Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    29. Rujan 2019. 07:18

Žene jutro.Moj muz dosao s puta imali odnos i pojavio mi se kao kroz sluz malo krvi nista ozb al se pojavilo nakon odnosa.Sada nema nosta.Medutim jako me strah ne znam sta da radim a nedelja je...Molim vas jel se kojoj tako desilo

skoljka
    29. Rujan 2019. 07:49

Elenicaa20

Žene jutro.Moj muz dosao s puta imali odnos i pojavio mi se kao kroz sluz malo krvi nista ozb al se pojavilo nakon odnosa.Sada nema nosta.Medutim jako me strah ne znam sta da radim a nedelja je…Molim vas jel se kojoj tako desilo

Jutro! 
    U kojem si tjednu? 
    I amla sam ja krvarenje nakon odnosa u 9tt, isto je bilo smedje ali jako obilno. Pukla neka zilica od naprezanja jer je sve doke jako prokrvlljeno pa je samim tim jako osjetljivo nekim zenama i od vaginalnog uzv pukne., a nekima nista ne bude. Ako je samo smedje i jako malo sluzavo onda je samo to, nemoj se bojati proci ce do veceri dok se ocistis. Ako krene cista krv i obilnije, odi na hitnu. 

Ivo& Ivana💙♥️
    29. Rujan 2019. 10:13

TatjanaB

Karla89 cestitammm🥰🥰🥰 Bas mi je drago 😁😁😁 Sad uzivaj😁🙏… Clio35, danas sam sa pregleda😁 Sve je super, beba je super, doktor mi je rekao prava skolska trudnoca. 53kg imam, ni grama se nisam ugojila. Da mi bude okvir 12kg na moju visinu i tezinu… Dao mi je Cd sa slicicama🥰 Ja nemam ni jedan jedni simpotom… Ponekad mi budu probadanja od dole, pa zaboli, kad dugo hodam… Svi sve je to ponekad. Od 4-7 nedelje sam imala malo cesce te grcice kao, ali isto sve to sitno. Nije mi muka, idem redovno u WC, jedem vise nego normalno, alu se ne brinem… Nemam glavobolje, lice mi cisto… Ma majke mi bas nistaaa… Ja sam presrecna i ako ovako ostane, mogu biti 5x trudna😂… Ne plasi se nista, eto ima jos nas takvih 😁 Ni grudi me ne bole, malo me pecne oko predela bradavice, ali to jednom u par dana na par sekundi. 😁

TatjanaB bas mi je drago sto je pregled dobro prosao !!.Sad mi je malo lakse kad znam da je to normalno da nemamo tegoba. Jer svugjde citam svasta pa se isprepadam bezveze. Mislim da cu prestat kopat po int. jer se samo preplasim bezpotrebno. Meni je pregled tek tamo nakon 07.10.jos moram zvati tocno za termin. Izluditi cu do tada 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

29. Rujan 2019. 10:33

Cure, samo da Vam se javim da Vas i dalje pratim i da sma jako sretna jer Vam sve napreduje lipo, zdravo i sritno... 👏 ❣️ 

skoljka
    29. Rujan 2019. 11:14

mrvičak

Cure, samo da Vam se javim da Vas i dalje pratim i da sma jako sretna jer Vam sve napreduje lipo, zdravo i sritno… 👏 ❣️

Hvala draga, kakvo je kod tebe stanje? ❤️

29. Rujan 2019. 12:04

Clio35

TatjanaB

Karla89 cestitammm🥰🥰🥰 Bas mi je drago 😁😁😁 Sad uzivaj😁🙏… Clio35, danas sam sa pregleda😁 Sve je super, beba je super, doktor mi je rekao prava skolska trudnoca. 53kg imam, ni grama se nisam ugojila. Da mi bude okvir 12kg na moju visinu i tezinu… Dao mi je Cd sa slicicama🥰 Ja nemam ni jedan jedni simpotom… Ponekad mi budu probadanja od dole, pa zaboli, kad dugo hodam… Svi sve je to ponekad. Od 4-7 nedelje sam imala malo cesce te grcice kao, ali isto sve to sitno. Nije mi muka, idem redovno u WC, jedem vise nego normalno, alu se ne brinem… Nemam glavobolje, lice mi cisto… Ma majke mi bas nistaaa… Ja sam presrecna i ako ovako ostane, mogu biti 5x trudna😂… Ne plasi se nista, eto ima jos nas takvih 😁 Ni grudi me ne bole, malo me pecne oko predela bradavice, ali to jednom u par dana na par sekundi. 😁

TatjanaB bas mi je drago sto je pregled dobro prosao!!.Sad mi je malo lakse kad znam da je to normalno da nemamo tegoba. Jer svugjde citam svasta pa se isprepadam bezveze. Mislim da cu prestat kopat po int. jer se samo preplasim bezpotrebno. Meni je pregled tek tamo nakon 07.10.jos moram zvati tocno za termin. Izluditi cu do tada

