Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    21. Studeni 2019. 08:25

Vaki

Ja pak imam osjećaj da se čitav dan vrti i traži položaj. Neki dan mi je otišao skroz lijevo, nisam mogla ustati sa stolice. Kao da je htio prema leđima. Šašav je na oca. Već ga obožavam…

Kako si ti sa svojim mučninama? jesu li prošle?
    Ja sam svoju samo jednom osjetila da se pomiće..inače samo lupka..do sad je oko pupka lupala nogicama, jer je bila na zadnjih dva pregleda dolje okrenuta glavicom.. a sinoć je lupkala baš dolje nosko, sad ne znam jel se okrenula ili to rukicama lupa..
    Što se kila tiče, sigurno sam nekih +5..inače se nedjeljom ujutro važem, ali sam ovu zaboravila i svako jutro se ne sjetim..
    Ali meni su te kile sve u trbuhu..
    Hahahaa
    Baš sam sinoć gledala kako taj moj trbuh svaki dan na očigled raste..i uopće ne znam kak ću đurđu uredit za sljedeći pregled.. ok, još uvijek ju vidim, al mi je teško bit će to zanimljivo, novo iskustvo!
    Luca87 - bravo za dobar pegled!
    Imate li kakvih informacija hoće li dućani imati za black friday popuste? mi to čekamo da uzmemo kolica i hranilicu..
    Vidjela sam da su prošle god svi imali lijepe popuste, pa se nadam da će i ove god bit isto

Tina1803
    21. Studeni 2019. 09:27

Tina1803

Jutro cure😊
    jutros sam se probudila s grcevima nalik menstrualnim. Ima netko slicna iskustva? Nisu trudovi, otvaranje ili nešto? Strah me svega😱

Lažna uzbuna, proljev opet🤦‍♀️🤦‍♀️ poludit ću

Fever
    21. Studeni 2019. 10:09

Jahanara, uzela joolz day, stara 9 mj- kao nova. Sa svim obim dodacima 2080kn

https://ibb.co/bHkf7yG
    https://ibb.co/s5RdgGV
    https://ibb.co/GtGgRt0

It’s a baby boy💙

Jahanara
    21. Studeni 2019. 10:20

Odlicna Fever!👍 bas se vidi sa su ko nova!

MiniMe01
    21. Studeni 2019. 10:24

Vaki

Luca87

Evo i ja prijavljujem uredan pregled danas. Počela sam osjećati lupkanje tek iza 18tj i moram priznati da mi je od tad sve bezbrižnije. Malena ima 1/2 kg, a ja +7. Sve mi je u salo pošlosigurno.

Meni je uopće muka približit se vagi… Nisu ti to prave kile. Ima tu nakupljene vode, pa se povećava volumen krvi i tako…. Ja sam se jučer unakazila kod depilacije jer od trbuha ne vidim ništa. Samo sam osjetila da sam se porezala i šibnula je krv.
    Baš se kuži da mi je danas bolje pa visim na forumu. 😋 Koma mi je ta nesanica. Taman će mi se prispavati kad moram na posao.

Vaki, vidim da te muci nesanica.. bas je I mene tako uhvatilo prije tjedan, dva, nedaj boze da se probudim po noci, nikako zaspati.. mozda da probas caj od maticnjaka popiti prije spavanja, on je potpuno siguran u trudnoci. 
    Meni je isto bas vec dosta teze vidjeti kako stvari stoje kad se depiliram :D 

Ja imam osjecaj isto da mi je dosta toga u salo otislo, al pocela sam raditi te vjezbe za trudnice za ledja I ostatak tjela, pa kad se zdebljam, tjesit cu se da su misici hahahah :D

MiniMe01
    21. Studeni 2019. 10:27

Karla89

Vaki

Ja pak imam osjećaj da se čitav dan vrti i traži položaj. Neki dan mi je otišao skroz lijevo, nisam mogla ustati sa stolice. Kao da je htio prema leđima. Šašav je na oca. Već ga obožavam…

Kako si ti sa svojim mučninama? jesu li prošle?
    Ja sam svoju samo jednom osjetila da se pomiće..inače samo lupka..do sad je oko pupka lupala nogicama, jer je bila na zadnjih dva pregleda dolje okrenuta glavicom.. a sinoć je lupkala baš dolje nosko, sad ne znam jel se okrenula ili to rukicama lupa..
    Što se kila tiče, sigurno sam nekih +5..inače se nedjeljom ujutro važem, ali sam ovu zaboravila i svako jutro se ne sjetim..
    Ali meni su te kile sve u trbuhu..
    Hahahaa
    Baš sam sinoć gledala kako taj moj trbuh svaki dan na očigled raste..i uopće ne znam kak ću đurđu uredit za sljedeći pregled.. ok, još uvijek ju vidim, al mi je teško bit će to zanimljivo, novo iskustvo! Luca87 - bravo za dobar pegled!
    Imate li kakvih informacija hoće li dućani imati za black friday popuste? mi to čekamo da uzmemo kolica i hranilicu..
    Vidjela sam da su prošle god svi imali lijepe popuste, pa se nadam da će i ove god bit isto

Nista Karla, mozda je vrijeme da zaposlis muza 

MiniMe01
    21. Studeni 2019. 10:29

Tina1803

Tina1803

Jutro cure😊
    jutros sam se probudila s grcevima nalik menstrualnim. Ima netko slicna iskustva? Nisu trudovi, otvaranje ili nešto? Strah me svega😱

E ja imam isto bas mekanu stolicu u zadnje vrijeme I bas se pitam od cega je tako cesto.. jos uz to imam bas kao jucer tako cesto vjetrove da sama sebi sam vise dosadna.. ima tko slicna iskustva? hm

Jahanara
    21. Studeni 2019. 10:35

Meni isto tako zna biti. Par dana skroz mekano i po 3-4 puta na dan. Nakon toga 1-2 puta dnevno normalno. Nekako mislim da je meni od zeljeza, jer ga popijem poslije rucka i ubrzo nakon tog me zna potjerati.

Tina1803
    21. Studeni 2019. 11:11

MiniMe01

Tina1803

Tina1803

Jutro cure😊

E ja imam isto bas mekanu stolicu u zadnje vrijeme I bas se pitam od cega je tako cesto.. jos uz to imam bas kao jucer tako cesto vjetrove da sama sebi sam vise dosadna.. ima tko slicna iskustva? hm

Meni je gin.rekla da može biti od magnezija. Ja pijem 2×375 (radi serklaže) tako da cu morati smanjiti 

• Sheena
    21. Studeni 2019. 19:12

Tina, baš sam te htjela pitati da nije možda probava, a kad post niže vidim da je proljev. Bolje tako definitivno! 
    Ja većinom ako nešto osjetim su probadanja sa strane, kad taj moj stomak naočigled raste svaki dan😊
    Vidim da ste pričale o lupkanjima. Ja isto svog mališu osjetim dosta nisko. Lupne nekad i višlje, ali većinom nisko i sa strane🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.