Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Rujan 2019. 14:49

Ovulacija već prošla, čekam prvu mengu, pa ćemo u nove pobjede. Pijem folati dalje, kupila sam si i imunosal kapsuke (pa popijem dvije, iako bi tri trebalo), čaj od vrkute i sok od cikle. I dalje konzumiram med i propolis. Držite mi fige da uspijem zatrudniti bez problema.

Boa35
    30. Rujan 2019. 14:58

skoljka

DijMar usput da pitam jel kod vas na temi bilo slicaj da je nekome na tijelu izasla neka flekica i da svrbi uzas? Meni je tocno sa desne strane bocno gdje zavrsavaju rebra to nesto izaslo neodredjenog oblika (lici na lisaj) , prvo sam mislila da me neato ugrizlo, al bome nije, izlidjuje me kako svrbi. Pa reko jel znas za takvo sto, pomislila sam da je mozda normalno tako u trudnoci., neznam🤷‍♀️

Moja frendica je imala na trbuhu ispod sise kao jaaako svijetli madež.. izbio joj je na sredini trudnoće i isto ju je svrbilo..ona je to mazala bademovim uljem i kaže da se povuklo nakon poroda, kao da ničeg nije bilo..
    mrvičak sretno! držimo palčeve da uspije od prve!!

• mamasita05
    30. Rujan 2019. 15:30

skoljka

Chapie 😃 super za pregled, kako to ide za 4d jel ti dr preporuci da trebas ili sam odlucis, jel ti to sad radio anomaly ili ces to skupa sa 4d, meni su rekli kad mi budu radili anomay da ce mi tad i 4d, prije sam mislila da je to sve isto a valjda nije, ja jedva cekam srijedu, bas sam nestrpljiva 😃
    DijMar joj i to imam, zna me svrbiti trbuh, nekad prepone 🤪probat cu, imam kokosovo ulje
    Mamasita e pa i kod mene je naborano, onak hrapavo nepravilnog oblika i svrbi , ako pocesem onda je za poluditi. A vidis ja nisam dobola tu kremicu, ja sam dobila Pavlovicevu i Sudocrem mini pakiranja i onu fullsize Biobaza za teudnice koju sam vec potrosila🤪, jakd probat cu sa ovim kokosovim, pa ako nebudr islo uzet cu taj Bepanten, to je ona kremica u plavo bijeloj tubi jelda sto se za sve koristi i za bebe i odrasle?

Dobila sam mini pakiranje, u plavo-bijelo tubici je i na njoj nacrtana bebica. Nisam mazala nicim neko vrijeme, ali mi se pocelo prosirivati pa mi je frendica rekla da se mazem s tom kremicom nakon tusiranja. I evo cini mi se da se povlaci i manje svrbi. 

Lilypie
    30. Rujan 2019. 15:39

Ipak sam bila kod svog ginica. Bebe su dobro, sve izgleda odlično ali krv naravno uvijek može predstavljati opasnost. Tako da do ponedjeljka moram ležati na lijevom ili desnom boku, bez kretanja, pa u ponedjeljak opet na kontrolu.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

PatyDi
    30. Rujan 2019. 15:43

mamasita05

skoljka

DijMar usput da pitam jel kod vas na temi bilo slicaj da je nekome na tijelu izasla neka flekica i da svrbi uzas? Meni je tocno sa desne strane bocno gdje zavrsavaju rebra to nesto izaslo neodredjenog oblika (lici na lisaj) , prvo sam mislila da me neato ugrizlo, al bome nije, izlidjuje me kako svrbi. Pa reko jel znas za takvo sto, pomislila sam da je mozda normalno tako u trudnoci., neznam🤷‍♀️
    Skoljka Meni je nesto na preponi izbilo, kao naborano i uzasno svrbilo. Mazem bepanthenom, onom malom masti koju sam dobila u dm paketu za trudnice i cini mi se da se povlaci, jos me malo zasvrbi, al nije strasno.

E sad kad si spomenula preponu, meni se prije neka 3 tj na obje prepone pojavilo ljuštenje kože, peckanje i crvenilo i reko mi je dr nek mažem Plymicolom, ali nakon par dana samo se povuklo peckanje, ali se koža nije obnavljala pa sam nastavila sa kokosovim uljem i koža mi se super oporavila

PatyDi
    30. Rujan 2019. 15:47

neverland

Reni već osjećam da se vraćaju, ali su 1000x blaže.. pa barem mogu normalno funkcionirati na poslu. Smršavjela sam nekoliko kg iako ne povraćam, ali kažu da je to normalno.
    Dok nisam saznala da sam trudna, vježbala sam pa čak i na sam dan kad sam saznala. Onda sam prestala jer sam imala grceve pa sad mučnine.. jedva čekam da se još malo smire da nastavim… vježba li koja od vas u trudnoći?

Ja sam bila aktivna cijelu trudnoću, kao brže bolje ću roditi hahhaa evo me još u komadu  Prva 4 mj sam baš vježbe za trudnice, pa sam onda jako puno šetala i vozila bicikl plus koja vježba i sad zadnja 2 mj onak šetnje i 15ak min lagane vježbe i rastezanje... 

Vaki
    30. Rujan 2019. 16:02

Lilypie - glavno da su bebice dobro. Tko bi znao za ta krvarenja. Moja seka je dosta krvarila u trudnoći, doduše prije 16 godina, ali sve je ispalo o. k. Nisu nikad saznali zašto... Nećak je sad već pravi fakin. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• marti07
    30. Rujan 2019. 16:07

Pozdrav cure, 
    ne stignem sve citati, pa me zanima noram li se narucivati na uzv na rani probir za vinogradsku?

skoljka
    30. Rujan 2019. 16:21

Mrvicak evo fige na najjace😃🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Karla i ja sam odmah predpostavila da je to vezano za trudnocu, pa ce se poslije povuci, znas kako ono neke zene dobiju pjege pa nestanu nakon poroda
    Lilypie lezi i ne mrdaj, neka si otisla i kod svog, opet je lakse kad se cuje misljenje onog komee vjerujes
    Martio7 da trebas se naruciti, ja kad sam zvala kad mi je bilo hitno za taj jedan dan rekla mi trebala sam se naruciti tjedan dana ranije

30. Rujan 2019. 17:37

Cao mame, zanime me vi koje niste isle na Nifty, u kojoj nedelji ste saznale pol? :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.