Talija zao mi je.. kad se budete osjecali spremni za novi plusic krenite u akciju, ja sam nakon drugog ciklusa.
Ena- to je najnormalniji simptom, po njemu bi cak mogla znati da se radi o trudnoci, onako bas kao jako slabi menstrualni bolovi koji dodju svako malo i prestanu. To je bas tako na pocetku. :)
🧔39
👧31
Curke izgleda da sam osjetila bibicu, uopce neznam opisati taj osjecaj, prvo u donjem dijelu i nakon par sekundi u gornjem dijelu maternice, kao da me nesto piknulo al ono lagano kao da me zagolicalo, ma neznam kako opisat 😊
Odlicnooo, bas lijepoUpravo i ja pokusavam ju osjetiti
Evo i danas sam osjetila 😊, bas sam danas zapela cistiti po doma, prat prozore itd i u jednom trenutku kad sam sjela i dogla noge, maleni je pokucao hahah pa sam se smijala, reko mozda mi daje znak da je vrijeme da stanem, bas sam preumorna, i isijas me malo ulovio. I jesi li osjetila😃?Evo zene ja se bas premorila, danas napravila corbu krompir,razljevak sa blitvom i napravila sad paprike po tavi sa piletinom crkla sam hahaha inace danas sam 11+6 :) malo mi je lakse odna radim kao luda jestel i vi kao ja da ne mozete mirovati hehe
Daj mi napisi kako se pravi taj razljevak, to moze bez iceg jelda, ali sa dodatkom je ukusnije, moze i sa koprivom, ako je to na sto mislim, al neznam kako se pravi. Mozda ovdje to zagorci zovu zlevanka?
Ja pravim ovako
[ul]
[li]3 jaja,[/li]
[li]šolja kukuruznog brašna[/li]
[li]2 šolje jogurta ili kiselog mlijeka[/li]
[li]pola šolje ulja[/li]
[li]so, 1/2 praška za pecivo[/li]
[li]mlijeka po potrebi i dodam unutra sta zelim neko doda svjezi sir , sta imas ,ja sam imala juce blitvu i dodala pomjesala i to je to polutecna smjesa da bude do tada zagrijes tepsiju u rerni malo dok to umutis i istreses cekas da porumeni i kad zavrsi samo kajmakom premazes i mmmm ... izvini sto kasnim <3[/li]
[/ul]
url=https://lilypie.com]
Curke trebam pomoc, pojavio mi se svjetlo smedi iscjedak u tragovima i nemam pojma sta da radim a ginekolog mi radi popdne
Curke trebam pomoc, pojavio mi se svjetlo smedi iscjedak u tragovima i nemam pojma sta da radim a ginekolog mi radi popdne
Koliko dugo si trudna? Da li si u fazi ocekivanja menge pa je implantacijsko i nema razloga za strah ili duže...?
Talija jako mi je žao, drži se.
Mimmy odi do hitne, čisto da se umiriš i da vidiš šta je
Cure koje ste radili kombinorani probir, da li je nekoj od vas biokemijski nalaz došao loš za sindrom Down, tj. da je rizik veći od graničnog, ali onaj sveukupni gdje se gleda i ultrazvuk da je dobar i rizik manji od graničnog? Čekam još nalaz Harmonya pa ću više znat
Da.. i ja ti savjetujem da odi do hitne. Mene su malo sprdali kaj sam dosla prvi put, da je sve to normalno.. a nije bilo. Bolje provjeri.
Dobro jutro!
Kako ste spavale, vidim da je Chapie ranoranilac?
Mimmyx, ako nemas nikakvih obaveza, lezi i odmaraj dok tvoj gin ne pocne raditi, pa odi u njegovu smjenu, do tad prati dali se iscjedak pojacava, ili ako bas imas los predosjecaj i nemas mira, pa ti je dugo cekati odi na hitnu 🤷🏻♀️
Cure koje ste radili kombinorani probir, da li je nekoj od vas biokemijski nalaz došao loš za sindrom Down, tj. da je rizik veći od graničnog, ali onaj sveukupni gdje se gleda i ultrazvuk da je dobar i rizik manji od graničnog? Čekam još nalaz Harmonya pa ću više znat
Iskreno se nadam da ce Harmony pokazati da je sve uredu i da budes mirna 🤗, kad ce nalaz?
Cure koje ste u tjednima kao ja, da li vam je dole tekucina pocela curiti? Jutros kad sam se digla iz kreveta imala sam osjecaj da sam se upiskila a nemogu zaustaviti, bas je naglo iscurilo. Vi koje ste bile trudne kako je bilo u proslim trudnocama, jel to normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji