Lady čestitam 😊 Evo sta smo mi kupili zasad kupilihttps://ibb.co/yfmJSZw 😊
Preslatko 🤗
Cure lijepo je čitati da su pregledi dobro prošli.
Mpo-ovka dobrodošla 💕
Dobrodošle, nove cure 🥰
Karla, meni ja moja soc gin u 13tt mjerila ruke, noge, brojala, gledala moždane polutke, oči, organe.. tako da mogu oni to vi izgleda samo neće 🤬🤬
Vaki, ja baš gledam te pizdarijice za ljiljane pa da kupim na crni petak, jel možeš staviti link?
A što se tiče neutralne robice, ja to nigdje ne nađem! Svuda je ili girl ili boys odjel u dućanima, isto i online i nemaaaa ništa neutralno... možda c&a zna imati ali nema brojeva jer je sve divno pa se rasproda. Ja od 13tt kupujem ruzicasto pa bože pomozi 🤣
Dobrodošle, nove cure 🥰
Karla, meni ja moja soc gin u 13tt mjerila ruke, noge, brojala, gledala moždane polutke, oči, organe.. tako da mogu oni to vi izgleda samo neće 🤬🤬
Vaki, ja baš gledam te pizdarijice za ljiljane pa da kupim na crni petak, jel možeš staviti link?
A što se tiče neutralnerobice, ja to nigdje ne nađem! Svuda je ili girl ili boys odjel u dućanima, isto i online i nemaaaa ništa neutralno… možda c&a zna imati ali nema brojeva jer je sve divno pa se rasproda. Ja od 13tt kupujem ruzicasto pa bože pomozi 🤣
Za ljuljanje*
Evo i mene s pregleda. Koliko je to bio anomaly ne znam… ali uglavnom kaže da je sve ok. Bebe su u gram razlike 😂 Jedna 439 a druga 438. Mjere odgovaraju tjednima. Sto se tiče spola, ne znam ništa vise nego sto sam znala i prije dva tjedna. On misli da su dvije curke ali nije siguran. Ja sam pomalo razočarana jer opet ne znam ali sto je tu je…. kupujem roze pa sto bude 😁
Blizancii?🤗🤗 Ja imam seku blizanku i radi toga sam uvijek htjela imati blizance. Ta povezanost i ljubav između blizanaca je nešto posebno. Čestitaaam ti❤
vise nego sto sam znala i prije dva tjedna. On misli da su dvije curke ali nije siguran. Ja sam pomalo razočarana jer opet ne znam ali sto je tu je…. kupujem roze pa sto bude 😁
Blizancii?🤗🤗 Ja imam seku blizanku i radi toga sam uvijek htjela imati blizance. Ta povezanost i ljubav između blizanaca je nešto posebno. Čestitaaam ti❤
Hvala ti 😘
Karla u većini slučajeva i budu manji. Za sad još imaju prostora i hvala Bogu nismo malecki 😍
Živim s dva muška i dvije curke bi bile pravi blagoslov!
Ja se držim toga da su one i bas me briga 😎💃💃
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Curke, da li mozda ima netko iskustva sa kupovinom marama za nošenje bebica? Koje su dobre, a da nisz preskupe. Citala sam da je ergobaby nosiljka super, ali da se preporucaju tek od 6mj na dalje.. Navodno su bolje marame za novorođencad.
I da, gdje ste kupovale tetre?
Vecer cure! Cestitam svima na dobrim pregledima i na dobrim rezultatima ☺☺
Meni se ciiini da sam danas osjetila bebu, ali nisam sigurna. Sad lezim s rukom na trbuhu sa nadom da ce se javit ☺
Ja nisam jos apsolutno nista kupila za bebu, robu imam stvarno u velikim kolicinama i za curu i za decka, eventualno cu uzeti dude/bocice. Jedino me brinu kolica, kcer se jaaako voli voziti u kolicima a posto nece biti tak velika razlika ne znam kak da ih oboje vozim. Ne vjerujem da ce htjeti onaj nastavak za stajanje..
E i mi jos ne znamo spol al mi je fora kak je Vaki (nadam se da sam dobro upamtila) stavila pored mog nadimka oznaku za curicu 😂 budemo vidjeli jel to neki znak hehe
Frendica ima malca od 2 god i bebu.. pošto ima peg perego kolica samo je konstrukciju drugu uzela.. i na njoj se mogu oboje voziti.. sad ne znam jel to konstrukcija za blizance ili što, to treba istražiti.. ali imaš mogućnost za veće dijete i manje..pa prouči..
evo link slike kako to izgleda.. može i košara umjeto jajeta ili dva sportska dijela..
https://ibb.co/nL8XnP7
Na fb imate grupe za babywearing oni ce vam bolje objasniti i ako je netko iz vaseg mjesta mozete na dan dva posuditi maramu/ringsling/klokanicu da uopce vidite da li vase dijete zeli u to.
Klokanice imaju od rodenja, i imaju one koje su tipa od 9 kg pa na dalje.
Od moje frende mala je dobila fras svaki put kad bi ju stavili u klokanicu tako da ne sviđa se svakoj bebi
It’s a baby boy💙
Sve pratim i svima sretno na budućim pregledima.
Jučer sam bila na pregledu, sve mjere bebice odgovaraju tjednima u kojima jesam 15tj + 5/7..Srce lupa kao ludo i to mi je najbitnije, da raste kako treba
Spol nije vidjela jer se bebač vrti i šuta nogama kao lud, ali nije mi ni bitno jer još ništa ne kupujem niti još planiram.
Jedino ako me privuku neka sniženja što će biti
Na mini anomaly scan sam išla privatno oko 13 tj (skoro 14tj.) pregled trajao sat vremena. Sve detaljno pregledano, izmjereno i meni pokazano. Prstiće smo skupa brojali hahahaha. Opet ću privatno ići oko 20tj.
Sljedeći pregled kod moje dok.je 18.12.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji