Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    09. Listopad 2019. 21:04

Cure da li je normalan onako tamni zuti iscjedak... Do sada je bio bijeli... Ne znam jel to znak da će sada krenuti smedje ili šta... Vidim da je tamniji😱😱😱

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

skoljka
    09. Listopad 2019. 21:06

Mikixy

Cure da li je normalan onako tamni zuti iscjedak… Do sada je bio bijeli… Ne znam jel to znak da će sada krenuti smedje ili šta… Vidim da je tamniji😱😱😱

Ne bi trebalo znaciti da ce poceti smedje. Meni prije lici da se neato drugo desava. Jesi radila Uk, ili briseve, da nije kakva bakterija ili gljivice

Mikixy
    09. Listopad 2019. 21:09

skoljka

Mikixy

Cure da li je normalan onako tamni zuti iscjedak… Do sada je bio bijeli… Ne znam jel to znak da će sada krenuti smedje ili šta… Vidim da je tamniji😱😱😱

Ne bi trebalo znaciti da ce poceti smedje. Meni prije lici da se neato drugo desava. Jesi radila Uk, ili briseve, da nije kakva bakterija ili gljivice

Nisam radila ništa... Pregled mi je tek u 11 mj ali nemam drugih simptoma osim sta me boli dole u ttbuhu ali tako je od početka trudnoće

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

neverland
    09. Listopad 2019. 21:24

I meni svi govore različite stvari i u nekoj sam grupi na fbu, Trudnice 2018/19/20 i tamo sam u trazilici pronašla dosta cura kojima je sve iznad 2.5 za praćenje dr. Pa mi nije baš svejedno jer se ne radi više samo o meni 😞
    Nisam probala s mladim lukom još. Iskreno, nikad to nisam ni voljela jer inae nikad nisam jela ni kruh ni ista s puno brašna. A eto već 10 tjedana jedem samo to i zato i jesam napuhnuta. 
    Probaj ne jesti ništa brasnasto 2 dana i stomak će splasnuti ako ti je kao i meni

Talija
    09. Listopad 2019. 21:40

vanush

Jutro! Ja isto danas ocekujem pregled ali tek je predvecer pa sam naslagala obaveza da ne stignem mislit o iscekivanjuTalija odi do hitne, ja sam isla kada mi je bilo krvarenje, moras provjeriti, meni su pojacali utrogestan i strogo mirovanje u jednom periodu. Nadam se da ce sve biti ok.

Eto, nije završilo dobro... ali sam dobro prihvatila to jer sam bila spremna danas na to. Danas imala ab completus. Od smeđeg iscjetka nastavilo je na lagano krvarenje idući dan vidljivo samo na obrisima i dan kasnije obilno bolno krvarenje s ugrušcima... kad sam se uputila na hitnu, doktorica rekla da je vec veci dio posteljice izašao, dobila sam injekciju da se očisti ostatak. Beta je odmah bila u padu, ako je za dva dana još manja, ne trebam na kiretažu jer sam se očistila prirodno... 
    ak je moralo biti tako, dobro sam prošla...
    Sad ću malo manje pratiti ovu temu.. više onu tko radi na bebi ☺️

Može samo još koja sa slicnim iskustvom, koliko ste pauzirali od iduceg pokusaja? 

skoljka
    09. Listopad 2019. 21:43

Mikixy

skoljka

Mikixy

Nisam radila ništa… Pregled mi je tek u 11 mj ali nemam drugih simptoma osim sta me boli dole u ttbuhu ali tako je od početka trudnoće

Nazovi sutra dr, ili odi i rexi kalav ti je iscedak, pregledat ce te vaginalno, mozda ti i bris napraviti, jer ako je neka bakretija isto te moze boljeti od upale, pa ce ti dati neki antibiotik, bolje da to rijesis sto prije, nego da se mnozi. 

skoljka
    09. Listopad 2019. 21:46

Talija

vanush

Jutro! Ja isto danas ocekujem pregled ali tek je predvecer pa sam naslagala obaveza da ne stignem mislit o iscekivanjuTalija odi do hitne, ja sam isla kada mi je bilo krvarenje, moras provjeriti, meni su pojacali utrogestan i strogo mirovanje u jednom periodu. Nadam se da ce sve biti ok.

Eto, nije završilo dobro… ali sam dobro prihvatila to jer sam bila spremna danas na to. Danas imala ab completus. Od smeđeg iscjetka nastavilo je na lagano krvarenje idući dan vidljivo samo na obrisima i dan kasnije obilno bolno krvarenje s ugrušcima… kad sam se uputila na hitnu, doktorica rekla da je vec veci dio posteljice izašao, dobila sam injekciju da se očisti ostatak. Beta je odmah bila u padu, ako je za dva dana još manja, ne trebam na kiretažu jer sam se očistila prirodno…
    ak je moralo biti tako, dobro sam prošla…

Može samo još koja sa slicnim iskustvom, koliko ste pauzirali od iduceg pokusaja?

Pa uopce nisam upratila da si ti krvarila, pa ovo je u par dana dvije cure 😵 Izgleda da si ti to hrabro prihvatila, 🤗 grlim i da sto prije ponovno ugledas +

skoljka
    09. Listopad 2019. 21:48

neverland

I meni svi govore različite stvari i u nekoj sam grupi na fbu, Trudnice 2018/19/20 i tamo sam u trazilici pronašla dosta cura kojima je sve iznad 2.5 za praćenje dr. Pa mi nije baš svejedno jer se ne radi više samo o meni 😞
    Nisam probala s mladim lukom još. Iskreno, nikad to nisam ni voljela jer inae nikad nisam jela ni kruh ni ista s puno brašna. A eto već 10 tjedana jedem samo to i zato i jesam napuhnuta.
    Probaj ne jesti ništa brasnasto 2 dana i stomak će splasnuti ako ti je kao i meni

Bio je i meni na pocetku napuhnut, al to je na pocetku normalno, nema veze sta jedes. Vise nije napuhnut, da je kao polulopta 😂od budjenja... 

skoljka
    09. Listopad 2019. 21:49

* sad je

Talija
    09. Listopad 2019. 21:50

skoljka

Talija

vanush

Eto, nije završilo dobro… ali sam dobro prihvatila to jer sam bila spremna danas na to. Danas imala ab completus. Od smeđeg iscjetka nastavilo je na lagano krvarenje idući dan vidljivo samo na obrisima i dan kasnije obilno bolno krvarenje s ugrušcima… kad sam se uputila na hitnu, doktorica rekla da je vec veci dio posteljice izašao, dobila sam injekciju da se očisti ostatak. Beta je odmah bila u padu, ako je za dva dana još manja, ne trebam na kiretažu jer sam se očistila prirodno…
    ak je moralo biti tako, dobro sam prošla…

Pa uopce nisam upratila da si ti krvarila, pa ovo je u par dana dvije cure 😵 Izgleda da si ti to hrabro prihvatila, 🤗 grlim i da sto prije ponovno ugledas +

Hvala ti! I ja se nadam da cu sto prije ponovno ugledati +! 
    Mogu ti reci da sam stvarno to hrabro i dobro prihvatila.. sama sam sebe, a i muža iznenadila ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.