Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    08. Listopad 2019. 13:22

Clio35 - ajme draga, svakako potraži savjet kod još kojeg ginekologa. Strašno mi je žao! Drži se! 
    Ako imaš 35 godina kao što ti stoji u nicku onda se nemoj plašiti, imaš još vremena. Ima nas tu starijih od tebe. ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    08. Listopad 2019. 13:26

Clio35 jako mi je zao da tako zavrsava, al popricaj sa dr u bolnici mozda jos ima sanse, koliko znam srce ima fore do 9tt da prokuca, nemora svima sa 6tt.

skoljka
    08. Listopad 2019. 13:29

Curke izgleda da sam osjetila bibicu, uopce neznam opisati taj osjecaj, prvo u donjem dijelu i nakon par sekundi u gornjem dijelu maternice, kao da me nesto piknulo al ono lagano kao da me zagolicalo, ma neznam kako opisat 😊

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Listopad 2019. 13:40

skoljka

Clio35 jako mi je zao da tako zavrsava, al popricaj sa dr u bolnici mozda jos ima sanse, koliko znam srce ima fore do 9tt da prokuca, nemora svima sa 6tt.

Na prvom pregledu sam bila sa 6 tjedana i tad se culo srce. Jucer sam bila nakon 2 tjedna i nije cuo otkucaje i dobila sam upitnicu za bolnicu. Hvala vam svima

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Listopad 2019. 13:42

Vaki

Clio35 - ajme draga, svakako potraži savjet kod još kojeg ginekologa. Strašno mi je žao! Drži se!
    Ako imaš 35 godina kao što ti stoji u nicku onda se nemoj plašiti, imaš još vremena. Ima nas tu starijih od tebe. ❤️

Rekli su da u bolnici prije zahvata naprave pregled prvo pa cu tad vidjeti.a sto se godina tice eto jucer napunila 36.neznam dali da nastavim piti ovaj elenatal i omega 3 kiseline? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Listopad 2019. 13:45

TatjanaB

Clio35

Iskreno nemam pojma. Bas sam zbunjena. Ali mi je gin. Dao uputnicu i idem sutra u bolnicu pa ce mi valjda tamo reci. Hvala ti. Pokusavam bit sto mirnija. Ovo mi je prva trudnoca pa me dosta pogodilo. A i nisam bas mlada. Svasta mi kroz glavu prolazi

Jako mi je zao :/ Ja sam imala pocetkom godine pobacaj, tako da znam kako se osecas… Samo cu ti reci, budi jaka… Nikakav savet, jer znam taj osecaj. Vec lepo saslusas savete doktora, i onda ubzo u akciju😘 Mi smo sacekali 3 meseca kao sto je doktor rekao i odmah sam opet ostala trudna. Drzim ti fige da sve bude kako treba 💕…

Tatjana dali si se sama ocistila ili si morala na kiretazu? Pokusavam se smiriti i ne misliti puno jer ako je tako moralo biti onda ce Bog dati i drugo. Ovo nismo planirali, dogodilo nam se. Sad se samo bojim zahvata

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Vaki
    08. Listopad 2019. 13:49

Clio35 - ako će napraviti pregled onda je to dovoljno. Baš mi je jako žao. Mislim da će ti reči kako je dovoljno pričekati 2 ciklusa pa da pokušate ponovo. Tako su meni rekli kad sam imala spontani prošle godine. 

🤞❤️🙏

• Frau_Mund6
    08. Listopad 2019. 14:00

Clio, nisi stara! Ne zamaraj se sa time sada. Ja sam prvu trudnocu zacela sa 36.5 god, i evo me sad u drugoj. Drzi se! 

mimmyx
    08. Listopad 2019. 14:22

Clio35- jako mi je zao ali sretno dalje. Nemogu si zamisliti taj osjecaj 😕 zelim ti puno srece dalje i drzi se . Nemoj nikako odustati . ❤

Mikixy
    08. Listopad 2019. 14:48

Clio bas mi je zao! 😥😥😥😥 Drzi se... 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.