Cure, moze li se nekako ponistiti otvaranje bolovanja? Sad sam na bolovanju, a mozda sam trebala ipak pisati godisnji pa sad kemijam u glavi…
Nisam jos predavala nikakve doznake niti bila na HZZO za komplikacije. Danas mi je 7.radni dan na bolovanju
Sto si donjela potvrdu o nesposobnosti na posao..ili si im samo rekla da ides na komplikacije?
I meni je ostalo 10 dana godisnjeg,ali me muz uvjerava da mi to ostaje..
Koliko ja znam godisnji vam nitko ne moze uzeti, ili vam mora biti omoguceno koristenje ili se isplacuje.
Pozdrav,
Imam situaciju da sam na pocetku trudnoce, 12+0, i danas saznam da moja ginekologica vise ne radi.
Naime dosla sam na dog kontrolu (2 put od kad sam trudna) i neki drugi dr na zamjeni, sestra mi je samo rekla da ce doktorica, koja mi je bila presuper, biti dulje odsutna i da je sad puno zamjena, pokrivaju se kako znaju, al da se nada da ce dobiti stalnu zamjenu.
U totalnom sam šoku ne znam sta da radim sad...
Di uopce da nađem dobrog ginekologa a da prima nove pacijente.
Ja sam morala iskoristiti jer su mi rekli da samo novi godisnji koji dobijem u iducoj godini on mi ostaje, i onaj u godini kad se vratim na posao. Provjerila i s pravnom sluzbom. Mozda je samo taka politika moje firme ( drzavna).
It’s a baby boy💙
https://ibb.co/WFpc73N
3 bodica za deckice, pepco, 34kn, onak su na jednoj vjesalici trostrukoj sva tri, kod nas u pepcu uvijek ti s vise komada stoje sakriveni iza. Jako je tesko nac bodice za deckice da nisu preeesareni, ja sam vise za jednostavnije. Ugl. Jako dobar ulov!
It’s a baby boy💙
Mozda je kod nas drukcija situacija jer sam u privatnoj firmi. Otisla sam na komplikacije pocezkom 2015.god i vratila se 2016. Ostalo mi je 10dana godisnjeg iz 2014.god. Kad sam se vratila bilo mi je omoguceno koristenje i 2014.god.
Cek, Fever 3 bodija za 34 kn?! Pa to je i vise nego odlican ulov. I odlicni su! Koje brojeve si uzimala? S obzirom da su njihovi manji.
Ja sam morala iskoristiti jer su mi rekli da samo novi godisnji koji dobijem u iducoj godini on mi ostaje, i onaj u godini kad se vratim na posao. Provjerila i s pravnom sluzbom. Mozda je samo taka politika moje firme ( drzavna).
Samo da se nadovežem na godišnji odmor,kako stoji u državnoj ili općinskoj firmi.
Godišnji odmori se koriste prema Pravilniku o radu ili prema Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu rada,i u 99% slučajeva on se koristi do kraja 6 mj tekuće godine.
Ako ga ne iskoristiš u većini slučajeva se ne isplaćuje i ne prenosi u iduću god.( jer to neće niti jedan pravilnik sadržavat).
Eto drage moje ja to znam iz osobnog iskustva.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Da da, 3 za 34. Uzela sam 68 jer su se 62 sve rasprodale, pidzamice sam uzela 62, svi su mi rekli da krenem sa 62 jer je 56 preeeemal.
Imate i u kiku duge i kratke bijele bodye sto se naprijed kopcaju. 5 kom-50 kn, organic cotton, premekani ko dusa. Ali kod nas u kiku se rasprodali mali brojevi ostalo od 4 mj pa na vise.
It’s a baby boy💙
https://ibb.co/WFpc73N
3 bodica za deckice, pepco, 34kn, onak su na jednoj vjesalici trostrukoj sva tri, kod nas u pepcu uvijek ti s vise komada stoje sakriveni iza. Jako je tesko nac bodice za deckice da nisu preeesareni, ja sam vise za jednostavnije. Ugl. Jako dobar ulov!
Ovo je odličan ulov i odlična informacija.. ja znam nakon posla često svratit u pepco i uvijek od naprijed pogledam što ima jer mi se neda kopati a i natrpano bude sve na police! Baš ću pogledat ovaj tjedan jel ima tog i u importaneu u pepcu! Tnx 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji