Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    27. Svibanj 2020. 13:20

Skoljka, Neverland hvala na linkovima! 
    Ja isto koristim kremu sto miksaju u ljekarni, isto mi je super. Ne mažem svaki put kad mijenjam pelenu. 
    Jučer sam se najela sarme i u potpunosti zaboravila da je to kiseli kupus! Evo od 5 ujutro muku jadno dijete muci! Tukla bi se po glavi najradije. Još se nije pokakala, samo stenje 😱 
    Opet nam se upalilo oko, s tim je i iz rodilišta  i sada se opet javilo kao da nije izljeceno do kraja. Dobili mast i kapi tobrex pa se nadam da će joj brzo proći. 

Jahanara
    27. Svibanj 2020. 13:53

mmammaa

Jahanara

.
    Neverland sto se papiri za djeciji mogu predavati u toku godine? Mislila sam da to uvijek ide na pocetku… trebala bi izracunati da li uopce imamo pravo.

Kako se izracuna da li imas pravo na djecji doplatak? Koje sve uvjete treba zadovoljiti?

Zbrojis svoj i suprugov mjesecni prihod i podjelis sa brojem clanova kucanstva.  Ovdje imas dohodovni cenzus pa vidi da li se uklapate.https://ibb.co/f9SYTh4
    .
    Sagi gdje si? Dogadja li se sta?
    .
    Mi isto koristimo kremu sta miksaju u apoteci i odlicna nam je. Mazem kad se pokaka. S kceri sam je isto koristila, i sada ako joj se zacrveni malo namazem i do jutra prodje.

skoljka
    27. Svibanj 2020. 14:41

I ja dosla vidjet ima li sagi 🙄😉

brankica09
    27. Svibanj 2020. 15:06

Miss Sagi nam je zadnja 🤰 jel tako? 🤭🥰 

skoljka
    27. Svibanj 2020. 16:25

brankica09

Miss Sagi nam je zadnja 🤰 jel tako? 🤭🥰

Da 

Jahanara
    27. Svibanj 2020. 16:30

Jel vasim bebama jezik bijel?
    .
    Pitala sam jutros patronaznu i rekla mi je da probam gazom ocistiti, al i dalje je bijel. I kad krene sisati i povuce prvih par puta, meni se pojavi sijevajuca bol. Patronazna kaze da je to na pocetku normalno. Meni to sve slici na soor. Fever? Ili ako je netko imao s bebom soor da li je to to? 

Vaki
    27. Svibanj 2020. 16:32

Ja svom ne mažem guzu, ali imam 5 različitih krema za svaki slučaj. Patronažna nam je rekla da nema potrebe mazati ako nije crveno ili osip... Mi se toga držimo i sve je o.k. za sada.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• monalisa
    27. Svibanj 2020. 16:34

Sagi cekamo te da zatvorimo listu 😊😊
    Mi imamo prvi skok, dns cijeli dan se samo nacicava, a ja imam mlijeka ko krava haha za nahraniti troje, a ne jedno, sva sreca pa sam uzela izdajalicu, iz jedne dojke u roku par stisaka 100ml ajme tak sam i s kcerkicom imala puno mlijeka, sutra idemo doma napokon 🥰🥰

Vaki
    27. Svibanj 2020. 16:35

Jahanara - meni to isto zvuči kao soor. Da je mlijeko onda bi ti odmah izašlo kad brišeš.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    27. Svibanj 2020. 17:00

Tu sam cure, u  komadu, ništa se ne događa.
    Bebaču draga ova tema pa se neda van

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.