Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    30. Rujan 2019. 12:46

Do kad ozlazi ova tableta iz mene🙄🙄haha 
    Sinoc sam je kasno stavila evo i sad zuto izlazi haha 

Chappie
    30. Rujan 2019. 13:12

Cure da se javim, dosla sa pregleda, sve super, bebica je i dalje veca za tjedan, mjerio je opsege glava trbuh, bedrena, gledao organe. Pregled je bio preko trbuha i puno se slabije vidi nego vaginalno. Tako da iduci put idem na 4d. Iduci pregled je 5.11. 

🧔39
    👧31

Fever
    30. Rujan 2019. 13:13

Ovisi, meni je na pocetku dok sam imala bas iscjedak odmah ujutro skoro sve iscurilo, pred kraj kada sam bila “izljecena” nije, trajalo je do navecer, nekad su i mrvice izlazile jer se vaginaleta nije imala vise s cim “otopiti” kad nije bilo iscjetka.
    Jos sam dobila one koje ja moram malo omeksati u vodi prije nego ih stavim u rodnicu.

It’s a baby boy💙

PatyDi
    30. Rujan 2019. 13:35

skoljka

DijMar usput da pitam jel kod vas na temi bilo slicaj da je nekome na tijelu izasla neka flekica i da svrbi uzas? Meni je tocno sa desne strane bocno gdje zavrsavaju rebra to nesto izaslo neodredjenog oblika (lici na lisaj) , prvo sam mislila da me neato ugrizlo, al bome nije, izlidjuje me kako svrbi. Pa reko jel znas za takvo sto, pomislila sam da je mozda normalno tako u trudnoci., neznam🤷‍♀️

Koliko se sjecam nije se ni jedna zalila, samo na svrbez koze, ali vecih povrsina...probaj mazati nekim prirodnim uljem tipa kokosovo ili kantarionovo ili nevenova mast 🤔

Reni
    30. Rujan 2019. 13:36

neverland

Pozdrav! Pratim vas od 5tt sad sam 8+6. Od 6tt imam paklene mučnine 24/7, ali bez povraćanja i jučer, u 8+5 su samo nestale. Mnogi su me tješili da će proći nakon 12tt, ali ovo je toliko naglo da sam se uplašila. Zanima me je li se slično dogodilo i kojoj od vas? Znam da se ne bih trebala brinuti, ali sigurno znate kako je to…

Ne brini se, ja sam 11 tjedan i imam grozne mucnine i povraćam od 6-7 tjedana, 2 dana mi bude super kao da nisam ni trudna a onda opet navali muka. 

• mamasita05
    30. Rujan 2019. 13:42

skoljka

DijMar usput da pitam jel kod vas na temi bilo slicaj da je nekome na tijelu izasla neka flekica i da svrbi uzas? Meni je tocno sa desne strane bocno gdje zavrsavaju rebra to nesto izaslo neodredjenog oblika (lici na lisaj) , prvo sam mislila da me neato ugrizlo, al bome nije, izlidjuje me kako svrbi. Pa reko jel znas za takvo sto, pomislila sam da je mozda normalno tako u trudnoci., neznam🤷‍♀️

Skoljka Meni je nesto na preponi izbilo, kao naborano i uzasno svrbilo. Mazem bepanthenom, onom malom masti koju sam dobila u dm paketu za trudnice i cini mi se da se povlaci, jos me malo zasvrbi, al nije strasno. 

Lemon
    30. Rujan 2019. 13:46

Chappie

Cure da se javim, dosla sa pregleda, sve super, bebica je i dalje veca za tjedan, mjerio je opsege glava trbuh, bedrena, gledao organe. Pregled je bio preko trbuha i puno se slabije vidi nego vaginalno. Tako da iduci put idem na 4d. Iduci pregled je 5.11.

Super za pregled, jel to sad bio anomaly pa je sve detaljno mjerio? Od kad do kad je najbolje ici na 4D? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    30. Rujan 2019. 13:55

Chapie 😃 super za pregled, kako to ide za 4d jel ti dr preporuci da trebas ili sam odlucis, jel ti to sad radio anomaly ili ces to skupa sa 4d, meni su rekli kad mi budu radili anomay da ce mi tad i 4d, prije sam mislila da je to sve isto a valjda nije, ja jedva cekam srijedu, bas sam nestrpljiva 😃
    DijMar joj i to imam, zna me svrbiti trbuh, nekad prepone 🤪probat cu, imam kokosovo ulje
    Mamasita e pa i kod mene je naborano, onak hrapavo nepravilnog oblika i svrbi , ako pocesem onda je za poluditi. A vidis ja nisam dobola tu kremicu, ja sam dobila Pavlovicevu i Sudocrem mini pakiranja i onu fullsize Biobaza za teudnice koju sam vec potrosila🤪, jakd probat cu sa ovim kokosovim, pa ako nebudr islo uzet cu taj Bepanten, to je ona kremica u plavo bijeloj tubi jelda sto se za sve koristi i za bebe i odrasle? 

neverland
    30. Rujan 2019. 14:22

Reni već osjećam da se vraćaju, ali su 1000x blaže.. pa barem mogu normalno funkcionirati na poslu. Smršavjela sam nekoliko kg iako ne povraćam, ali kažu da je to normalno.
    Dok nisam saznala da sam trudna, vježbala sam pa čak i na sam dan kad sam saznala. Onda sam prestala jer sam imala grceve pa sad mučnine..  jedva čekam da se još malo smire da nastavim... vježba li koja od vas u trudnoći?

Lemon
    30. Rujan 2019. 14:33

Neverland ja ne smijem jos vježbati pitala sam ga ali još ne smijem nista samo kratke šetnje. I odnosi su nam još zabranjeni, više će znati kada mi izmjeri cerviks.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.