, imam pitanje jedno pa ako koja privatno vodi trudnoću molila bih vas odgovor ukoliko ga znate. Naime tek sam u 9 tt i do sada sam trudnoću vodila u bolnici jer sam MPO trudnica, al bih prešla privatno kod svog dr. Pa me zapravo zanima mogu li dobivati od svog socijalnog ginekologa doznake za čuvanje trudnoće za na temelju nalaza privatnika ili im vrijedi samo bolnički nalaz?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozdrav svima, imam pitanje jedno pa ako koja privatno vodi trudnoću molila bih vas odgovor ukoliko ga znate. Naime tek sam u 9 tt i do sada sam trudnoću vodila u bolnici jer sam MPO trudnica, al bih prešla privatno kod svog dr. Pa me zapravo zanima mogu li dobivati od svog socijalnog ginekologa doznake za čuvanje trudnoće za na temelju nalaza privatnika ili im vrijedi samo bolnički nalaz?
Mozes, naravno. Zamolis privatnika da ti napise mirovanje i socijalni ginekolog ti mora dati doznaku.
Prid dnu stomaka ga i trebas osjetiti jer se maternica jos podize. Ja jos uvijek osjetim vecinom samo jako nisko jer je na zadak i lupa me nogicama. 😊😊
Daaaa, to je definitivno bebica..
Maternica ti još nije ni do pupka narasla..beba je nisko dolje i sigurna sam da je to ona/on
tako je i meni bilo.. balončići jako nisko..
I ja sam mpo trudnica.. moja mpo dr je privatnik i što napiše na nalaz, socijalni gin to odradi.. nikad nije radio probleme..
Nikad nisam išla u bolnicu.. jedino što ja vodim trudnoću kod svog soc gin, ali na ove malo kompliciranije preglede kao što je anomaly to odem privatno..
Daaaa, to je definitivno bebica..
Maternica ti još nije ni do pupka narasla..beba je nisko dolje i sigurna sam da je to ona/on![]()
tako je i meni bilo.. balončići jako nisko..
E bas to kao baloncici neki bukvalno haha ja nisam vjerovala rekoh jos je rano jer znam poslije 20 sed tek kao s prvom bebom ali onda kontam sta drugo moze biti
Najvise navecer znam osjetit kad legnem spavat
Moj pregled je za 2 sedmice jedva cekam samo da sve bude uredu kao do sad nadam se😊
Tada cu biti 20 sedmica akobogdaaa
Koja si tii??
Sortiraj odgovore
Najstariji