Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    08. Listopad 2019. 12:35

Cure drage, nazalost napustam grupu. Jucer sam bila na pregledu i nazalost nije se culo srce. Bila sam trudna 7+4.sutra idem u bolnicu, moram na ciscenje. Uzasno se osjećam. Strah pomijesan s tugom. Svim trudnicama zelim uredne i skolske trudnoce i da imamo puno proljetno-ljetnih bebica. Sve vas ljubim

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Lilypie
    08. Listopad 2019. 12:38

Clio35

Cure drage, nazalost napustam grupu. Jucer sam bila na pregledu i nazalost nije se culo srce. Bila sam trudna 7+4.sutra idem u bolnicu, moram na ciscenje. Uzasno se osjećam. Strah pomijesan s tugom. Svim trudnicama zelim uredne i skolske trudnoce i da imamo puno proljetno-ljetnih bebica. Sve vas ljubim

Uzasno mi je zao 😢 naravno da sad osjećaš vrtlog emocija. Drži se! Kako to da odmah idu na kiretazu s obzirom da je plod bio jako mali? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

neverland
    08. Listopad 2019. 12:40

Ja sam čekala do pregleda i rekla mi je dr da sam mogla i prije, da radim sve aktivnosti kao i do sada, uključujući i seks, ali samo sve opreznije. Tj ja sam htjela prije ali muž nije htio hahahaha

neverland
    08. Listopad 2019. 12:41

Clio35

Ajmeeee strašno mi je žao!!! Drži se 🌷🌷🌷

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Listopad 2019. 12:41

Iskreno nemam pojma. Bas sam zbunjena. Ali mi je gin. Dao uputnicu i idem sutra u bolnicu pa ce mi valjda tamo reci. Hvala ti. Pokusavam bit sto mirnija. Ovo mi je prva trudnoca pa me dosta pogodilo. A i nisam bas mlada. Svasta mi kroz glavu prolazi

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    08. Listopad 2019. 12:42

neverland

Clio35

Ajmeeee strašno mi je žao!!! Drži se 🌷🌷🌷

😘Hvala ti. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Smiley
    08. Listopad 2019. 12:51

Clio35

Clio35 jako mi je žao, znam da se sad grozno osjećaš al jake smo mi žene, nemoj odustati. Možda ti ne budu napravili kiretažu, i ja sam na drugom spontanom bila u tim tjednima pa su mi dali lijekove  da se tako očistim. Drži se 🍀💋

Mom2911
    08. Listopad 2019. 12:57

Clio35

Tako je i meni moj gin dao uputnicu za kiretazu, ja sam odbila ic, za 2 tjedna srce kucalo a sad ta bebiza ima uskoro drugi rodendan. Grubo je ovo pisat, nebih htjela ti davat laznu nadu, a opet u drugu ruku srce moze i do 10.tog tjedna prokucat. Al neznam ti tocnu dijagnozu, jel samo srce ne kuca ili jos ima parametri koji se poklapaju pa je zakljucio da od tog nema nisga. 
    Jako mi je zao da to prolazis. 

• Frau_Mund6
    08. Listopad 2019. 12:59

Clio jako mi je zao 😣 nije lako prolazit kroz to, ali jos si na pocetku, tako je puno lakse. A i bolje da plod otpadne nego da ne izraste ispravan. Brzo nam se oporavi i vrati sa lijepim vijestima 😚😚😚😚😚

url=https://lilypie.com]

08. Listopad 2019. 13:11

Clio35

Iskreno nemam pojma. Bas sam zbunjena. Ali mi je gin. Dao uputnicu i idem sutra u bolnicu pa ce mi valjda tamo reci. Hvala ti. Pokusavam bit sto mirnija. Ovo mi je prva trudnoca pa me dosta pogodilo. A i nisam bas mlada. Svasta mi kroz glavu prolazi

Jako mi je zao :/ Ja sam imala pocetkom godine pobacaj, tako da znam kako se osecas... Samo cu ti reci, budi jaka... Nikakav savet, jer znam taj osecaj. Vec lepo saslusas savete doktora, i onda ubzo u akciju😘 Mi smo sacekali 3 meseca kao sto je doktor rekao i odmah sam opet ostala trudna. Drzim ti fige da sve bude kako treba 💕... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.