A što kad im budem htjela ugurati dijete na čuvanje 😂😂😂 upravo sam zvala mamu i rekla joj da dolazim sutra na ručak! 🎉🎉🎉🎉
Curke izgleda da sam osjetila bibicu, uopce neznam opisati taj osjecaj, prvo u donjem dijelu i nakon par sekundi u gornjem dijelu maternice, kao da me nesto piknulo al ono lagano kao da me zagolicalo, ma neznam kako opisat 😊
Odlicnooo, bas lijepoUpravo i ja pokusavam ju osjetiti
Evo i danas sam osjetila 😊, bas sam danas zapela cistiti po doma, prat prozore itd i u jednom trenutku kad sam sjela i dogla noge, maleni je pokucao hahah pa sam se smijala, reko mozda mi daje znak da je vrijeme da stanem, bas sam preumorna, i isijas me malo ulovio. I jesi li osjetila😃?
Evo zene ja se bas premorila, danas napravila corbu krompir,razljevak sa blitvom i napravila sad paprike po tavi sa piletinom crkla sam hahaha inace danas sam 11+6 :) malo mi je lakse odna radim kao luda jestel i vi kao ja da ne mozete mirovati hehe
Curke izgleda da sam osjetila bibicu, uopce neznam opisati taj osjecaj, prvo u donjem dijelu i nakon par sekundi u gornjem dijelu maternice, kao da me nesto piknulo al ono lagano kao da me zagolicalo, ma neznam kako opisat 😊
Odlicnooo, bas lijepoUpravo i ja pokusavam ju osjetiti
Ja sam osjetila prije koji dan. Predivno nešto. Sad stalno kužim kad se pomakne i mogu vam reći da nosim jednog jako živahnog pišulinca. <3<3
Prelijepo! Kako si uspjela prepoznati pokrete
Jer su sasvim drugaciji od svega sto si ikad osjetila. Tocno osjetis kako te nesto lupka, ali lagano, kao neki mjehurici. Prepoznat ces. Probaj navecer leci na lijevi bok i malo se umiriti ;)
E da bas to kao mjehurici, cak sam i pod rukom osjetila, ja sam i jucer i danas sjedila kad sam osjetila
smjesa je slična onoj za palačinke, mozda samo malo vise jaja.. u bosni se to zove razljevača 🤗 i prelijeva se povlakom
Možda kad bi bio stariji, ali onda ću već biti prestara za malu bebu…
Meni se od terapije TSH previše snizio. U petak kontrola pa ćemo vidjeti. Nikako pogoditi pravu terapiju.
Kad sam bila 12 tt onda sam rekla doktoru da navečer osjećam bebicu kako se miče, a on mi je rekao da to nije moguće jer mi to nije prva trudnoća. Nisam luda pa znam kakav je to osjećaj, već sam to prošla. Eh!
Pa bas svi pricaju da se u drugoj trudnoci beba ranije osjeti nego u prvoj.
smjesa je slična onoj za palačinke, mozda samo malo vise jaja.. u bosni se to zove razljevača 🤗 i prelijeva se povlakom
Znam ja da se u Bosni tako zove, ali kako se pravi, tocan recept? 😂
Evo i mene danas s pregleda. Sve 5, bebolina je malo veća, za jedno 3 dana. Živahna i vesela, lamata i rukicama i nogicama, okreće se s boka na bok, baš mi je danas bilo to preslatko gledati. S estrofemom prekidam, ali utrići su i dalje u igri. Sljedeći pregled 30.10.
Ja još ništa ne osjećam od udaraca , a baš jedva,jedva čekam
Evo ti recepta moje mame Bosanke: 4 jaja, salica vode, salica mlijeka, malo sode bikarbone. Ako je prerijetko, dođeš brašna da bude gusce od smjese za palacinke. Kad bude gotovo, prokuhas masti i soli i prelijes razljevacu time i vrhnjem/povlakom. 😋😋😋
Možeš dodati unutra i luka i naribanog krumpira ili naribanog tikvica.
Ena dobrodosla, neka bude skolska!
Neverland bas sam mislila da ce ta napuhanost proci, nisi me bas utjesila sada😅 trbuh mi je kao da sam 5mj trudna😂😂 i bas osjecam tezinu u trbuhu.
Sto se tice TSH meni je 2.33. Mislim da je za prvo tromjesecje granica 2.5. Sve mi se cini da je takva ref.vrijednost navedena na nalazu.
Koliko sam shvatila da ginekolozi razlicito gledaju na te vrijednosti.
Evo ti recepta moje mame Bosanke: 4 jaja, salica vode, salica mlijeka, malo sode bikarbone. Ako je prerijetko, dođeš brašna da bude gusce od smjese za palacinke. Kad bude gotovo, prokuhas masti i soli i prelijes razljevacu time i vrhnjem/povlakom. 😋😋😋
Možeš dodati unutra i luka i naribanog krumpira ili naribanog tikvica.
Ok, budem napravila, mislim da je i sa mladim lukom to ukusno.
Sortiraj odgovore
Najstariji