Ja čekam red u ordinaciji... Nervoza me pere užasno.. najradje bi se okrenula i utekla odavde a nemam pojma zasto!! Držite fige da je to samo moje neko ludilo hormona!
Helloo curee 😁 Danas neki lep dan kod nas :) Do duse u toku dana lepo, uvece bas hladno... Tako da je sezona grejanja pocela pre nedelju dana... Sledece nedelje imam kontrolu, i onda cu raditi standardne testove za 12 nedelju... Inace je sve isto. Nemam nikakve simptome, apetit pojacan, jedino sto sam se naterala svaki vece u setnju jedno sat, sat ipo. Bas mi prija. Tako da kad dodjem kuci, tus i odmah mi se spava 😁... Ako, daj Boze, ostane sve ovako lepo, mislim da bih vise puta mogla biti trudna🤣 Jedni mi bas jakooo fali muz puz, ali eto toga za 10ak dana🥳... Kako ste vi?
Ja sam nakon ovih mucnina rekla da je ovo možda posljednji put, ali vidjet ćemo 😁 meni je ok kad znam da ne moram ići raditi.. Evo dok se spremam za posao odmah mi je zlo, pogotovo jer sam bila slobodna od petka 😑 muko moja
I da Tatjana, i moj je po terenima i stalno sam sama pa mi je to zapravo najgore.. često čujem "pa ti si sama, sad ćeš se odmoriti" 😯🙄🤨
Clio zao mi je😥 drzi se.
Ribi ne znam u koje vrijeme pijes prenatale, pokusaj uz rucak, ako vec nisi pokusala tada. Ja popijem poslije rucka ili ako zaboravim onda navece, i bude mi dobro. Pijem Novalac prenatal.
Cure meni je vec postalo tesko sjedit na poslu...samo sam napuhana i bole me ledja. A kao planiram radit dok budem mogla.
I da Tatjana, i moj je po terenima i stalno sam sama pa mi je to zapravo najgore.. često čujem "pa ti si sama, sad ćeš se odmoriti" 😯🙄🤨
Cim sam ostala trudna, dosla sam u Srbiju, nismo se videli skoro 2 meseca. Bas nam onako tesko pada. Jedva cekamo da i on prvi put vidi bebu na UZ🙈 Tako je sad moralo biti. 27og se vracamo u Tursku, pa ce nam biti lakse... Tamo kad je na terenu, to bas kratko traje, ali meni je veoma stresno, jer ne volimo da budemo odvojeni i plus to mi nemamo nikog u okolini, jer se stalno selimo. A ta recenica, "odmorices se" mogu samo da kazu one, kojima je naporan brak :))) To je moje misljenje. Nas dvoje smo bas vezani i sve nam tesko pada kad smo udaljeni. Jako se suzdrzavam da ne placem svaki dan, da ga dodatno ne stresiram. Koliko god da mi je uredna trudnoca, i da je sve u najboljem redu, bez muza nije to to. Ipak je ovo nas sreca, a ne samo jednog od nas dvoje. 🤰🏻💕
Isto se prikljucujem da sam zarucnica jednog terenca kad ga nema sve je bzvz po cijeli dan sama kuham samo za sebe..
Ajde jos dok sam i na poslu vrijeme prodje a ovako katastrofa
Za 2 tj mu zavrsava teren koji je trajao 2 godine jupiiii
Naravno, redovno kao I uvijek ako se osjecas dobro zasto ne? ne treba misliti negativno, uostalom ako vidjet ces sama dal ti pase ili ne pase, naravno nije preporucljivo jako grubo.
MI smo samo promijenili neke poze da nam bude ugodnije, I nikakvih problema
Ja sam čekala do pregleda i rekla mi je dr da sam mogla i prije, da radim sve aktivnosti kao i do sada, uključujući i seks, ali samo sve opreznije. Tj ja sam htjela prije ali muž nije htio hahahaha
Upravo tako I ja radim od pocetka..
Curke izgleda da sam osjetila bibicu, uopce neznam opisati taj osjecaj, prvo u donjem dijelu i nakon par sekundi u gornjem dijelu maternice, kao da me nesto piknulo al ono lagano kao da me zagolicalo, ma neznam kako opisat 😊
Odlicnooo, bas lijepo Upravo i ja pokusavam ju osjetiti
Sortiraj odgovore
Najstariji