Fever kalcija najviše treba od 9 tt do 13tt kad se kosti razvijaju. Ja pijem prenatale, omegu i magnezij otpočetka i od 9tt kalcij koji ima i magnezij i vit D. Citrat je najbolji jer se najviše moze iskoristiti.
A tjedne isto brojim kako je rekla DijMar i onda po aplikacijama citam unaprijed sto se desava u tom tjednu.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure,
U kojem obliku je najbolje konzumirati magnezij-kapsule, sumeci, direkt? Prije sam koristila kapsule jer sam imala glavobolje kao posljedicu nedostatka magnezija. Taman sam potrosila sve pa se mislim koji kupiti. Sad me opet vec 10ak dana svaki dan glava boli, ne neizdrzljivo, ali boli me doslovno svaki dan po par sati. Istrpim i ne pijem nikakve tablete.
Mamasita najbolje je koristiti oksid ili citrat, zbog apsorpcije i iskoristivosti, a njeg ima u svim oblicima od sumecih, kapsula itd. Ja koriatim od Twinlaba Mg 375mg on je oksid i bas mi je dobar od pocetka trudnoce nemam problema sa probavom.
Lemon ja nisam uzela dodatno kalcij, uopce nisam o njemu razmisljala😵, al stvarno puno pijem mlijeko i mlijecne proizvode bas mi se trazi, koji kalcij tti uzimas
Pozdrav! Pratim vas od 5tt sad sam 8+6. Od 6tt imam paklene mučnine 24/7, ali bez povraćanja i jučer, u 8+5 su samo nestale. Mnogi su me tješili da će proći nakon 12tt, ali ovo je toliko naglo da sam se uplašila. Zanima me je li se slično dogodilo i kojoj od vas? Znam da se ne bih trebala brinuti, ali sigurno znate kako je to...
Koristil koja od vas ili je koristila vaginalne tsblete radi upala?Meni je jucer privstno propisala dokt radi te ranije koju imam od upale. Ii kad sam otisla u apoteku rekli su mi da koristim dok ne osjetim da mi je bolje?Ne kontam da li moze to naskodit bebi?
I da svi si se sokiraj kada sam rekla da me dokt prvo preledala onako na ginekoloskim stolu kazu da se to ne smije radit a ona je tad vidjela tu ranicu?Mene sad strah..a tek poslije UV i rekla ds je sve s bebom uredu i plodom
Da li stv nije smjela onako da me pregleda?Mafa to je bila 1min samo je vidjeka tu ranicu od upale
A to je jedna od najboljih klinika privsnih kod nas
Mamasita direkt je dobar i jos ako je citrat jos bolje. Meni je od Plive duo power ok.
Skoljka uzela sam tekući od Lifetime jer ima i magnezija i vit D. Nemam grceve pa mi je dovoljno i 80% mg koliko ima za sad. Mozda uzmem jos jednu bocu kad ovo popijem.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sinoć ležim i gledam TV, osjetim da je dolje sve mokro. Odem do wc kad krv! Brzo se spremimo i za Petrovu. Dok smo došli do tamo, krv se slijevala niz trenirku. Jedva sam se dovukla do ordinacije. Doktorica koja me je pregledala bila je i zadnji put dežurna tako da me se odmah sjetila. S bebama je sve u redu. Dobila sam duphaston i strogo mirovanje. Ja vama to ne mogu opisati koliko je tu krvi bilo. Bolova nemam nikakvih. Opet nikakvo objašnjenje od kud tolika silna krv. Noćas sam išla na wc nekoliko puta. Krv teče samo kad idem na wc. Dok ležim ništa skoro! Ne moram vam ni reci da sam slomljena, da mi je tlak vjerojatno u nebesima! Rekla mi je da je moguće da će još curkati i da je to sve u redu, da samo ležim. Redovan pregled kod mog ginekologa je u srijedu. Sad razmišljam da možda odem danas. Ma ne znam ni sama. Nema mira za mene 😢
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Koristil koja od vas ili je koristila vaginalne tsblete radi upala?Meni je jucer privstno propisala dokt radi te ranije koju imam od upale. Ii kad sam otisla u apoteku rekli su mi da koristim dok ne osjetim da mi je bolje?Ne kontam da li moze to naskodit bebi?
I da svi si se sokiraj kada sam rekla da me dokt prvo preledala onako na ginekoloskim stolu kazu da se to ne smije radit a ona je tad vidjela tu ranicu?Mene sad strah..a tek poslije UV i rekla ds je sve s bebom uredu i plodom
Da li stv nije smjela onako da me pregleda?Mafa to je bila 1min samo je vidjeka tu ranicu od upale
A to je jedna od najboljih klinika privsnih kod nas
I ja sam isla rano na hitnu pa me je isto pregledao vaginalno, mora da vidi zbog čega krvaris. Od onda do sad me nisu vise pregledavali,samo uzv. Nije dobro precesto ali ako si krvarila nema kako drugacije vidjeti.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sinoć ležim i gledam TV, osjetim da je dolje sve mokro. Odem do wc kad krv! Brzo se spremimo i za Petrovu. Dok smo došli do tamo, krv se slijevala niz trenirku. Jedva sam se dovukla do ordinacije. Doktorica koja me je pregledala bila je i zadnji put dežurna tako da me se odmah sjetila. S bebama je sve u redu. Dobila sam duphaston i strogo mirovanje. Ja vama to ne mogu opisati koliko je tu krvi bilo. Bolova nemam nikakvih. Opet nikakvo objašnjenje od kud tolika silna krv. Noćas sam išla na wc nekoliko puta. Krv teče samo kad idem na wc. Dok ležim ništa skoro! Ne moram vam ni reci da sam slomljena, da mi je tlak vjerojatno u nebesima! Rekla mi je da je moguće da će još curkati i da je to sve u redu, da samo ležim. Redovan pregled kod mog ginekologa je u srijedu. Sad razmišljam da možda odem danas. Ma ne znam ni sama. Nema mira za mene 😢
Ajmee ja sam uplašena samo dok citam ovo, mogu misliti kako ti je. Kad je točkica krvi uplasimo se a gdje ne ako je curilo. Samo lezi i ne mrdaj, ako treba i do kraja samo da bebice budu dobro
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Pozdrav! Pratim vas od 5ttsad sam 8+6. Od 6tt imam paklene mučnine 24/7, ali bez povraćanja i jučer, u 8+5 su samo nestale. Mnogi su me tješili da će proći nakon 12tt, ali ovo je toliko naglo da sam se uplašila. Zanima me je li se slično dogodilo i kojoj od vas? Znam da se ne bih trebala brinuti, ali sigurno znate kako je to…
Meni su ti tako bile užasne od 6 tj i nestale negdje sa 9+4
Sortiraj odgovore
Najstariji