Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    09. Listopad 2019. 18:25

I moja je prijateljica prvo osjetila dosta rano, možda s 15tt. Ne znam zašto se doktori drže slijepo nekih tablica kao da sve kao da se U trudnoci može sve odrediti u dan.. Pa ne mogu ni ovulaciji odrediti napamet.. vjerujem da osjetite! Jedva čekam i jaaaa

neverland
    09. Listopad 2019. 18:26

Lady33

Evo zene ja se bas premorila, danas napravila corbu krompir,razljevak sa blitvom i napravila sad paprike po tavi sa piletinom crkla sam hahaha inace danas sam 11+6 :) malo mi je lakse odna radim kao luda jestel i vi kao ja da ne mozete mirovati hehe

Ja bih rado došla na tvoj ručak 

ribi1234
    09. Listopad 2019. 18:30

MiniMe01

ribi1234

MiniMe01

ribi1234

MiniMe01

skoljka

Curke izgleda da sam osjetila bibicu, uopce neznam opisati taj osjecaj, prvo u donjem dijelu i nakon par sekundi u gornjem dijelu maternice, kao da me nesto piknulo al ono lagano kao da me zagolicalo, ma neznam kako opisat 😊

Odlicnooo, bas lijepo Upravo i ja pokusavam ju osjetiti

Ja sam osjetila prije koji dan. Predivno nešto. Sad stalno kužim kad se pomakne i mogu vam reći da nosim jednog jako živahnog pišulinca. <3<3

Prelijepo! Kako si uspjela prepoznati pokrete

Jer su sasvim drugaciji od svega sto si ikad osjetila. Tocno osjetis kako te nesto lupka, ali lagano, kao neki mjehurici. Prepoznat ces. Probaj navecer leci na lijevi bok i malo se umiriti ;)

Hvala ti na savjetu, par veceri sam legla na ledja pa nije bilo ucinka, vidim sada zasto, tako da cu bas probati ovako navecer

Ja izblegavam lezati ravno na ledima. Ako sam vec u tom polozaju, malo se podbocim ili uzdignem. Kazu da nije bas pametno jer ti bebica moze pritisnuti neke zilice. 

• Luce55
    09. Listopad 2019. 18:33

Moj je baustelac Al upravo mi je javio da je od pon dobio premjestaj u nasem gradu 😁😁
    Sto se Tice hrane bas tako od 8 do 12 tj nisam imala volje za kuhanjem koje god jelo mi je Palo napamet imala sam grozne mucnine nikakvog teka 😕
    Al sad se to sve vraca u normalu 
    Ja sam danas 15+4
    Al ja od prekjučer Mislim da osjetim bebu to nisu baloncici niti leptieici niti ribice vise onako kao titranje ili neko jace pulsiranje i to mi se samo javlja ujtro i navecer Al ja sad neznam dali je to to 

ena0206
    09. Listopad 2019. 18:33

Pozdrav drage moje. Evo ja sam danas otkrila svoj plusic nakon 5dana kasnjena menge. Jos cekam potvrdu ginekologa i nakon toga se nadam da ostajem s vama na ovoj temi. 😘😘

09. Listopad 2019. 18:43

ena0206

Pozdrav drage moje. Evo ja sam danas otkrila svoj plusic nakon 5dana kasnjena menge. Jos cekam potvrdu ginekologa i nakon toga se nadam da ostajem s vama na ovoj temi. 😘😘

Cestitam... Dobro nam dosla 🥳🥳🥳

Lilypie
    09. Listopad 2019. 18:44

Stigli moji nalazi, izgleda da nist od prekidanja terapije.
    fT3 i fT4 savršeni medjutim tsh se nije ništa značajno povećao 0,081. Vidjet ćemo u petak sto će doktorica reci.
    I ova trudnoća, bez obzira na to sto je blizanacka kao i prethodna, skoro bez ikakvih mučnina. Da mi se ne javljaju ova krvarenja svaka tri tjedna, čini mi se da bi mogla trčati 😁
    Stvarno se osjećam odlično... brže se umaram i ponekad me žgaravica jede ali sve u svemu... dobro je!
    Moj muž radi sam za sebe tako da smo stalno zajedno ali mi imamo drugi problem. Ni njegova a ni moja mama nisu nam blizu.... u biti, vratili smo se iz vani prije nekoliko godina tako da skoro pa nikog nemamo tu u ZG. E sad nam je to problem kad ja ne mogu ništa.... on i kuha i cisti i pere... bas mi ga je zao. Vidjet ćemo kako će se ovo dalje odvijati ali ako budem morala ležati stalno, moramo tražiti ispomoć u kući. Zato vam ponekad zavidim kad vidim da mame i svekrve skakuću oko vas. Moji dečki se stvarno trude da sve funkcionira ali fali nam pomoć.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

neverland
    09. Listopad 2019. 18:53

Dobrodosla, ena 😊
    Ja sam svojoj ginekologinji poslala e-mail jer ju ne možeš nikako dobiti na tel u vezi nalaza TSH koje sam nedavno dobila. Rekla mi je da dođem s tim nalazima na sljedeći pregled za 2 tjedna tek, a na njima mi je TSH 3.04 pa sam se zabrinula. Jako.me živcira što ja nju moram ganjati da mi nešto kaže, umjesto da oni nas upute pogotovo ako mi je to prva trudnoca. Ne znam ni što da ju pitam kad dodem na pregled jer kako da znam kad mi je sve novo.... zavidim.vam na dobrim doktorima!
    A moja svekrva je stvarno fantastična i živi dvije ulice dalje od mene, a isto tako i mama. Ali obje rade i neugodno mi je stalno ići i šlepati se za ručak, a najradije bih svaki dan isla negdje papati hahaha

• Frau_Mund6
    09. Listopad 2019. 19:20

Neverland, nebudi blesava, uguraj se na rucak to je najmanje sta ces im jos radit  😂😂😂😂
    Meni je TSH oko 4 pa mi je moja rekla da je to ok i da nije za slati dalje. 
    Ena dobro dosla! Nadam  se da cemo se dugo druziti. 
    Lilypie, ne znam sta bi ti rekla, naravno dy je pomoc dobro dosla, al nekad je meni tek to teret. A i ja razmisljam da platim nekog da mi cisti bar 1x mjesecno. Ne mogu mamu opteretit da mi odrzava stan od 100m2, a dragi to jednostavno ne moze. 

url=https://lilypie.com]

• Lady33
    09. Listopad 2019. 19:30

neverland

Lady33

Evo zene ja se bas premorila, danas napravila corbu krompir,razljevak sa blitvom i napravila sad paprike po tavi sa piletinom crkla sam hahaha inace danas sam 11+6 :) malo mi je lakse odna radim kao luda jestel i vi kao ja da ne mozete mirovati hehe

Ja bih rado došla na tvoj ručak

Hajdee draga hehe  ima dovoljno za sve <3

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.