Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    10. Listopad 2019. 10:04

skoljka

Lilypie

Skoljkasigurna sam da nije ništa strašno, nemoj se uzrujavati. Svakako kontaktiraj doktoricu, sto je sigurno, sigurno je!

Jesam, kontaktirala sam, vidim da je vidjela poruku, nikako da odgovori, sigurno ima sad transfere ili punkcije pa je u guzvi, nadam se da ce ato prije odgovoriti, al vec me panika ulovila i to dobro, a jutros sam osjetila bebu i poslije toga to da se deai, nadam se da nije plodna 😩

ako ti se ne javi kroz dva-tri sata, a da odeš na hitnu provjeriti za svaki slučaj?

Chappie
    10. Listopad 2019. 10:18

Školjka- meni je bilo tako nekoliko puta do sad, nisam uopce obracala paznju, smatrala sam to normalnim.. sad vec duže nije.. svaki put je sve ok na pregledu. Cak nisam ni spomenula to.. nije mi palo na pamet. 

🧔39
    👧31

Chappie
    10. Listopad 2019. 10:20

Mimmyx- jel ti onako oker žuto, odnosno jako svijetlo smedje? Ako je.. to je najnormalnije. Neznam u kojem si tjednu ali bilo mi je tako jedno vrijeme.. prije 12. Tjedna.. zbog velike razine progesterona se javlja to. 

🧔39
    👧31

vanush
    10. Listopad 2019. 10:21

Talija jako mi je žao što je tako završilo. Drago mi je da si tako jaka, vjerujem da ćeš ubrzo ponovo ugledati plusić. Drži se
    Ena dobrodošla!
    mimmyx dobro je šta ideš provjeriti! Ne vidim u kojem si tjednu, ali ne mora biti ništa loše, nadam se da ćeš se ubrzo javiti da je sve u redu.
    Luce55 ja sam sada tu negdje, i trbuh mi je ujutro pogotovo malen, na +2 sam od početka, a s bebom je sve ok, tako da ne brini, stigne on narasti. Meni se ujutro tek počeo vidjeti prije desetak dana. Popodne se malo napuše od hrane

Chappie
    10. Listopad 2019. 10:25

Meni isto nije ogroman trbuh.. a dobila sam kila.. mislim da je najvise u dojkama hahah.. tako da je trbuh u drugom planu. Ugl. Ujutro mi je kao da sam se najela vise.. a popodne iskoci kao pravim trudnicama. Zapravo cim nesto pojedem evo njega.. 

🧔39
    👧31

• Luce55
    10. Listopad 2019. 10:37

Bas vam hvala na odgovorima umirile ste me 
    Ja sam danas 15+5i dosad sam u plusu2kg
    28.10 pregled pa bi trebali saznat spol
    Kad sam bila u 12 sam tj tad je rekao da je curica Al da jos Nemoze rec 100 posto ❤️❤️😁

Lemon
    10. Listopad 2019. 10:37

Luce baš sam i ja neki dan komentirala mm da mi je još mali, tj.rastao je jedno vrijeme i to brzo, čak i prije 12tt i sad kao da stoji. Beba je dobro pa se još ne brinem ali budem u srijedu na pregledu pitala, pogotovo jer sam dobila samo 1 kg 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Luce55
    10. Listopad 2019. 10:46

Tako i meni do 12 tj sam buknula i onda sve do sad uvijek isto bez promjene 
    Jos sam se vise uplasila jer sam stalno imala neke bolove sad ne.. Al sve je to do Psihe a treba izdrzat jos 18 dana do pregleda 🙄🙄🙄💞💞

skoljka
    10. Listopad 2019. 10:50

Evo javila se dr, veli ako mi se to desi samo jednom da se ne brinem da to moze biti i mokraca kako sam se naglo digla, a ako mi se pocne ponavljati tokom dana ili par dana zaredom da dodjem. Pa sad da pratim sto se desava🤷🏻‍♀️ jooooj nadam se da je samo mokraca, bas sam se splasila. Evo lezim i bebac mi se javlja ✊🏻, pa sam mirnija😊

skoljka
    10. Listopad 2019. 10:53

Chappie

Školjka- meni je bilo tako nekoliko puta do sad, nisam uopce obracala paznju, smatrala sam to normalnim.. sad vec duže nije.. svaki put je sve ok na pregledu. Cak nisam ni spomenula to.. nije mi palo na pamet.

Ok, ma i ja sam jutros pomislila kao da sam negdje citala da to bude normalno taj vodeni iscjedak, pa sam onda shvatila da je kod mene bas bila kao voda i obilno, sva sam bila mokra, pa sam se onda uspanicila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.