Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    19. Studeni 2019. 20:34

Vaki hvala ti 😘
    Fever, odličan ulov, čim ozdravim idem u lov. Kik volim, ali sam na pepco skroz zaboravila pa tamo nisam ni gledala.

Jahanara
    19. Studeni 2019. 20:36

Ovo je iz zakona o radu:
    Godišnji odmor, odnosno dio godišnjeg odmora koji je prekinut ili nije korišten u kalendarskoj godini u kojoj je stečen, zbog bolesti te korištenja prava na rodiljni, roditeljski i posvojiteljski dopust te dopust radi skrbi i njege djeteta s težim smetnjama u razvoju, radnik ima pravo iskoristiti po povratku na rad, a najkasnije do 30. lipnja sljedeće kalendarske godine.

(5) Iznimno od stavka 4. ovoga članka, godišnji odmor, odnosno dio godišnjeg odmora koji radnik zbog korištenja prava na rodiljni, roditeljski i posvojiteljski dopust te dopust radi skrbi i njege djeteta s težim smetnjama u razvoju nije mogao iskoristiti ili njegovo korištenje poslodavac nije omogućio do 30. lipnja sljedeće kalendarske godine, radnik ima pravo iskoristiti do kraja kalendarske godine u kojoj se vratio na rad.

Iz mog slucaja tada sam imala pravo na cijelu 2015.god iskoristiti do kraja 2016.god a 2014.god mi omogucena dobrom voljom poslodavca, po zakonu nisam imala pravo na nju.

Jahanara
    19. Studeni 2019. 20:48

Fever

Da da, 3 za 34. Uzela sam 68 jer su se 62 sve rasprodale, pidzamice sam uzela 62, svi su mi rekli da krenem sa 62 jer je 56 preeeemal.
    Imate i u kiku duge i kratke bijele bodye sto se naprijed kopcaju. 5 kom-50 kn, organic cotton, premekani ko dusa. Ali kod nas u kiku se rasprodali mali brojevi ostalo od 4 mj pa na vise.

Iz Kika su body benkice ili? Takve bi uzela te najmanje. Zgodnije mi je bilo na pocetku s bodi benkicama.

Fever
    19. Studeni 2019. 21:12

Da da body benkice, kaze teta da ih stalno dobivaju, ljeti kratke zimi duge rukave, jako su prakticni pogotovo kada je ljudima prva beba pa je lakse kad se kopca naprijed da se ne provlaci glavica. A 5 kom za 50 kn, jos taj fini pamuk je savrseno😍
    Meni je ostao jos jedan kik za obic on je malo veci mozda nadem tamo manje velicine

It’s a baby boy💙

Ellae
    19. Studeni 2019. 22:34

Fever nisam vidjela to u pepcu, morat cu otic prekjut su 😀😊

Its a boy 💙 A .

LaLuna
    19. Studeni 2019. 22:37

Cure znači ide pepco, kik a i mana na listu za obilazak ☺️

20. Studeni 2019. 00:06

Maja 3

malina08

Cure, moze li se nekako ponistiti otvaranje bolovanja? Sad sam na bolovanju, a mozda sam trebala ipak pisati godisnji pa sad kemijam u glavi…
    Nisam jos predavala nikakve doznake niti bila na HZZO za komplikacije. Danas mi je 7.radni dan na bolovanju

Sto si donjela potvrdu o nesposobnosti na posao..ili si im samo rekla da ides na komplikacije?

Zavrsila sam na hitnoj i gin mi odmah otvorio bolovanje i dao potvrdu o nesposobnosti. Nisam planirala na komplikacije. 

Jahanara
    20. Studeni 2019. 06:26

Jutro cure!

Vec dvije noci me boli s desne strane pupka, zapravo bol krece iz pupka i siri se prema desnoj strani. Kod okretanja boli najvise, kad se umirim dobro je. Boli i kad se ustanem al kroz neko vrijeme prodje. Jel bilo kome tako? 

Tina1803
    20. Studeni 2019. 08:12

Jahanara, bol oko pupka u trudnoći je česta pojava. Bolovi se osjećaju radi pomicanja i rastezanja mišića. Naravno,ako ti se bol pojačava ipak se javi dr.da budeš sigurna da je sve ok

Jahanara
    20. Studeni 2019. 08:15

Hvala Tina😊

Uopce se ne sjecam takve boli iz prve trudnoce. Bolilo me uvijek u donjem dijelu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.