Hvalaa🥰🥰🥰... Ma sto manje gledaj. Ja nekako slusam samo sebe i svoje telo. Nemam dece, poslusam ja mamu, baku, svekrvu... Ali pre svega verujem u sebe. Sve smo mi razlicite. Rekla sam ti, ma ni jedan simptom, 30x sam se zapitala sta nije u redu sa mnom... Onda kad tako s vremena na vreme zaboli nesto, onda sam "srecna" jer je tu da me podseti. Medjutim, lepo mi doktor rekao, ne moze biti bolje, sve je super, koliko zena bi se menjalo sa mnom da se super oseca, a ne da brine jer nema simptome. Ja sam sebi rekla, sve je dobro dok je u granici normale. I dok ne daj Boze nema krvarenja. Odlucila sam da se ne bavim sportom, jer sam imala krvarenje na pocetku, vec da setam sto vise. Oblacim se slojevito iako je toplo jos uvek, izbegavam neke vece skupove da se ne razbolim. Iako je sve oke, ali eto da dam sve od sebe. Jedem zaista dosta nezdravog, rekao mi je doktor to da smanjim, i iskljucivo zdravo, 2 case mleka ili jogurta na dan obavezno, voce, povrce. Ni sa cim da se preteruje. Evo to je moje misljenje generalno. Naravno, ovo govorim iz perspektive nekog, ko nema dece, i sad nema obaveze jer sam odmah prestala sa radom. Na meni je sad "da budem trudna" i da beba bude zdrava i srecna u stomaku🥰🥰🤰🙏

29. Rujan 2019. 12:15

Elenicaa20

Žene jutro.Moj muz dosao s puta imali odnos i pojavio mi se kao kroz sluz malo krvi nista ozb al se pojavilo nakon odnosa.Sada nema nosta.Medutim jako me strah ne znam sta da radim a nedelja je…Molim vas jel se kojoj tako desilo

Meni se nije desilo, ali mi je rrkao doktor da se to cesto desava. Ja sam imala krvarenje u 5 nedelji (ne zbog odnosa) tako da mi je zabranio odnose do kraja prvog trimestra ( svakako muz i ja nismo zaj u Srbiji, pa mi ne pada tako tesko... Taman kad se vidimo bice 13 nedelja😁)... Samo se smiri, utopli, i ne kreci se puno. Svakako sutra otidji kod doktora, ili ga nazovi da pitas. Nisam strucna, ali mozda ce ti zabraniti odnose do kraja trudnoce, jer si "slaba dole"... Meni je rekao ako u 13 nedelji vidi da "nissm spremna", "zabranice" mi isto...Veruj mi, ja  sam imala spontani u februaru, i kad sam sad prokvarila opet, videla sam da je krv braon i da su to 2,3 vece flekice, ali nisam panicila. Sacekala sam sutradan, otisla kod doktora i dao mi je Utrogestan, pila 10 dana i to je to. Nema mesta panici, kajanju, volis svog muza i nisi znala da ce ti se to desiti. Samo ne razmisljaj o tome sad. Ako se stanje pogorsao, onda u hitnu. Ali budi pozitivna pre svega❤️

• Elenicaa20
    29. Rujan 2019. 12:39

Isla sam privatno zene sve je uredu hvala Bogu
    Imam upalu dolje i stvorila se neka ranica. Koja je prokrvarila znaci nema veze s bebicom.Beba ziva i srce kucaa😊
    Hvala dragom Bogu
    Pa sam dobila neke tablete koje se stavljaju vaginalno da mi prode ta ranica
    Svakako slj pon ja idem kod svoje doktorice na pregled pa cu s njom popricst

29. Rujan 2019. 13:48

Elenicaa20

Isla sam privatno zene sve je uredu hvala Bogu
    Imam upalu dolje i stvorila se neka ranica. Koja je prokrvarila znaci nema veze s bebicom.Beba ziva i srce kucaa😊
    Hvala dragom Bogu
    Pa sam dobila neke tablete koje se stavljaju vaginalno da mi prode ta ranica
    Svakako slj pon ja idem kod svoje doktorice na pregled pa cu s njom popricst

E pa superiska onda 😁 Nemoj da se stresiras😁

sagi
    29. Rujan 2019. 15:14

Bok cure, pridružujem vam se 🙂 
    6+4 tt po mojoj procjeni, u srijedu idem na pregled pa ćemo vidjeti da li je sve ok.
    Od simptoma bolne i osjetljive grudi, lagani grčevi ponekad, al manje neg u pms-u, kratkotrajne mučnine bez povraćanja. Kad sam gladna, odmah mi je mučno, nakon što jedem, dobro je 🙄
    Od plusića na testu uzimam folnu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.