Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    30. Rujan 2019. 22:34

Hahaha joj uvijek mijenjam tebe i Karlu 😂😂😂

🧔39
    👧31

skoljka
    01. Listopad 2019. 08:05

Chappie

Hahaha joj uvijek mijenjam tebe i Karlu 😂😂😂

😂 Javim jesil dobra prorocica😘
    Cure jutro, tak sam sretna, sinoc kad sam legla prvi put sam napipala cijelu maternicu, i po duzini i sirini, doslovno je velika kao moj dlan i bas se lijepo osjeti pod rukom🥰 Do sad sam uvijek mazila stomak al nisam to osjetila, stomak je vidljev, nemozes me fulat da sam trudna, al ovo je bas posebno. I jucer dok sam nosila korpu sa robom kako sam naslonila na stomak bas osketim da ima nesto unutra😊, imam osjecaj kao da sam tek postala svjesna da sam trudna 🤷‍♀️😂🥰

Chappie
    01. Listopad 2019. 08:49

Heheh da i ja mogu napipati, bas sam se zaokruzila.. kaze mi muz- postala si fakat trudna u dva tri dana. Jer trbuh je odjednom bas iskocio onako za pravo, bas je velik. 

🧔39
    👧31

Boa35
    01. Listopad 2019. 09:06

Jutro cure, kako ste danas? Ima koja pregled?
    Luce55 - vidim da imaš problema s bolovima u leđima.. i meni je tako bilo, ali sam počela raditi lagane vježbe za trudnice..više su to vježbe istezanja, ali pomažu.. ja sam išla 4god na pilates, tako da znam kako se izvode, ali ako ti ne znaš ima na yt milijun videa s vježbama za trudnice.. meni stvarno pomažu i manje me boli lumbalni dio leđa..
    Ali jučer me krenula zdjelica boliti i evo danas.. moram sjediti na desnom guzu, jer čim prebacim težinu na lijevi me počne boliti jel je još kojoj tako bilo? Moram priznat da mi je baš teško tako 8h na poslu sjediti..jedva čekam da dođe 16h da idem doma  I da, upalile mi se desni..sve se boli i ne mogu ništa tvrdo žvakati..to mi se i prije znalo događati, al bi prošlo krz dan dva.. ovo mi traje od subote..užasno sam nervozna zbog toga..
    Danas nama godišnjica braka, 3god. i točno 15 tj.. prebrzo mi vrijeme prolazi.. ne znam kad je prošlo tih 15 tjedana..

skoljka
    01. Listopad 2019. 09:32

Chapie predpostavila sam da i ti to osjecas jer si ispred mene 2 tjedna 😃
    Karla89 ooo bas ti se zaredalo😬 mene zna boliti zdjelica od sjedenja, a vjezbe jos nisam pocela raditi, ba se nesjetim
    Sretna godisnjica braka, sve najbolje 😘

MiniMe01
    01. Listopad 2019. 10:21

Hej Karla, sretna godisnjica braka :)

Vidim da radimo na slicnim poslovima, takodjer sjedim cijelu smjenu I fali mi kretanje… ono sta mi pomaze je kako sjedim: pokusvam uspravno, noge rasirene I nagnuta prema napred tako da nemam problema s ledjima jedino povremeno u autu. 

sagi
    01. Listopad 2019. 10:23

Karla89 hvala na ideji za vježbanje, ja se samo žalim kak me bole leđa, al ništa ne poduzimam  Čekam svoj prvi pregled sutra kad će po mojoj procjeni biti točno 7 tjedana, do onda ne radim ništa, pogotovo više ne čitam ništa po netu jer se samo još više brinem i ne spavam 
    I sretna godišnjica 

skoljka i Chappie baš super, nadam se da ću za par tjedana imat isti post 

btw da vas ne zbunjujem, prvi post sam napisala pod korisničkim imenom sanja5, smotana sam pa nisam odmah stavila nadimak. Reći ćemo da su to hormoni krivi 

MiniMe01
    01. Listopad 2019. 10:23

Pomaze ako stavis jastuk manji deblji izmedju nogu, a I onaj pregnancy jastuk je isto super stvarno 

MiniMe01
    01. Listopad 2019. 10:25

Tko jos radi, a tko je na porodiljnom ? :)

MiniMe01
    01. Listopad 2019. 10:25

skoljka

Lilypie

skoljka nije stalo skroz. Dok ležim sve ok ali kad idem u wc, čim se obrišem ima krvi. Rekli su mi da će se možda to vuci još par dana. U svakom slučaju, bolje je nego jutros kad je bilo vise krvi. Ja se molim da sutra bude bolje. Ne znam kako ću izdržati na bokovima ovih sedam dana 🙃 već sad me bole.

Najgore ce ti biti po noci jer kad zaspes lako sr okrenea na ledja, a da se podupres jastukom iza ledja mozda ti bude lakse. Vjerujem da te vec bole, ja se stalno trudim bit okrenuta na bokove al stvarno dosadi. Bitno da su bebice dobro i da napreduju 🤗

Pomaze ako stavis jastuk manji deblji izmedju nogu, a I onaj pregnancy jastuk je isto super stvarno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.