Cure koje ste radili kombinorani probir, da li je nekoj od vas biokemijski nalaz došao loš za sindrom Down, tj. da je rizik veći od graničnog, ali onaj sveukupni gdje se gleda i ultrazvuk da je dobar i rizik manji od graničnog? Čekam još nalaz Harmonya pa ću više znat
Iskreno se nadam da ce Harmony pokazati da je sve uredu i da budes mirna 🤗, kad ce nalaz?
Trebao bi u ponedjeljak. Samo da prođe što prije to vrijeme
Cure koje ste u tjednima kao ja, da li vam je dole tekucina pocela curiti? Jutros kad sam se digla iz kreveta imala sam osjecaj da sam se upiskila a nemogu zaustaviti, bas je naglo iscurilo. Vi koje ste bile trudne kako je bilo u proslim trudnocama, jel to normalno?
Da nije plodna voda? U kojem si mjesecu? Meni se to nije dogodilo u prve dvije trudnoće... Mislim da bi se trebala javit u bolnicu
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Cure koje ste u tjednima kao ja, da li vam je dole tekucina pocela curiti? Jutros kad sam se digla iz kreveta imala sam osjecaj da sam se upiskila a nemogu zaustaviti, bas je naglo iscurilo. Vi koje ste bile trudne kako je bilo u proslim trudnocama, jel to normalno?
Da nije plodna voda? U kojem si mjesecu? Meni se to nije dogodilo u prve dvije trudnoće… Mislim da bi se trebala javit u bolnicu
Evo sad sam poslala dr. poruku, vidjet cu sta ce reci, nadam se da nije plodna😞
Jutro cure!
Ena dobro nam došla!!
Talija jako mi je žao zbog toga što prolaziš! Glavu gore i vjerujem da ćeš uskoro opet ugledat plusić i da će biti sve u redu!
Smiley nisam imala takav nalaz kombiniranog, ali to je samo statistika i točnost mu je oko 60%..ja to nebi uopće ni gledala, a držimo palčeve da harmony dođe uredan, što vjerujem da hoće
Školjka ne znam što da ti kažem i nebi te htjela plašiti..ali na početku foruma zimskih beba je jedna cura imala sličan problem, stalno gačice mokre, sve su joj govorile da je to ok itd..ona je nakon nekih tjedan dana otišla u bolnicu i iscurila joj je plodna voda.. naravno da nije to slučaj kod tebe, ali ja bi se zabrinula i svakako otišla pogledati kod doktora.. barem da budeš mirna i da se ne misliš što je..možda si se samo prehladila..
Joj cure, pa vi već osjećate svoje bebice.. ja jedva čekam doći u tu fazu
Koliko nam je beba aktivna kad dođemo na uzv, vjerujem da će biti veselo kad krene lupat
Da, bolje da se javi na vrijeme... Onda se sve moze riješiti 💓
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Cure koje ste u 15 tjednu i ulazite u 16
Koliki vam je trbuscic mene je sestra Jucer isplasila da mi je malen stomak
Skoljka sigurna sam da nije ništa strašno, nemoj se uzrujavati. Svakako kontaktiraj doktoricu, sto je sigurno, sigurno je!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Idem sad kod jednog privatnog ginica, nadam se da je sve u redu . Bas sam preplasena
Skoljkasigurna sam da nije ništa strašno, nemoj se uzrujavati. Svakako kontaktiraj doktoricu, sto je sigurno, sigurno je!
Jesam, kontaktirala sam, vidim da je vidjela poruku, nikako da odgovori, sigurno ima sad transfere ili punkcije pa je u guzvi, nadam se da ce ato prije odgovoriti, al vec me panika ulovila i to dobro, a jutros sam osjetila bebu i poslije toga to da se deai, nadam se da nije plodna 😩
Cure koje ste u 15 tjednu i ulazite u 16
Koliki vam je trbuscic mene je sestra Jucer isplasila da mi je malen stomak
Pa to sve ovisi o tvojoj građi, nije svaka žena jednaka.. ja sam u 16tj dobila dvije kg i nazire mi se malo trbuščić, ali tek iza ručka.. što je meni još uvijek škembica, ne trudnički.. dok je moja prijateljica dobila u prva tri mj 7kg i ona je već iza 10tj imala trbuh od tolikih kila.. tako da se ne obaziri na komentare okoline..
ideš redovno na preglede i ako je sve ok s bebicom, nebitno je koliki i kakav ti je trbuh.. stigne narasti!
Sortiraj odgovore
Najstariji