Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luce55
    08. Listopad 2019. 15:17

Clio prosla sam kroz isto.. Znam kako ti je moj ti je savjet daj si vremena i onda u nove pobjede.. 
    Nisi stara moja mama je zadnju sestru rodila sa 38 
    ❤️

Chappie
    08. Listopad 2019. 15:19

Clio- zao mi je sto to prozivljavas, ja sam takodjer na pocetku godine u 11. Tjednu, sama sam se ocistila kroz dva tjedna.. ostalo je na kraju nesto malo u vratu maternice pa je ginic to izvukao na pregledu. Nakon dva ciklusa sam opet ostala trudna i evo to je sad.. 😘 nemoj se uopce obeshrabriti, jako je to cesto. 

🧔39
    👧31

Fever
    08. Listopad 2019. 15:19

clio mojoj kolegici su ponudili kiretazu, tablete ili da se sama ocisti ( gin) ovo zadnje ne bi preporucio zbog visokog rizika za sepsu, ona je izabrala tablete i on je napisao uputnicu za bolnicu i da izazove tabletama.
    U bolnici je njima napravit lakse kiretazu, ali svakako izaberi tablete ako budes mogla.
    Jako mi je zao :/

It’s a baby boy💙

• Elenicaa20
    08. Listopad 2019. 15:44

Hej cure kad se pocinje polahko nadzirst stomacic☺️
    Kako je to kod vas islo?S koliko tjedana?
    I da vas pitam jel 4 mj pocinje sa 13 tjedana?

• Luce55
    08. Listopad 2019. 15:52

Meni se poceo nazirat vec u 11 tj al to je od nadutosti 🤣tad mi se znalo desavat da ujtro uopce nemam stomak pa onda tek tokom dana iskoci 
    Sad u 15 tj on je vec tu Al cesto mi se mijenja oblik trbuha nekad je rasiren nekad ide prema naprijed 
    💗

• Elenicaa20
    08. Listopad 2019. 16:07

Luce 55 ja sam tek 11+5 danas
    Nadam se da ce i meni pocetiii brzo da se vidi🤗Jedva cekam

Boa35
    08. Listopad 2019. 16:34

Clio jako mi je žao 😢😢 jako puno nas je to prošlo i znamo kako ti je..budi jaka i samo hrabro dalje! 
    Ja sam išla na kiretažu, uspavali me i kasnije sve ok bilo..krvarila kao da mengu imam, bolova nikavih..tako da se nemoj bojati.. sretno draga sve smo tu uz tebe! 🥰

Lemon
    08. Listopad 2019. 16:53

Clio drži se, nismo dugo imali na temi loše vijesti jer nas puno ima već u kasnijim tjednima, baš mi je žao.. Baš nas je puno to sve prošlo, gore je psihički ali kako kažu bolje sad nego kasnije. Ja sam sva tri puta bila na kiretazi, uopće mi nisu ponudili tablete a ja nisam ni pitala

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    08. Listopad 2019. 17:22

Elenicaa20

Hej cure kad se pocinje polahko nadzirst stomacic☺️
    Kako je to kod vas islo?S koliko tjedana?
    I da vas pitam jel 4 mj pocinje sa 13 tjedana?

To ti sve oviso od konstrukcije zene, na pocetku ti je to uatvari samo napuhnutost, tek poslije 12tt pocinje se ustvari vidjeti jako mali trudnicki trbuh, jutro ti je uboto najtocnije mjerilo, ovp preko dana je sve puna crijeva, naditoat itd.. Ja  tek od 16tt mogu reci da imam pravi trudnicki, jer ga i mam cim se dignem. Od pocetka 14tt se racuna ulazak i 4ti mjesec. 

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Listopad 2019. 18:28

Fever

clio mojoj kolegici su ponudili kiretazu, tablete ili da se sama ocisti ( gin) ovo zadnje ne bi preporucio zbog visokog rizika za sepsu, ona je izabrala tablete i on je napisao uputnicu za bolnicu i da izazove tabletama.
    U bolnici je njima napravit lakse kiretazu, ali svakako izaberi tablete ako budes mogla.
    Jako mi je zao :/

Hvala ti. Meni nije nista ponudjeno jer sam kod privatnika i samo sam poslana u bolnicu. Sutra cu sve znati 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.