Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    07. Listopad 2019. 23:03

Cure ako ne idem na nifty i ne zelim amnio, kako otkriti downa ranije? Dali se moze raditi neki mini anomaly ranije?
    Sto vi mislite o niftyu? S koliko tj ste ga isle raditi?

It’s a baby boy💙

neverland
    07. Listopad 2019. 23:12

ančica

E sad mene zanima, kako se vi zenice borite s mucninama.. evo ulazim u 11tj trudnoce, a muka mi po cijele dane, sto god da pojedem mi tako lose sjedne na zeludac i patim se cijelo vrijeme.. i svaki dan navecer imam mucnine, ispovracam veliku kolicinu te mi obavezno kapilara u nosu pukne pa mi uz povracanje curi i krv iz nosa… sto mi je najgore ja kad se navecer ispovracam bude mi muka cijelu noc.. sinoc sam tek u 4h ujutro zaspala, patila se, pa se ne mogu namjestit, ak legnem na bok zeludac mi pod pritiskom jos vise mi muka, na leđa ne mogu spavat pa se samo okrecem ko prase na raznju… imam rennie i rupurut tablete, no rupurut se navodno ne bih smio kunzumirat u trudnoci, a zapravo ne znam jesu li oni za mucnine ili samo za zgaravice.. nisam dugo citala upustva… ugl ako je vama s mucninama nes pomoglo… vicite jer umirem svaki dan.. nadam se da ce uskoro i prestat mucnine i povracanje

Probaj uzeti B6vitamin. Ja sam od jedne tablete oživjela..  Nije dugo trajalo,sljedeći dan se vratilo, ali nakon tjedan dana toga i tableta od đumbira ja sam se prepprodila ( đinđermina i antimetil). Ne znam sad je li do toga, ali sam taman usla u 10.tjedan kad se smirilo. I dalje mi se sve gadi, biram hranu i muka mi je ako ništa ne jedem sat vremena, ali je neusporedivo s onim staaaaalnim osjećajem mučnine. Na leđima mi je bilo najbolje, a i pila sam na silu Mg mivelu... 

neverland
    07. Listopad 2019. 23:26

Ančica, jako sam se nazivcirala sad kad sam pročitala ovo za svekra i pelete, ne znam  zasto baš toliko! Ne mogu vjerovati da ti se netko to usudi reći!
    Ja hvala bogu imam odlične ljude oko sebe, nitko mi ne da ništa raditi iako mogu, a sveki  mi svaki da  šalje poruke kako sam, obožavam tu ženu!
    Jeste li sve cure iz zg-a?

neverland
    07. Listopad 2019. 23:27

I da, sve ste super mršavice i nemate se zašto brinuti. Ja sam mislila da sam ja mrsava jer sam imala 61 Kad sam ostala trudna, 164cm, i jos vjezbam redovno godinaama. Sad imam 62 i malo sam se zabrinula kad se usporedim s vama 😂😂😂

• Luce55
    08. Listopad 2019. 07:53

Jutro cure kako ste danas??
    Mi smo sada 15 +3
    Zanima me mame koje su osjetile svoje bebice meni od Jucer navecer se u stomaku na lijevoj strani  javlja kao jace pulsiranje to traje svega 5 sek ponovilo se 2 puta Jucer I sada isto Al na drugom mjestu zanima me dali je to to ili nesto drugo 😂
    Kakav je vama bio osjecaj kad ste osjetile bebu 

Chappie
    08. Listopad 2019. 08:12

Jutro cure :) 
    Luce- ja osjecam svaki dan, tesko je to opisati rijecima, ali ako mislis da je to to i ako nisi to do sad nikad osjetila  onda je to to. Meni je vec par puta bilo tako da sam osjetila na ruci kad sam ju drzala na trbuhu, ali kad dragi stavi ruku onda je mir, on jos nije osjetio. A prvih par puta kad sam osjetila je bilo kao nesto iznutra da je pokucalo. Hhahah neznam kako da objasnim. Bas je cudan osjecaj, ali se kuzi da je to to i pocne se javljati cesto nakon prvog puta kaj osjetis. Bar je meni tako, stvarno svaki dan kad se smirim, legnem, osjetim. 

🧔39
    👧31

Boa35
    08. Listopad 2019. 09:05

Fever

Cure ako ne idem na nifty i ne zelim amnio, kako otkriti downa ranije? Dali se moze raditi neki mini anomaly ranije?
    Sto vi mislite o niftyu? S koliko tj ste ga isle raditi?

Ne moraš raditi nifty ako ne želiš, naravno. 
    Mini anomaly se radi od 11tjedna i tamo mjere cijelu bebu, nuhalni nabor i nosnu kost.. tako da već s tim nalazom ultrazvuka ti mogu reći da li ima potrebe za nečim drugim ili ne.. vjerujem da će sve niti ok i da nemaš što brinuti 😘
    Ja sam radila nifty radi svog mira..ne zbog toga jer su rezultati anomalya bili loši ili nešto..super su bili..ali mi smo toliko već novaca ostavili za potpomognuti oplodnju, mučili se 3 god da dođemo do ove malene mrvice..tako da nam je novac nebitan bio,..i sad mirna guram kroz trudnoću 🥰
    Nifty može napraviti od 10tjedna. 

Boa35
    08. Listopad 2019. 09:06

Čestitam curke na super pregledima 🥰 
    Sad neka buše rastu 😜🥰
    Mi danas 16tj veliki 💪 baš mi vrijeme brzo prolazi! 

• Luca87
    08. Listopad 2019. 09:32

Ja sam +3. Slatko me je očito koštalo. Ja sam nifty radila sa 12 tjedana. Iz istih razloga kao i Karla89. Ali trebala bi malo pripazit sa hranom, mislim da sam čak najdeblja ovdje. Startala sam sa 65kg, na 171cm, a evo me sad na 67.3kg 

• Luca87
    08. Listopad 2019. 09:32

67.7 kg 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.