Tnx, znači moglo bi ostavljati… Lijena sam jako za mazanje ali trebala bi krenuti.
Meni nista ne ostaje, iako ga dosta stavim i koza bude masna, nema fleka po odjeci. Ali i ja sam lijena za mazanje, pogotovo zimi.
Cure da vam javim da sam ja danas bila kod svog ginekologa
Beba je dobro danas mi je radio bris za bakterije pa sam poslje toga imala krvavi iscjedak Al on je rekao da je to normalno.. Dao mi je Magnesium zabranio odnose mirovanje pa cemo vidjet dalje
Karla koja kolica si nasla? Ja sam trenutno zagrijana za maxi cosi adorru ali moram ih svakako prvo vidjeti u trgovini. Nakon puno istraživanja sam odlučila uzeti 2u1 i posebno autosjedalicu.
Jel za black friday ti popusti vrijede i na webu ili samo u trgovini? Od 15.11.su dani beba pa cu to svakako otici vidjeti. Hranilicu cu kasnije sa par mjeseci uzeti, jedino se jos dvoumim da li mi treba lezaljka, Nuna Leaf mi je predobra i ide do 60kg pa mi se cini super izbor
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Koja ste kolica odabrale. I ja sam mislila iskoriatiti taj popust u 11 mjesecu, mada je sad nedavno sve bilo na popistu al mi muz nije dao nista da kupujem, veli prerano je, a ja bi odmah sve. Ja nemislim kupovati najskuplja kolica zbog pola godine voznje u njima ili malo vise, vidim da svi bebe vec poslije 6mjeseci stavljaju u kisobran kolica, predpostavljam da je lakse, neznam.
Od ovih normalnih mi se svidjaju Bebeto Luca crna ili bijela, ali samo sam ih vidjela na int, mozda uzivo nisu nesto neznam, mada sam jednom usetnji u gradu vidjela crna i bas su lijepa
https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-luca-pro-2018-3u1-novost/
Tnx, znači moglo bi ostavljati… Lijena sam jako za mazanje ali trebala bi krenuti.
Meni nista ne ostaje, iako ga dosta stavim i koza bude masna, nema fleka po odjeci. Ali i ja sam lijena za mazanje, pogotovo zimi.
Bila u dvije ljekarne, imaju samo od Kemiga, 100ml 52 kn. Šta niste vi kupovale rinfuzo?
Koja ste kolica odabrale. I ja sam mislila iskoriatiti taj popust u 11 mjesecu, mada je sad nedavno sve bilo na popistu al mi muz nije dao nista da kupujem, veli prerano je, a ja bi odmah sve. Ja nemislim kupovati najskuplja kolica zbog pola godine voznje u njima ili malo vise, vidim da svi bebe vec poslije 6mjeseci stavljaju u kisobran kolica, predpostavljam da je lakse, neznam.
Od ovih normalnih mi se svidjaju Bebeto Luca crna ili bijela, ali samo sam ih vidjela na int, mozda uzivo nisu nesto neznam, mada sam jednom usetnji u gradu vidjela crna i bas su lijepa
https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-luca-pro-2018-3u1-novost/
Ja sam isto za neke prihvatljivije cijene..
Luce super za pregled👍sta nisi vec Mg koristila, pa mi ovdje bar svaka dva tri dana apomeneno kako ga je bitno uzimati 😩
Lemon to za dane beba vrijedi u Westgateu ili, nisam znala, pa super. I ja sam razmislajla o posebnoj as.
Ja trenitno najvise gledam sobice, posteljine itd..
Hocete li vi imati odvojene sobice za bebe ili ce biti sa vama. Ja imam sobu koju sam uvijek planirala za bebu, al od kad sam trudna zelim da bude sa nama na pocetku, pa moram raditit razmjestaj i prilagoditi 😂
Ja bi bugaboo cameleon, cine se super i lagana za sklopiti.
As bi joolz jer ima krovic, to cu jos vidjeti.
A netko je pisao za baby phone, on ima na aliexpressu 250 ak kn s kamerom, imaju ga svi koje znam odlican je
HRK 212.70 43% Off | NEW VB603 3.2 inch LCD Baby Monitor Nanny Temperature Monitoring Lullaby 2 Way Audio IR Night Vision Security Temperature Camera
https://s.click.aliexpress.com/e/rhB68UbI
Tu cak imate i elektricne izdajalice za obje dojke od 130 kn na vise.
Isplati se
It’s a baby boy💙
Da da u Westgate, nadam se kupiti i tetrice i svasta od tih dodataka kad ce vec biti sniženo.
Skoljka onda si pogledaj neka kolica 2u1 koja idu do kilaze koja ti odgovara i imas ih i dugo poslije, i samo kupis autosjedalicu koja pase.
Meni ce beba biti s nama, krevetic i komodica uz nas krevet. Malo mi je to rano da bude sama u sobi i onds bi vjerojatno pola vremena bila u toj drugoj sobi, nadam se dojenju pa ce biti praktičnije u nasoj sobi.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji