Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    01. Listopad 2019. 13:07

Ja mislim uzeti Maclarenova kišobran kolica odmah, mogu od rođenja, jer imaju nulti položaj. To mi je savjetovala frendica koja ima vec troje djece i kaze da su najbolja na svijetu. Jednostavna, lagana. 

🧔39
    👧31

Boa35
    01. Listopad 2019. 13:08

Mi ćemo sigurno PegPerego,a dvoumimo se između ovih:
    http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/peg-perego-futura-3u1-kolica-cinder_2038/
    http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/peg-perego-book-51-polo-djecja-kolica-3u1-special-edition_2243/
    To su jedina kolica koja mi se sviđaju a da nisu teška u pm.. inače živimo na 2.katu i nemamo lift, pa moram uglavnom težinu kolica smanjit na najmanju..
    Prije sam gledala i ja bebeto, lijepa su mi.. al kad sam vidjela u dućanu koliko su glomazna i teška, odustala sam istog trena.. teža su za 4kg od pegperego kolica.. još i beba unutra, pa nema šanse da to nosim na drugi kat..
    Bazu za autosjedalicu ne moram kupovat, dobit ćemo je od kumova, pa mi je to trošak manje..
    PegPerego jesu skuplja, al gledam da uz ovaj popust od 30% mi dođe na prihvatljivu cijenu..opet planiramo i drugo dijete, pa sigurno neću za drugo kupovat nova kolica..
    E da, i ovu hranilicu ćemo uzeti:
    https://www.bubamara.in/hranjenje/hranilice/peg-perego-hranilica-prima-pappa-follow-me-ice/315838005475388549
    imaju je svi naši prijatelji i prezadovoljni su s njom.. super je što od rođenja beba može u nju, ima 0ti položaj, pa beba lijepo leži..mislim da će mi bit lakše kad kuham, peglam, čistim da je beba uz mene u njoj, nego da mi leži na drugom kraju stana na podu ili kauču.. a kasnije će nam služiti za papanje
    Školjka vidim da pitaš za sobu za bebu.. mi imamo dvije sobe u stanu od 9,5kvadrata .. baš su male..al samo ih koristimo za spavanje..tako da će beba bit u svojoj sobi od početka, jer nemamo mjesta za kinderbet u njezinoj sobi..a nekako ćemo se snaći.. valjda

Lemon
    01. Listopad 2019. 13:09

Ali je super za te monitore ili kamere, to sam rekla mm da trazi, mislim da cemo kameru pa gledati preko app na mobu.
    Sto se tice autosjedalica ako uzimate posebno gledajte si do koliko je kg odnosno visine djeteta. Ja sam izabrala cybex i one idu do 13kg/87 cm, kiddy ide do 13kg/83 cm. Puno njih koje se dobiju uz 3u1 kolica idu samo do 75 cm (9 ili 13kg). 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

vanush
    01. Listopad 2019. 13:15

Mommy

Bila u dvije ljekarne, imaju samo od Kemiga, 100ml 52 kn. Šta niste vi kupovale rinfuzo?

Ja sam uzela to Kemigovo, meni je dobro, ali nije mi još puno narastao trbuh da bi sad znala reći učinak. Ja sam ga platila malo manje od 50 ali to valjda ovisi o ljekarni.

• Frau_Mund6
    01. Listopad 2019. 13:19

Bok cure! Jutros sam imala pregled, sve je ok! Jos se ne vidi spol al postoji mogucnost da je musko. Beba je velika 7cm.
    Mi smo kupili Jane muum. Meni su bila predivna. Imamo lift do stana i ulaz u zgradu bez stepenica, veliki gepek u autu. Bio mi je uvijet da imaju veliku kosaru, i komotnu sirinu da se beba osjeca ugodno. Isto smo cekali sajam i dobili dobar popust tako da nas je izaslo ako se dobro sjecam oko 3000 ili 3500 2u1, lezeci i as u jednom i kolica. 
    Meni je jako bitno za svaku stvar koju kupujem da mi je lijepa 😁 ako nesto vec mislim gledat dulje onda da mi je i ugodno oku. Uvjeravali su me da cu ih koristit tako pol godine, al meni su ova kolica mrak i ne pada mi na pamet da ih mijenjam. Imaju velike kotace pa mozemo po sumi, plazi... lagana za upravljanje, jednom rukom ih vozis. Koga zanima imate ih u maksimirskoj za pogledat. 

url=https://lilypie.com]

