Pozdrav cure,
Danas sam imala pregled kod ginekologice, rekla je da je sve ok ali da odem i u bolnicu na ultrazvuk. Ici cu u kbc rijeka, pa me zanima da li ste i vi tako isle na ultrazvuk i da li je ti 3D ili 4D pa se sve bolje vidi?
Pozdrav svima, imam pitanje jedno pa ako koja privatno vodi trudnoću molila bih vas odgovor ukoliko ga znate. Naime tek sam u 9 tt i do sada sam trudnoću vodila u bolnici jer sam MPO trudnica, al bih prešla privatno kod svog dr. Pa me zapravo zanima mogu li dobivati od svog socijalnog ginekologa doznake za čuvanje trudnoće za na temelju nalaza privatnika ili im vrijedi samo bolnički nalaz?
Mozes, bez problema. Ja vodim privatno kod svog mpo, a socijalna ginekologica mi pise sve uputnice, doznake. Ona ne radi nikakve probleme oko toga, dapace drago joj da ima manje posla 😊
Da li se bebice moze osjetit pri dnu stomaka ne kontam?hah
Sutra sam akobogda 18 sedmice
I mislim da sam je do sad i osjecala onako lagano
Al posljednjih dana pri dnu stomaka mi nesto kucka haha pogotovo ako mirujem
Daaaa, to je definitivno bebica..
Maternica ti još nije ni do pupka narasla..beba je nisko dolje i sigurna sam da je to ona/on![]()
tako je i meni bilo.. balončići jako nisko..
E bas to kao baloncici neki bukvalno haha ja nisam vjerovala rekoh jos je rano jer znam poslije 20 sed tek kao s prvom bebom ali onda kontam sta drugo moze biti
Najvise navecer znam osjetit kad legnem spavat
Moj pregled je za 2 sedmice jedva cekam samo da sve bude uredu kao do sad nadam se😊
Tada cu biti 20 sedmica akobogdaaa
Koja si tii??
Ja sam danas 22+1
Od 17 tjedna sam počela osjećat te balončiće, a s punih 19 lagane udarce.. tj, škakljanje.. a sada bome kad udari, dobrano je osjetim.. al dobro jer me ne lupa još uvijek po organima, nego na trbuh.. jedino mi neugodno oko pupka..
Hvala vam curke na odgovorima! 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Da li se bebice moze osjetit pri dnu stomaka ne kontam?hah
Sutra sam akobogda 18 sedmice
I mislim da sam je do sad i osjecala onako lagano
Al posljednjih dana pri dnu stomaka mi nesto kucka haha pogotovo ako mirujem
Daaaa, to je definitivno bebica..
Maternica ti još nije ni do pupka narasla..beba je nisko dolje i sigurna sam da je to ona/on![]()
tako je i meni bilo.. balončići jako nisko..
E bas to kao baloncici neki bukvalno haha ja nisam vjerovala rekoh jos je rano jer znam poslije 20 sed tek kao s prvom bebom ali onda kontam sta drugo moze biti
Najvise navecer znam osjetit kad legnem spavat
Moj pregled je za 2 sedmice jedva cekam samo da sve bude uredu kao do sad nadam se😊
Tada cu biti 20 sedmica akobogdaaa
Koja si tii??
Mislim da su svima bebice najaktivnije navecer
Ja sam ju isto dolje nisko osjecala, a sada po svuda do pupka
Pozdrav mamice, danas smo obavili mini anomali pregled sa 12tt, sve je na svojem mjestu, sreca do neba 😊😊😊
Pozdrav mamice, danas smo obavili mini anomali pregled sa 12tt, sve je na svojem mjestu, sreca do neba 😊😊😊
Odlično!
Sad opušteno i bez stresa dalje 💪🥰
Cure, ja vas ne stignem prarmtit, uvijek imam 10 stranica za procitat pa slobodno vrijeme iscuri kod pisanje dode na red 😁 al uglavnom procitam.
Skoljka, mislim da ako prekines bolovanje, moras odradit 3 mjeseca da bi ti isplatili iste novce ili padas na minimum. Mozda da kontaktiras svo je u firmi i vidis njihiva pravila ili jednostavnobto pusti za poslije porodiljnog pa sta bude.
Cestitam svima na dobrim pregledima, zalim vam tako do kraja.
Mi smo dobro! U petak imam anomaly scan, racunam da se sve povuklo od zadnji put i da je malenj sad zdrav! Jos tjedan dana pa smo na pola 😍 meni vrijeme leti..
Ma bit će sve super! 😗
Tako i meni sad dani/tjedni baš brzo prolaze ..još uvijek i radim..a tamo do 12 tjedna mi je baš sporo vrijeme išlo..
Valjda zato jer sad i osjetim malenu, pa se ne živciram toliko i ne razmišljam o glupostima!
Javi nam kako je pregled prošao! 🥰
Pozdrav cure,
Danas sam imala pregled kod ginekologice, rekla je da je sve ok ali da odem i u bolnicu na ultrazvuk. Ici cu u kbc rijeka, pa me zanima da li ste i vi tako isle na ultrazvuk i da li je ti 3D ili 4D pa se sve bolje vidi?
Kod nas nije običaj da te oni šalju, nego mi to same odemo privatno. Još bolje ako te ona šalje jer onda ne moraš ništa platiti. Sad ti ide malo detaljniji ultrazvuk, a ona očito nema takav kao ni moj ginekolog. 😋
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji