Karla - ne pitaj. Baš se suzdržavam da se ne zbljujem. Radim dečkima večeru, a želudac mi je u grlu.
MiniMe01 - hvala, probat ću.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja jos ne osjetim, tj jucer kad sam se pocesala kod ruba gacica osjetila sam kao baloncic, i onda nakon par sekundi jos jednom, znam da mi je dr rekla da cu misliti da su crijeva ali ovo je nize.
I od sinoc nista, ili nisam skuzila u pokretu ili to nije bilo to nego crijeva🙈😂
It’s a baby boy💙
Da li ste imale probadanja neka pri dnu?
Ja danas osjecam probadanja s desne strane pri dnu jel to oke?
Odmah se prepadnem
18 sam sedmica danas...
Ja imam nekad, tupa, al par puta u nekim razmacima, cca svakih 7-10 dana, to sam prepisala sirenju maternice jer stvarno kratko traje a i svuda sam citala da ako nije bolno i cijelodnevno da nije razlog za brigu
It’s a baby boy💙
Vece curke, reko ajd da vam se javim da ne mislite da sam vas zaboravila 🙈🙈😂😂, citam ja vas svaki dan, al ne stignem pisati, stalno sam u muvingu 😂. Jooooj svasta sam kupila, a i dobila od prijatelja, jedva cekam da vam pokazem 🤩
Evo da se i ja pozalim na probavu, od prvog dana kako sam ovdje imam dijareju dva puta na dan, ali bas vodenu 🥴 sorry na opisu. Prvi dan sam se bila uplasila ako se bude ponavljalo vise puta tijekom dana morat cu do bolnice, medjutim svaki dan je po dva puta, a ja se trudim unositi dovoljno tekucine, i jesti raznovrano pa se nadam da mi nece nista nastetiti bebi.
I da, krv mi ide na nos kad ispuhujem, al mi se cini da sam negdje citala da je to normalno u trudnoci 🙄
I da, krv mi ide na nos kad ispuhujem, al mi se cini da sam negdje citala da je to normalno u trudnoci 🙄
Jutro 😊
I meni zna ić, isto čitala da je normalno.
Bila nedavno i kod otorinolaringologa jer mi uho stalno začepljeno i nekad lagano boli pa sam se prepala da nebi bila upala. Pa je pregledala sve, i grlo, nos, uši i sve je ok, nema upale, na kraju je rekla da je sve od nosa koji stalno curi, trudnički rinitis.
Jutro!
Skoljka tako smo i pretpostavile da si u muvingu😉 i da sopingiras. Jedva cekam vidjet ulov. Uzivaj😘
Probudila sam se nocas u 1 i 4.18 je bilo kad sam pogledala zadnji put na mob. Nikako san na oci. Tko ce dan prezivjeti...
Ja sam već otupila na krv iz nosa🤷♀️ prvi put kad mi je procurio, bilo je usred noći, dok sam došla do wc-a izgledalo je kao da me netko nokautirao😀
Inače sam dosta šmrkava u trudnoći i moram svagdje sa sobom maramice imati za svaki slučaj, a prije ih doslovno nikad kupovala nisam🤷♀️
Super, da dobar shopping, kad se vratiš obavezno slikice!
Ja od kad sam trudna ostala mi krv ide iz nosa.. nije da teče, ali kad pušem nos bude uvijek krvi..i kihanje..mislim da nema dana da ne kihnem dva-tri put na dan to sam isto bila pročitala da se češće javlja u trudnoći..
Nego, mislim da sam sinoć prvi put osjetila da mi beba štuca.. baš je pravilno bilo, svakih 4-5sekundi i cijela se onako trznula..nije lupkanje kao inače, baš drugačije..
Sortiraj odgovore
Najstariji