Ja pak imam osjećaj da se čitav dan vrti i traži položaj. Neki dan mi je otišao skroz lijevo, nisam mogla ustati sa stolice. Kao da je htio prema leđima. Šašav je na oca. Već ga obožavam...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja jedva čekam osjetiti bebu, ovo razdoblje bez mučnina djeluje ko da nisam ni trudna 😁
Ne planiram još ništa kupovati jer mi je rano i nisam još proučila što trebam i želim ali svejedno ćemo u subotu ić na Bubamarinu dvorišnu rasprodaju, samo pogledati što ima 🤗 ako koju zanima, a ne zna, to je u subotu, od 9 do 5 u Začretju.
Sagi - ma kupit ćeš sigurno nešto. 😋 Nećeš odoljeti.
Hvala za obavijest. Meni je Začretje jako blizu pa ću sigurno skoknuti da vidim što ima.
🤞❤️🙏
Evo i ja prijavljujem uredan pregled danas. Počela sam osjećati lupkanje tek iza 18tj i moram priznati da mi je od tad sve bezbrižnije . Malena ima 1/2 kg, a ja +7
. Sve mi je u salo pošlo
sigurno.
Pozdrav cure,
Danas sam imala pregled kod ginekologice, rekla je da je sve ok ali da odem i u bolnicu na ultrazvuk. Ici cu u kbc rijeka, pa me zanima da li ste i vi tako isle na ultrazvuk i da li je ti 3D ili 4D pa se sve bolje vidi?
Kod nas nije običaj da te oni šalju, nego mi to same odemo privatno. Još bolje ako te ona šalje jer onda ne moraš ništa platiti. Sad ti ide malo detaljniji ultrazvuk, a ona očito nema takav kao ni moj ginekolog. 😋
Valjda tu kod nas u Rijeci svih salju tako negdje kada bude 20 tjedana. Sad ne znam kakav ultrazvuk imaju ali vjerojatno bolji od moje ginekologice 😊
Evo i ja prijavljujem uredan pregled danas. Počela sam osjećati lupkanje tek iza 18tj i moram priznati da mi je od tad sve bezbrižnije. Malena ima 1/2 kg, a ja +7
. Sve mi je u salo pošlo
sigurno.
Meni je uopće muka približit se vagi... Nisu ti to prave kile. Ima tu nakupljene vode, pa se povećava volumen krvi i tako.... Ja sam se jučer unakazila kod depilacije jer od trbuha ne vidim ništa. Samo sam osjetila da sam se porezala i šibnula je krv.
Baš se kuži da mi je danas bolje pa visim na forumu. 😋 Koma mi je ta nesanica. Taman će mi se prispavati kad moram na posao.
🤞❤️🙏
Jutro cure!
Bravo za uredne preglede😊
Jedva cekam svoj, al bome cu se nacekati...
Vazem se svaku subotu, proslu sam bila na +2kg. Na pocetku dobila te 2 i tako stoji vec 5-6tjedana.
Nista se Skoljka ne javlja, bit ce hara po trgovinama na veliko🤔
Sagi sigurno ces kupiti nesto, pa makar neku sitnicu😉
Cisto informativno sam bacila oko na kolica. Svidjaju mi se Maxi cosi zelia😀 a muz bi najradje Baby merc kakva smo imali sa T.
Cure izasla su nova stokke beat kolica, vidjela sam na male stvari webu. Sama konstrukcija sa sportskim je 4 i nesto i kosara je 1000 i nesto, ugl oko 6 ispadne 2 u 1, lagana, sklapaju se jednom rukom. Ja odusevljena, da nisam uzela rabljena ona bi mi bila prvi izbor!
It’s a baby boy💙
Jutro cure😊
jutros sam se probudila s grcevima nalik menstrualnim. Ima netko slicna iskustva? Nisu trudovi, otvaranje ili nešto? Strah me svega😱
Sortiraj odgovore
Najstariji