Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    08. Listopad 2019. 18:29

Mikixy

Clio bas mi je zao! 😥😥😥😥 Drzi se…

♥️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Reni
    08. Listopad 2019. 18:31

Clio zao mi je...prosla sam isto prije godinu i pol,drzi se ❤️

• Sheena
    08. Listopad 2019. 19:19

Drzi se Clio, bas mi je zao😔

ribi1234
    08. Listopad 2019. 20:33

Clio35

TatjanaB

Clio35

Iskreno nemam pojma. Bas sam zbunjena. Ali mi je gin. Dao uputnicu i idem sutra u bolnicu pa ce mi valjda tamo reci. Hvala ti. Pokusavam bit sto mirnija. Ovo mi je prva trudnoca pa me dosta pogodilo. A i nisam bas mlada. Svasta mi kroz glavu prolazi

Jako mi je zao :/ Ja sam imala pocetkom godine pobacaj, tako da znam kako se osecas… Samo cu ti reci, budi jaka… Nikakav savet, jer znam taj osecaj. Vec lepo saslusas savete doktora, i onda ubzo u akciju😘 Mi smo sacekali 3 meseca kao sto je doktor rekao i odmah sam opet ostala trudna. Drzim ti fige da sve bude kako treba 💕…

Tatjana dali si se sama ocistila ili si morala na kiretazu? Pokusavam se smiriti i ne misliti puno jer ako je tako moralo biti onda ce Bog dati i drugo. Ovo nismo planirali, dogodilo nam se. Sad se samo bojim zahvata

Draga, sve nastavi piti. Puno nas je to proslo, i to bas u prvoj trudnoci. Nama je pocetkom godine srceko stalo na 7+6. Tesko je, boli te srce ali s vremenom bude lakse. Nije kiretaza tako strasna. Boli kao prosjecna M. Bit ce to ok. Kasnije napravite sve potrebne preglede i za 3 mjeseca mozete ponovo <3

ribi1234
    08. Listopad 2019. 20:37

Clio, u koju ces bolnicu? Ne znam odakle si...
    Ja sam izabrala kiretazu, da ne moram cekati. Nije tako strasna. Mene su uspavali, kasnije sam krvarila nekih tjedan dana i onda nakon tridesetak dobila M. 
    Nakon toga smo obavili sve briseve i 3 ciklusa kasnije- ostala sam opet trudna.

• Elenicaa20
    08. Listopad 2019. 21:26

Sta koristite protiv prehlade?Mene je vec safatalo.Na nos pogotovo
    Jedino pijem caj i limunadu necu nista drugo da koristim
    Nadam se da ce prociii

Fever
    08. Listopad 2019. 23:53

Probaj se malo i inhalirati-pariti, caj, med, topla dekica, topla odjeca, odmaranje 😃

It’s a baby boy💙

09. Listopad 2019. 00:47

Clio35

TatjanaB

Clio35

Iskreno nemam pojma. Bas sam zbunjena. Ali mi je gin. Dao uputnicu i idem sutra u bolnicu pa ce mi valjda tamo reci. Hvala ti. Pokusavam bit sto mirnija. Ovo mi je prva trudnoca pa me dosta pogodilo. A i nisam bas mlada. Svasta mi kroz glavu prolazi

Jako mi je zao :/ Ja sam imala pocetkom godine pobacaj, tako da znam kako se osecas… Samo cu ti reci, budi jaka… Nikakav savet, jer znam taj osecaj. Vec lepo saslusas savete doktora, i onda ubzo u akciju😘 Mi smo sacekali 3 meseca kao sto je doktor rekao i odmah sam opet ostala trudna. Drzim ti fige da sve bude kako treba 💕…

Tatjana dali si se sama ocistila ili si morala na kiretazu? Pokusavam se smiriti i ne misliti puno jer ako je tako moralo biti onda ce Bog dati i drugo. Ovo nismo planirali, dogodilo nam se. Sad se samo bojim zahvata

Ja sam prokrvarila, veruj mi odmah sam znala po kolicini krvi i bolu u stomaku sta je. Sutradan sam otisla kod doktora, jer se to desilo negde uvece. U slucaju da mi se pogorsalo stanje otisla bih odmah. Sutradan ujutru sam imala sta i da vidim na gacicama, ugrusak da kazem, potvrdilo mi je moje misljenje. Tako da je samo izaslo. Otisla sam na hitnu, bila sam tamo 3 sata na infuziji, na nekoj vrsti ciscenje, i dobila sam 2 nedelje da pijem tablete, da ne dobijem neku infekciju i imala sam 2x kontrolu u te 2 nedelje. Tako da ako se vec moralo desiti, doktor mi je rekao "bolje nije moglo"... Naravno 2 meseca sam bila u nekoj vrsti depresije, bas mi je tesko palo, jer sam u 2 nedelje saznala da sam trudna, odmah iz prvog pokusaja i da sam pobacila. Sokirala sam se. Onda kad je proslo 3 meseca, otisla sam kod doktora i opet sam iz prve ostala sad trudna, pa sam prokrvarila posle par dana, kad mi se nije slosilo. Medjutim, hvala Bogu evo 11ta nedelja, sve je u najboljem redu🙏🙏🙏... Svaka od nas je drugacija, i svako to drugacije podnese. Tek sad kad sam opet zatrudnela, sam shvatila da je moralo tako biti, jer da nije bilo toga, ne bih sad imala ovu bebicu u stomaku🙏🙏🙏🤰🏻... Nisu mi radili nikakve testove, doktor mi je rekao posle 2 pobacaja se rade svi testovi da se vide uzroci, jer se smatra da je "normalno" 2x, da telo nije spremno za to. Tako je meni doktor rekao i da svaka 4 zena to dozivi. Ja ti zelim brz oporavak 💕

Lilypie
    09. Listopad 2019. 11:02

Danas je mirno na temi 😊
    Ja sam jutros bila ponavljat TSH jer imam kontrolu u petak.
    Gužva je užas jedan! Kad bi bilo kakve sreće da nalaz bude dobar da se riješim ove terapije. Jedna od najgorih tableta koje sam ikad uzimala. Dva sata nakon osjećaš gorak ukus u ustima... bljak!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

ribi1234
    09. Listopad 2019. 11:44

Lilypie

Danas je mirno na temi 😊
    Ja sam jutros bila ponavljat TSH jer imam kontrolu u petak.
    Gužva je užas jedan! Kad bi bilo kakve sreće da nalaz bude dobar da se riješim ove terapije. Jedna od najgorih tableta koje sam ikad uzimala. Dva sata nakon osjećaš gorak ukus u ustima… bljak!

Drzim fige :) Ja povracam od prenatalnih. Vec 3 proizvodaca sam isprobala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.