Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    01. Listopad 2019. 10:40

Hvala vam!
    MiniMe01 kod mene je problem jer ja uvijek imam prekrižene noge.. izgubljena sam ako su mi raširene ili nekako drugačije.. znam da nije dobro ni zdravo tako, ali si ne mogu pomoći.. jedno vrijeme sam baš pazila da ih ne prekrižim, al čim skrenem misli na nešto drugo, ode to i nesvjesno završe jedna na drugoj, katastrofa ljuta sam zbog toga sama na sebe, ali ne mogu si pomoći..

Lilypie
    01. Listopad 2019. 10:54

Cure moje kako ste danas? Ja guram, već me sve boli od ležanja ali skroz malo krvi ima kad se obrišem i kao da prolazi pa sam odmah sretna 🤞🤞🤞

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

vanush
    01. Listopad 2019. 11:10

Karla89 sretna godisnjica! 🥳 jel imas neke konkretne vjezbe za preporuciti koje su tebi dobre? Ja sam isto bila aktivna na pilatesu, i bas mi je bio trup i leds u dobrom stanju ali nakon ova skoro 3 mjeseca mirovanja pocinje sve nekako navlacit. Nadam se da ce mi doktor sad u drugom tromjesecju dopustit neko blago vjezbanje 😊
    MiniMe01 ja sam na komplikacijama od pocetka jer je bio rizican, sada je dobro ali ne zele riskirati pa cu ocito biti do kraja. 
    Lilypie super da se smanjuje krv, samo hrabro  i ti i bebice 💪. Samo odmaraj i lezi, ovo s jastucima stvarno pomaze kad lezis na boku. 

Mom
    01. Listopad 2019. 11:24

Mogu uleti ti sa pitanjem za bademovo ulje. Ostaje li na robi? 

Lemon
    01. Listopad 2019. 11:24

Karla sretna godišnjica! 
    Ja sam doma od početka zbog ranijih spontanih i mpo, ali nije mi dosadno. Sad sam vec lagano pocela traziti kolica i krevetic da znam sta cu, pa od 11.mj. mislim da krecem u kupovinu lagano

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lemon
    01. Listopad 2019. 11:26

Mommy

Ja se mazem navečer nakon tuširanja ali imam suhu kozu pa nisam nikad imala fleke. Ako se preko dana mazem onda imam biobazu kremu ili nuxe. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

neverland
    01. Listopad 2019. 11:40

Karla89, sretna godišnjica :)
    Ja radim, ali sam na SORU još dva mjeseca i nemam pravo na bolovanje, na bilo kakvu naknadu ili komplikacije sve dok ne rodim i ne budem primala nekakvu naknadu.. Čak da uzmem nekoliko dana bolovanja zbog mučnina, skinu mi oko 150kn za svaki dan  ali sam u školi pa nije ništa fizički teško, samo psihički 

Mom
    01. Listopad 2019. 11:40

Lemon

Mommy

Ja se mazem navečer nakon tuširanja ali imam suhu kozu pa nisam nikad imala fleke. Ako se preko dana mazem onda imam biobazu kremu ili nuxe.

Tnx, znači moglo bi ostavljati... Lijena sam jako za mazanje ali trebala bi krenuti. 

neverland
    01. Listopad 2019. 11:53

Lemon

Karla sretna godišnjica!
    Ja sam doma od početka zbog ranijih spontanih i mpo, ali nije mi dosadno. Sad sam vec lagano pocela traziti kolica i krevetic da znam sta cu, pa od 11.mj. mislim da krecem u kupovinu lagano

Meni je sestra već pronašla kolica, naravno najskuplja.. a nisam planirala to gledati još nekoliko mjeseci. A sad koja god vidim, uspoređujem s onima i nisu mi lijepa 

Boa35
    01. Listopad 2019. 12:15

Vidim da ste već neke u traženju kolica..ja sam skoro sve našla za bebu
    vjerojatno znate da je zadnji petak u 11.mjesecu black friday.. svake godine do sada je bilo 30% do podne u bubamari, pa se popust smanjuje prema kraju dana.. u ostalim dućanima su isto lijepi popusti.. tako da mi planiramo to iskoristiti za kolica, hranilicu i babyphone.. možda do tad još nešto stavim na popis 30% na 6000kn koliko dođu kolica i nije malo, pa planiram to definitivno iskoristiti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.