Boa35
    01. Listopad 2019. 13:20

Karla89

Mi ćemo sigurno PegPerego,a dvoumimo se između ovih:
    http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/peg-perego-futura-3u1-kolica-cinder_2038/
    http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/peg-perego-book-51-polo-djecja-kolica-3u1-special-edition_2243/
    To su jedina kolica koja mi se sviđaju a da nisu teška u pm.. inače živimo na 2.katu i nemamo lift, pa moram uglavnom težinu kolica smanjit na najmanju..
    Prije sam gledala i ja bebeto, lijepa su mi.. al kad sam vidjela u dućanu koliko su glomazna i teška, odustala sam istog trena.. teža su za 4kg od pegperego kolica.. još i beba unutra, pa nema šanse da to nosim na drugi kat..
    Bazu za autosjedalicu ne moram kupovat, dobit ćemo je od kumova, pa mi je to trošak manje..
    PegPerego jesu skuplja, al gledam da uz ovaj popust od 30% mi dođe na prihvatljivu cijenu..opet planiramo i drugo dijete, pa sigurno neću za drugo kupovat nova kolica..
    E da, i ovu hranilicu ćemo uzeti:
    https://www.bubamara.in/hranjenje/hranilice/peg-perego-hranilica-prima-pappa-follow-me-ice/315838005475388549
    imaju je svi naši prijatelji i prezadovoljni su s njom.. super je što od rođenja beba može u nju, ima 0ti položaj, pa beba lijepo leži..mislim da će mi bit lakše kad kuham, peglam, čistim da je beba uz mene u njoj, nego da mi leži na drugom kraju stana na podu ili kauču.. a kasnije će nam služiti za papanje Školjka vidim da pitaš za sobu za bebu.. mi imamo dvije sobe u stanu od 9,5kvadrata .. baš su male..al samo ih koristimo za spavanje..tako da će beba bit u svojoj sobi od početka, jer nemamo mjesta za kinderbet u njezinoj sobi..a nekako ćemo se snaći.. valjda

hahaha
    sad vidim kaj sam napisala.. ne u njezinoj sobi, nego našoj

Lemon
    01. Listopad 2019. 13:21

Frau super za pregled!
    Samo da kažem da sam ove mjere gore pisala za jaje, naravno da ima vecih autosjedalica koje odmah idu do vece kilaze.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

neverland
    01. Listopad 2019. 13:26

Najskuplja su ova Mima Dječja kolica Mima XARI BLACK & WHITE Limited Edition, oko 10000kn što mi je PREVISE.
    Druga su http://bigbaby.hr/proizvod/anex-e-type-djecja-kolica-3u1/ ali cijela crna. Ona su sad na sniženju na 5500 i ta mi se zasad najviše sviđaju. 
    I našla sam neka Bebetto Breso  Stela za 7000.

Sva su 3 u 1, ali ova Mima su samo puka mastarija sve gledam samo po izgledu jer se ne razumijem u to.. iskreno ne bih ni počela gledati da mi sestra nije poslala... Ne znam ni procijeniti kolika je realna cijena za kolica. Muž mi mrači  na cifru od 3000, kako da mu pokažem ova od 5000 😢😂
    Koliko je ok dati za kolica? 

Lilypie
    01. Listopad 2019. 13:27

Mi smo isto neki dan šetali po dućanima. U svakom imaju po jedna kolica za blizance i ni jedna od tih mi se nisu svidjela. Planiramo nabaviti neka 3u1. Prijateljica koja ima blizance me je upozorila na širinu kolica kako bi mogla kroz vrata. A ona kolica gdje su bebe jedna iznad druge ili jedna prema drugoj mi se ne svidjaju. Radije bih da su obe bebe u istom smjeru da ih imam na oku 😁 Sto se tiče sobice, bit će u svojoj od početka. 
    Malo smo bacili oko na troškove koji nas čekaju s dvije bebe i mogu vam reci da će nas u crno zaviti 😂😂😂

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    01. Listopad 2019. 13:36

Lemon ma jos nisam nista u zivo gledala, samo preko int kesam jedino Maclaren daytripper i ona mi se svidjaju, ali mi ke nejasna ova njihova sjedalica, vidim da pise da moze od rodjenja, al dok nevidim uzivo i ne objasne mi 🤷‍♀️.Chapie jel pricas o obicnim kisobran kolicima ili o ovim sto sam ja napisala? Koja je spomenula Bugaboo, i mom se muzu svidjaju a i meni, nedavno sam imala priliku kupiti ih polovna ali NOVA za skoro djaba sa as, al nisam imala mogucnost otici po njih, steta. 
    Ja zivim u kuci, sa parkinga jedna stepenica i ulaz u kucu, tako da mi tezina ne predstavlja problem, ali kad negdje idem pa moram nositi e to je vec problem. Frau super za pregled 👍i ja jedva cekam svoj sutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.