Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    09. Listopad 2019. 15:54

Evo zene ja se bas premorila,  danas napravila corbu krompir,razljevak sa blitvom i napravila sad paprike po tavi sa piletinom crkla sam hahaha inace danas sam 11+6 :) malo mi je lakse odna radim kao luda jestel i vi kao ja da ne mozete mirovati hehe

url=https://lilypie.com]

MiniMe01
    09. Listopad 2019. 16:17

Lady33

Evo zene ja se bas premorila, danas napravila corbu krompir,razljevak sa blitvom i napravila sad paprike po tavi sa piletinom crkla sam hahaha inace danas sam 11+6 :) malo mi je lakse odna radim kao luda jestel i vi kao ja da ne mozete mirovati hehe

O da naravno, odmah se bolje osjecam ako sam u pokretu cijeli dan :D svaki dan radim, dodjem doma u 6 popodne, jedem I nakon toga si kuham rucak za drugi dan :D  

ribi1234
    09. Listopad 2019. 16:40

MiniMe01

skoljka

Curke izgleda da sam osjetila bibicu, uopce neznam opisati taj osjecaj, prvo u donjem dijelu i nakon par sekundi u gornjem dijelu maternice, kao da me nesto piknulo al ono lagano kao da me zagolicalo, ma neznam kako opisat 😊

Odlicnooo, bas lijepo Upravo i ja pokusavam ju osjetiti

Ja sam osjetila prije koji dan. Predivno nešto. Sad stalno kužim kad se pomakne i mogu vam reći da nosim jednog jako živahnog pišulinca. <3<3

MiniMe01
    09. Listopad 2019. 17:05

ribi1234

MiniMe01

skoljka

Curke izgleda da sam osjetila bibicu, uopce neznam opisati taj osjecaj, prvo u donjem dijelu i nakon par sekundi u gornjem dijelu maternice, kao da me nesto piknulo al ono lagano kao da me zagolicalo, ma neznam kako opisat 😊

Ja sam osjetila prije koji dan. Predivno nešto. Sad stalno kužim kad se pomakne i mogu vam reći da nosim jednog jako živahnog pišulinca. &lt;3&lt;3

Prelijepo! Kako si uspjela prepoznati pokrete 

ribi1234
    09. Listopad 2019. 17:40

MiniMe01

ribi1234

MiniMe01

skoljka

Ja sam osjetila prije koji dan. Predivno nešto. Sad stalno kužim kad se pomakne i mogu vam reći da nosim jednog jako živahnog pišulinca. &amp;lt;3&amp;lt;3

Jer su sasvim drugaciji od svega sto si ikad osjetila. Tocno osjetis kako te nesto lupka, ali lagano, kao neki mjehurici.  Prepoznat ces. Probaj navecer leci na lijevi bok i malo se umiriti ;)

Vaki
    09. Listopad 2019. 18:00

Pošto već imam jedno dijete mogu mirne duše reći da ja ovakve mučnine ne bih mogla ponovo prolaziti. Užasno se osjećam jer moje starije dijete ne dobiva od mene onoliko pažnje koliko bi trebalo jer mi je stalno zlo. Naviknut je da puno toga radimo zajedno jer smo većinom sami doma, a sad se jadan igra sam. 

🤞❤️🙏

Vaki
    09. Listopad 2019. 18:10

Možda kad bi bio stariji, ali onda ću već biti prestara za malu bebu... 
    Meni se od terapije TSH previše snizio. U petak kontrola pa ćemo vidjeti. Nikako pogoditi pravu terapiju.
    Kad sam bila 12 tt onda sam rekla doktoru da navečer osjećam bebicu kako se miče, a on mi je rekao da to nije moguće jer mi to nije prva trudnoća. Nisam luda pa znam kakav je to osjećaj, već sam to prošla. Eh! 

🤞❤️🙏

MiniMe01
    09. Listopad 2019. 18:15

ribi1234

MiniMe01

ribi1234

MiniMe01

skoljka

Ja sam osjetila prije koji dan. Predivno nešto. Sad stalno kužim kad se pomakne i mogu vam reći da nosim jednog jako živahnog pišulinca. &amp;amp;lt;3&amp;amp;lt;3

Jer su sasvim drugaciji od svega sto si ikad osjetila. Tocno osjetis kako te nesto lupka, ali lagano, kao neki mjehurici. Prepoznat ces. Probaj navecer leci na lijevi bok i malo se umiriti ;)

Hvala ti na savjetu, par veceri sam legla na ledja pa nije bilo ucinka, vidim sada zasto, tako da cu bas probati ovako navecer 

• Frau_Mund6
    09. Listopad 2019. 18:15

Vaki i ja osjecam zadnjih dana kako pliva 😁 one mjehurice. Sigurna sam da to nebi povezala da mi nije druga trudnoca, kao sto i nisam u prvoj. Jucer sam napunila 13 tt, a beba je veca za tjedan dana. 

neverland
    09. Listopad 2019. 18:24

Jahanara, i mene su na početku pa sve do nedavno bolejla leđa  tj mislila sam da su leđa, ali mislim da si to zapravo bili jajnici. Na poslu isto sjedim dosta, ali se svako malo ustanem pa prošetam inače se ukocim.  Nažalost napuhanost je trajna 😕😕😕😕
    Luce, je li i tvoj vojnicina? 😂 ja sam isto jako tužna, upravo sam sama, A kada je na terenu ima veću plaću, A s obzirom da možemo kredit i u procesu smo kupnje kuće, to nam baš treba pa sam rastrgana. Znam da mora ići što više, ali mrzim biti sama.. 
    događa li se i vama s mucninon da ni ne možete otvoriti frižider ili ići u kupnju? Sve mi se gadi i možda bih i pojela nešto kuhano, Ali ne mogu si napraviti😭 sad kad njega Nema pogotovo ništa ne jedem jer mi je on koliko toliko pomogao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.