Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    30. Rujan 2019. 17:41

Lemon, sretno s tim, znam kako je to sjediti/ležati i ne kretati se, pogotovo ako si se prije toga kretala. Ja ludim već 🤯
    DijMar, bravo! To je i više nego dovoljno. Sretno!!! Ja se nekako nadam da će se isplatiti to, možda u lakse porodu, lakse oporavku 🤞🤞 

Lemon
    30. Rujan 2019. 17:56

Daa trcala sam i isla u teretanu, ali ako treba i do kraja mirovati sve cu za bebicu, a porod ce vec nekako biti 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

neverland
    30. Rujan 2019. 18:24

Slažem se 😁

• Luce55
    30. Rujan 2019. 19:21

Caoo cure 
    Trenutno sam 14+2 stalno me prate bolovi u donjem dijelu ledja bol nije jaka Al malo malo se javi isto tako i u donjem dijelu trbuha.. Neznam dali bi se trebala javit ginekologu.. Dali je jos nekoj takoj ❤️

Chappie
    30. Rujan 2019. 19:55

Školjka ja sama odlučila da ću sa 22 tjedna napravit 4d, iskreno za anomaly ne znam, nit mi on spominje, ali svaki put gleda bebi organe i mjeri opsege i prati po nekim krivuljama kako napreduje. I pitao me danas imam li kakvih tegoba, svrbi li me koza.. tako da je to ocito dosta cesto. Ja nemam to za sad.. ali eto sad sam se sjetila da me to pitao kad citam tvoje postove.
    Luce55 mene je cesto bas u tvojim tjednima bolilo u lumbalnom dijelu ledja, pogotovo ako duze hodam ili stojim, bas sam morala leci i odmoriti. Sad mi vise nije tako. Jucer sam hodala dugo po sumi i super je bilo nista me nije bolilo..

🧔39
    👧31

skoljka
    30. Rujan 2019. 20:11

Chappie ti predpostavljam ides kod privatnika na kontrole pa ti zato svaki put tako detaljno napravi pregled. Pa po meni je koliko sam citala to Anomaly scan kad pregledava organe i mjeri sve detaljno. Nemogu se sjetiti sta je kod tebe cura ili decko 😀
    Lilypie kako si, jel stalo krvarenje?
    Luce55 i ja sam imala u 14 tt jaka probadanja u donjem djelu stomaka, dr mi je rekla da je to normalno jer se u tom tt maternica naglo izdize pa razvlaci ligamente, a i ledja me u donjem djelu znaju boliti ali ne svaki dan. 

Lilypie
    30. Rujan 2019. 20:47

skoljka nije stalo skroz. Dok ležim sve ok ali kad idem u wc, čim se obrišem ima krvi. Rekli su mi da će se možda to vuci još par dana. U svakom slučaju, bolje je nego jutros kad je bilo vise krvi. Ja se molim da sutra bude bolje. Ne znam kako ću izdržati na bokovima ovih sedam dana 🙃 već sad me bole.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Chappie
    30. Rujan 2019. 20:49

Curka je :) isto kao i kod tebe 🤗
    Da kod privatnika idem 

🧔39
    👧31

skoljka
    30. Rujan 2019. 21:21

Chappie

Curka je :) isto kao i kod tebe 🤗
    Da kod privatnika idem

Sad smo muz i ja plakali od smijeha😂😂😂 dogovorili smo se da u srijedu neidemo na pregled jer si nam ti otkrila spol bebice 😂, u srijedu smo se nadali da cemo saznati spol🤗😘

skoljka
    30. Rujan 2019. 21:25

Lilypie

skoljka nije stalo skroz. Dok ležim sve ok ali kad idem u wc, čim se obrišem ima krvi. Rekli su mi da će se možda to vuci još par dana. U svakom slučaju, bolje je nego jutros kad je bilo vise krvi. Ja se molim da sutra bude bolje. Ne znam kako ću izdržati na bokovima ovih sedam dana 🙃 već sad me bole.

Najgore ce ti biti po noci jer kad zaspes lako sr okrenea na ledja, a da se podupres jastukom iza ledja mozda ti bude lakse. Vjerujem da te vec bole, ja se stalno trudim bit okrenuta na bokove al stvarno dosadi. Bitno da su bebice dobro i da napreduju 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.