Cure ja pijem a-z mama prebatale iz dm-a i folnu od NWeltha jos dodatno jer mi je malo samo iz prenatala.
Kada mogu poceti piti kalij, kalcij, magnezij, omegu?
Trebam li uopce krenuti ili ne?
It’s a baby boy💙
Sanja5 dobro dosla, pocetak ti je skoro isti moj 🥰
Fever ja magnezij pijem od samog pocetka 370mg na dan, mozes do 400mg na dan, ako imas bas jake grceve onda je dozvoljeno 2 puta na dan 400mg, ako u tim prenatalima imas oko 40mg, uzmi si bilo koju dozu preko 300mg
Omegu3 1000mg pijem od 6tt, tako mi je dr rekla da odmah pocnem cim je srce pocelo kucati.
Eto mozda sam ti malo pomogla oko doza, a na tebi je hoces li ili neces ako ti dr nije nista savjetovala. Koji si tt, bas je tesko pamtit kad nema potpisa ispod 😵
Curke moje kako vi brojite tjedne ja sam danas
10+3 .. da li vi to brojite kao 10 tjedan ili 11 tjedan bas me to zbunjuje :)
url=https://lilypie.com]
Pozz cure!
Ja se prijavljujem grupici novopečenih trudnica :)
Tek sam friška 4+1,test je bio pozitivan već 5 dana prije M.
Čekamo prvi pregled sredinom 10.og mj. držite fige <3
:D
Ja racunam sebi 9 punih i 4 dana... Kako i jeste :) Ali doktor kaze 10ta 😁 Racunaj kako ti hoces :) Iszo zi je i sa godinama😂 Imam 27 sve do 8.aprila😂Tad je 28, ne pre😂
Malo se ubacujem, ali npr ako si prošla 10 tt onda si u 11-om tt. Tak svaki put kad napuniš tjedan, već si u slijedećem
Malo se ubacujem, ali npr ako si prošla 10 tt onda si u 11-om tt. Tak svaki put kad napuniš tjedan, već si u slijedećem
Ajme pa tebi je termin, kako se osjecas 🤗😍
Ajme pa tebi je termin, kako se osjecas 🤗😍
Nestrpljivo 😅 Pa citam sve po malo da ne mislim stalno kad ce 😄
DijMar usput da pitam jel kod vas na temi bilo slicaj da je nekome na tijelu izasla neka flekica i da svrbi uzas? Meni je tocno sa desne strane bocno gdje zavrsavaju rebra to nesto izaslo neodredjenog oblika (lici na lisaj) , prvo sam mislila da me neato ugrizlo, al bome nije, izlidjuje me kako svrbi. Pa reko jel znas za takvo sto, pomislila sam da je mozda normalno tako u trudnoci., neznam🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji