Sinoć ležim i gledam TV, osjetim da je dolje sve mokro. Odem do wc kad krv! Brzo se spremimo i za Petrovu. Dok smo došli do tamo, krv se slijevala niz trenirku. Jedva sam se dovukla do ordinacije. Doktorica koja me je pregledala bila je i zadnji put dežurna tako da me se odmah sjetila. S bebama je sve u redu. Dobila sam duphaston i strogo mirovanje. Ja vama to ne mogu opisati koliko je tu krvi bilo. Bolova nemam nikakvih. Opet nikakvo objašnjenje od kud tolika silna krv. Noćas sam išla na wc nekoliko puta. Krv teče samo kad idem na wc. Dok ležim ništa skoro! Ne moram vam ni reci da sam slomljena, da mi je tlak vjerojatno u nebesima! Rekla mi je da je moguće da će još curkati i da je to sve u redu, da samo ležim. Redovan pregled kod mog ginekologa je u srijedu. Sad razmišljam da možda odem danas. Ma ne znam ni sama. Nema mira za mene 😢
Ajme Lilypie užasno mi je žao što to prolaziš. Bitno je da su bebice ok. Jesu li ti rekli odakle i zašto krvariš? Da nije placenta previa?
Elenica20 ja sam radi blage upale i pojacanog iscjetka dobila antibiotik i vaginalete, vec pred kraj sam skuzila da mi je pomoglo jer vise ne iscuri ujutro brzo vaginaleta ( zuta je). Preksinoc stavila zadnju i sinoc krenula sa Lactogyn vaginaletama koje sam kupila da se “prijateljica” malo oporavi😂
It’s a baby boy💙
Lemon ma ja sam se prepala pojavilo se u sluzi samo par kapljica svjetlo svjelo crvene krvi skroz malo ali kako mi je prva trudnoca odmah sam otisla privatno jer moja dokt ne radi
Nadam se samo da sve bude oke.Naravno nema krvi niti bilo cega to se desilo samo nakon odnosa vjer je ta ranica prokrvarila tako dokt kaze ali nije krv od ploda i slicno.
Idem slj pon svojoj doktorici da li da joj kazem da sam isla privatno i sve objasnim??
Evo i mene napokon da se uključim.. vikend je bio totalno aktivan i nisam uspjela ništa pisati..
Dobro došle nove cure! Uredne trudnoće vam želim
Neverland - meni su tako znale mučnine nestati na dan-dva pa se opet javiti.. ali iza 10tj ih više nisam imala uopće..
Lilypie - pretrnula sam cijela čitajuči tvoj post.. ne mogu vjerovati.. a ja baš ne razumijem kako ne znaju odkud krvarenje i zbog čega i još tako obilno.. ali bitno da su bebice u redu.. baš sam se prepala čitajući tvoj post.. nadam se da će biti sve u redu.. možda bi i ja otišla ranije na pregled za svaki slučaj..
Ja sam prošlu srijedu prestala s utrogestanima i imam svaki dan neki bijelo-žuti iscjedak.. ne jako ali ga imam.. čitala sam da je sve ok dok se ne javi peckanje ili bol.. meni je sve ok.. mada mi baš i nije svejedno.. možda sam ga i ranije imala, al kako su mi se utrići cijedili kroz dan, to nisam vidjela.. jedva čekam ponedjeljak i pregled da vidimo svoju curku!
Pozdrav! Pratim vas od 5ttsad sam 8+6. Od 6tt imam paklene mučnine 24/7, ali bez povraćanja i jučer, u 8+5 su samo nestale. Mnogi su me tješili da će proći nakon 12tt, ali ovo je toliko naglo da sam se uplašila. Zanima me je li se slično dogodilo i kojoj od vas? Znam da se ne bih trebala brinuti, ali sigurno znate kako je to…
Ne mora znaciti da su ti nestale. Ja sam 16-i tjedan i prije 3 tj sam se poveselila kako su mucnine i povracanje nestali, medjutim nema ih 3 dana, pa 2 dana opet ujutro trcim povracati, a jos uvijek mi je mucno cim sam imalo gladna.
Koristil koja od vas ili je koristila vaginalne tsblete radi upala?Meni je jucer privstno propisala dokt radi te ranije koju imam od upale. Ii kad sam otisla u apoteku rekli su mi da koristim dok ne osjetim da mi je bolje?Ne kontam da li moze to naskodit bebi?
Bez brige, i mene su pregledali tako na hitnoj prije mjesec dana kada sam bila zbog krvarenja, moraju provjeriti ako mogu vidjeti od kuda krvarenje dolazi. Kada budeš išla kod svoje doktorice sve joj spomeni, mora biti upoznata iako nije ništa opasno.
Karla89 i ja sam imala tako bijelo blinefozuckasti bez ikakvih simptoma boli i peckanja pa je okarakterizirano kao blaga upala i dobila sam vaginalete i antibiotik
It’s a baby boy💙
Lilypie - jao streslo me samo čitati o tome šta ti se desilo. Bitno je da su bebice u redu, ali ne mogu ni zamisliti osjećaj. Drži se!
Karla89 - meni je doktor rekao da pazim kakav mi je iscjedak kada prestanem s utrogestanima, za sada je proziran, prestala sam prije par dana. Tako da mu to spomeni na sljedećem pregledu. Meni je isto u ponedjeljak i ne mogu dočekat, pogotovo jer sam valjda pokupila neku crijevnu virozu, danas počelo, nadam se da nije ništa opasno za bebu.
Lilypie draga toliko si me prestrasila dok sam citala post, hvala Bogu da su bebice dobro to je najbitnije, mozda je umedjuvremenu nastao neki hematom pa sad puknuo🤷♀️, lezi i nemrdaj, neznam jel se sjecas da je thinkpink1 imala stalno krvarenje, nadam se da ti neces kroz to prolaziti, saljem zagrljaj🤗
Karla89 ja sam citala da je taj blijedozuti iscjedak normalan i da je blago kiselkastog mirisa, ugl da je to normalno da se unutra cisti i obnavlja, naravno od utrica nista nevidimo, ako mislis da je nesto odi da ti naprave bris iki na svoju ruku uzmi Acidosalus vaginalete posavjetuj se u ljekarnoj ako imas neku tetu tam s kojom mozes otvoreno razgovarati. Vjerovatno znas za te vaginalete koliko su dobre, biljne su i dozvoljene u trudnoci
Elenica obavezno svojoj dr koja te vodi ispricaj sto se deailo i za terapiju koju si dobila, takve stvari neamijes skrivati, nedaj Boze poslije nekih kompikacija, moraju imati uvid u sve
Luca87, Mamasita05 i Karla89, hvala, curke! Nisam se nikad ukljucivala u razgovore iako dam kanila jer ionako nemam strasnih simptoma ni problema, hvala bogu, a kad procitam ovo za Lilypie, sjetim se da dramim zbog gluposti... Lilypie, nadam se da će sve biti u redu!!
i dalje mi ne muka ako nesto ne pojedem sat vremena tako da ocito nisu nestale. Barem sam se jučer uspjela natrpati hrane za dva tjedna 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji