Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Našamrvaprva
    19. Studeni 2019. 10:37

maybaby

Sve pratim i svima sretno na budućim pregledima.
    Jučer sam bila na pregledu, sve mjere bebice odgovaraju tjednima u kojima jesam 15tj + 5/7..Srce lupa kao ludo i to mi je najbitnije, da raste kako treba
    Spol nije vidjela jer se bebač vrti i šuta nogama kao lud, ali nije mi ni bitno jer još ništa ne kupujem niti još planiram.
    Jedino ako me privuku neka sniženja što će biti
    Na mini anomaly scan sam išla privatno oko 13 tj (skoro 14tj.) pregled trajao sat vremena. Sve detaljno pregledano, izmjereno i meni pokazano. Prstiće smo skupa brojali hahahaha. Opet ću privatno ići oko 20tj.
    Sljedeći pregled kod moje dok.je 18.12.

Bravo, čestitam na odličnom pregledu! :) 
    I mi bi oko 20-og tjedna otišli privatno na pregled da malo detaljnije pogleda bebicu, ovo kod soc.ginekologa je ok ali prebrzo se nekako odradi jer je uvijek gužva 

• Newmum
    19. Studeni 2019. 10:38

bejb1

Curke, da li mozda ima netko iskustva sa kupovinom marama za nošenje bebica? Koje su dobre, a da nisz preskupe. Citala sam da je ergobaby nosiljka super, ali da se preporucaju tek od 6mj na dalje.. Navodno su bolje marame za novorođencad.
    I da, gdje ste kupovale tetre?

Tetre sam uzela u minigreeny i ethereal kad sam bila na sajmu.  Uzela sam jeftinije i skuplje pa ću vidjeti kakve su koje ali ove skuplje su stvarno mekanije. Meni marama nije toliko privlačna, mozda je posudim pa vidim hoće li nam se svidjeti, ali dfnt posuđujemo ili kupujemo (to ću još vidjeti) ergobaby omni 360. On zapravo može od rođenja, ali osobno ga nebi koristila tak rano, možda od drugog mj ili kad već prođe onaj pregled kukova. 

skoljka
    19. Studeni 2019. 11:29

Bokic cure, bas sam se sad nacitala 🙈
    Dobro dosle nove, lijepo druzenje sa nama 😃
    Cure super za odlicne preglede i super napredovane bebe, kako je lijepo citiati da su pregledi super prosli, a za spol, a sigurno su cure dok se nedaju vidjeti 😂🙈
    Napokon sam preuzela kolica, i moram se pohvalit da se nisam pokajala sto sam uzela polovna, kolica izgledaju kao da nisu niti koristena uopce 💪, bas sam sretna, mucila me i boja da je drugacija u zivo, al je ustvari bas po mome gustu, gume kao nove, i svi moguci dodatci, bas sam sretna 🙈. Nadam se da cu sutra uzeti sobicu, danas idem u razgledavanje, ovdje stvarno ima prekrasnih da oci ispadnu, kao da gledam necu se moci odluciti do zadnjeg dana 🙈

19. Studeni 2019. 13:16

Cure, moze li se nekako ponistiti otvaranje bolovanja? Sad sam na bolovanju, a mozda sam trebala ipak pisati godisnji pa sad kemijam u glavi...
    Nisam jos predavala nikakve doznake niti bila na HZZO za komplikacije. Danas mi je 7.radni dan na bolovanju

Fever
    19. Studeni 2019. 15:01

Ja nisam mogla otvoriti komplikacije dok ne iskoristtim preostale dane godisnjeg, jer ako ne iskoristis, a poslodavac nema takvu politiku da ti isplati te dane onda propadaju.

It’s a baby boy💙

Fever
    19. Studeni 2019. 15:03

Osim ako ne planiras prekidati komplikacije, to je onda druga stvar. Kod nas se godisnji mora iskoristiti do 6. Mj iduce godine kao, taj stari. Novi dobijemo s 1.1 na koristenje

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    19. Studeni 2019. 15:50

Karla89

MickeyMouse

Vecer cure! Cestitam svima na dobrim pregledima i na dobrim rezultatima ☺☺
    Meni se ciiini da sam danas osjetila bebu, ali nisam sigurna. Sad lezim s rukom na trbuhu sa nadom da ce se javit ☺
    Ja nisam jos apsolutno nista kupila za bebu, robu imam stvarno u velikim kolicinama i za curu i za decka, eventualno cu uzeti dude/bocice. Jedino me brinu kolica, kcer se jaaako voli voziti u kolicima a posto nece biti tak velika razlika ne znam kak da ih oboje vozim. Ne vjerujem da ce htjeti onaj nastavak za stajanje..
    E i mi jos ne znamo spol al mi je fora kak je Vaki (nadam se da sam dobro upamtila) stavila pored mog nadimka oznaku za curicu 😂 budemo vidjeli jel to neki znak hehe

Frendica ima malca od 2 god i bebu.. pošto ima peg perego kolica samo je konstrukciju drugu uzela.. i na njoj se mogu oboje voziti.. sad ne znam jel to konstrukcija za blizance ili što, to treba istražiti.. ali imaš mogućnost za veće dijete i manje..pa prouči..
    evo link slike kako to izgleda.. može i košara umjeto jajeta ili dva sportska dijela..
    https://ibb.co/nL8XnP7

Karla hvala na ideji! Nisam znala ni kud da krenem s guglanjem 😀

Vaki
    19. Studeni 2019. 16:10

Neverland -
     https://www.magicbaby.hr/akcije.html?skupina_proizvoda_kolica_autos=Le%C5%BEaljke%2C+njihaljke+i+nosiljke
    https://bazzar.hr/c/lezaljke-njihalice-i-sjedalice?page=2
    https://www.ekupi.hr/Baby-sjedalica-njihalica-2u1-sa-glazbom-1406135.aspx

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    19. Studeni 2019. 16:11

Mickey - joj, oprosti! Valjda sam te s nekim zamijenila. 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

19. Studeni 2019. 16:56

Fever

Ja nisam mogla otvoriti komplikacije dok ne iskoristtim preostale dane godisnjeg, jer ako ne iskoristis, a poslodavac nema takvu politiku da ti isplati te dane onda propadaju.

Moji ne isplacuju, al pustili su da otvorim. Gamad :D probat cu sredit pa izdrzat jos makar prosinac!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.