Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ančica
    08. Listopad 2019. 10:10

Niste najdeblje... ja nosim tu titulu😂😂 imala 83kg prije trudnoce, a sad imam 81kg 

Filip&Andrej
    27.03.2020

ančica
    08. Listopad 2019. 10:11

Do poroda ce biti stotka😂😂😂

Filip&Andrej
    27.03.2020

neverland
    08. Listopad 2019. 11:09

Na 170+ cm to uopće nije puno

Mikixy
    08. Listopad 2019. 11:28

Cure da li se i dalje keksate? Ja još nisam bila na kontroli pa me malo strah, šta ako prokrvarim nakon sexa? 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

skoljka
    08. Listopad 2019. 11:31

neverland

Ančica, jako sam se nazivcirala sad kad sam pročitala ovo za svekra i pelete, ne znam zasto baš toliko! Ne mogu vjerovati da ti se netko to usudi reći!
    Ja hvala bogu imam odlične ljude oko sebe, nitko mi ne da ništa raditi iako mogu, a sveki mi svaki da šalje poruke kako sam, obožavam tu ženu!
    Jeste li sve cure iz zg-a?

To je moj slucaj, nije ancicin 😂 ma ja se ne sekiram, jesam na pocetku, al me popustilo ono pocetno ludilo, svekar ima 75g pa ne zamjeram, mada je moderan covjek pa neznam od kud mu takve rijeci, al reko mozda ga ona starosna bolest ulovila pa lupa bezveze, mada je jednom komentirao kako su prije zene u poljima sa stomakom do zuba radile, reko to je bilo prije, sad tako nije i to je to, inace nisam tip svadjalice al jeaam tip istjerivanja pravde😂
    Super au meni oboje, samo sto eto imaju te neke svoje ispade, al su inace super prema meni, a zive samnom tako da se trudimo da se sto bolje slazemo. 

skoljka
    08. Listopad 2019. 11:37

Mikixy

Cure da li se i dalje keksate? Ja još nisam bila na kontroli pa me malo strah, šta ako prokrvarim nakon sexa?

Koji si tt, ako si na pocetku nemoj. Mi smo imali u 9tt odnos i prokrvarila sam, kad nisam umrla od straha. Nama je odobrila nakon 14tt, al su meni problem ovi utrogestani, jako mi je isuseno unutra, jedva mi malo pomaze hyjalofemme gel, jedva cekam da stanem sa utricima i da uzmem na par dana acidosalus da se oporavim. 

neverland
    08. Listopad 2019. 11:37

skoljka

neverland

Ančica, jako sam se nazivcirala sad kad sam pročitala ovo za svekra i pelete, ne znam zasto baš toliko! Ne mogu vjerovati da ti se netko to usudi reći!
    Ja hvala bogu imam odlične ljude oko sebe, nitko mi ne da ništa raditi iako mogu, a sveki mi svaki da šalje poruke kako sam, obožavam tu ženu!
    Jeste li sve cure iz zg-a?

To je moj slucaj, nije ancicin 😂 ma ja se ne sekiram, jesam na pocetku, al me popustilo ono pocetno ludilo, svekar ima 75g pa ne zamjeram, mada je moderan covjek pa neznam od kud mu takve rijeci, al reko mozda ga ona starosna bolest ulovila pa lupa bezveze, mada je jednom komentirao kako su prije zene u poljima sa stomakom do zuba radile, reko to je bilo prije, sad tako nije i to je to, inace nisam tip svadjalice al jeaam tip istjerivanja pravde😂
    Super au meni oboje, samo sto eto imaju te neke svoje ispade, al su inace super prema meni, a zive samnom tako da se trudimo da se sto bolje slazemo.

Ahaaa pomijesala sam vas koliko sam se nasekirala 😂 i moj je tata blizu tih godina i stvarno je zaostao što se tiče nekih stavova, ali nikad nisam čula nešto slično. ne  daj se, ja sam isto za istjerivanje pravde hahahh

Boa35
    08. Listopad 2019. 11:39

Mikixy

Nemoj ako nisi bila na pregledu još! 
    Kad doktor vidi da je sve u redu odobrit će vam sex..suzdržite se još malo 😜

Mikixy
    08. Listopad 2019. 11:46

Hahaha ma meni se ni ne sexa, ali znaš muško... Pa od zadnje M sam sada 4+6 ali po testiču sam 2 tjedna... Pričekam ja onda pregled... Šta je sigurno je sigurno💓

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

skoljka
    08. Listopad 2019. 12:29

Mikixy

Hahaha ma meni se ni ne sexa, ali znaš muško… Pa od zadnje M sam sada 4+6 ali po testiču sam 2 tjedna… Pričekam ja onda pregled… Šta je sigurno je sigurno💓

Cekaj obavezno, bas si na startu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.