Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    26. Svibanj 2020. 22:28

skoljka

Evo ovako je kod mog malca u boxu pa se okrece s ledja na jedan bok pa na drugi pokusavajuci uloviti nesto ili jezikom ili rukicama. Bila sam primjetila da je vise forsirao desnom rukom hvatanje jer je ovaj sareni pas bio na lijevoj strani pa mu bio privlacan, sad kad sam ga premjestila na desnu stranu, nije mu zanimljiv ali ga samo tak lovi za usi i navlaci, tako da ipak koristi i lijevu. Jucer kad se probudio toliko se izdizao nogicama u vis da je dotaknuo ove igrackice na vrtuljku 🙉, ali recimo vise nebzeli na stomak i ne odize glavu nikako vise, a do prije 3 tjedna dizao glavu ko veliki i spavao na stomaku.

Uzivancija👍🧸🎈😍🤩🤗🤗

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    26. Svibanj 2020. 22:32

Fever

Skoljka kad ti je poceo duze spavati po noci? I kako sa sisama onda?
    Ja se izdajam pa ono do granice da oslobodim napetost, izdajam obje pa izdojim oko 170-180, on pojede oko 110 pa ostatak spremam u friđ.
    Kad bude trebalo vise pomalo cu navuci vise, ali kako je bilo kad je krenuo duze spavati a nije ispraznio dojku kad i inace nego par sati kasnije jel

Jel te jos bole bradavice pa mu nedas dojiti ili ti je tak lakse? Sta neces smanjiti kolicinu mlijeka kad se izdajas samo da smanjos napetoat, ja avaki put do zadnje kapi izdojim. Jel i ti imas onu izdajalicu sa Alija, jesi zadovoljna, ja jesam 😂 dobro vuce. Na kojem broju se izdajas, ja na 6, prije sam na 7 i stalno me bradavice bolile dok nisam skuzila da je do toga. 

Fever
    26. Svibanj 2020. 22:32

Skuzila tnx :-D
    Tko je pitao za wc  poslije poroda. Popila sam cokoladno mlijeko sa sobne temperature i isla na wc sutradan, iako sam ponjela praske za stolicu. Pitaj sirup da ti daju, svakak ces ga dobit jer trebas imat stolicu u bolnici svakako..
    I mene je bilo strah zbog savova ali doma je lakse sad.
    Pustila mi gin peruvijanski balzam za ranu od epi, nadam se da ce brze proc sada pa da rijesavam onda i taj hemeroid sto je izmigoljio van ak se sam ne povuce :-D

It’s a baby boy💙

neverland
    26. Svibanj 2020. 23:39

A čovječe, nema.me par sati i ne mogu pohvatati,  na.sve imam komentar😂
    Ovo za naknadu 😂😂😂 ne može se dogoditi da mom mužu promakne neka naknada hahaha evo sad je izlovio djecji doplatak jer je ispalo da se moja placa godinu dana prije trudnoce  uopće nije računala u prosjek za kućanstvo pa ispada da smo sirotinja kad njegovu plaću podijelimo na nas 3 😂😂😂 zanimala me ta naknada baš. A za jednokratnu sam i ja tek saznala 😃
    .
    Ja brisem s blazinicama i vodom i opet imamo taj osip. Povuče se skroz i za 2 sata je opet tu. Precudnno...
    .
    #Aliexpress HRK 324.99  17%OFF | Wireless Video Color Baby Monitor 3.2 inch High Resolution Baby Nanny Security Camera Night Vision Temperature Sleeping Monitor

https://a.aliexpress.com/_d7JKX6r baby monitor.  Mogu ga i poslikati sutra kad stignem. On radi i u mraku jer ima noćnu kameru. Inače je u boji, u mraku je crno bijeli. I postoji opcija da ti je ugasen monitor, a aktivira sr samo kad se beba oglasi tako da ti štedi bateriju a i ne moraš gledati što radi, kad je taman monitor znaš da se nije ni mrdnuo.
    .
    Izdajalica mi je isto s alija i ja se prvo izdajam na 2 a onda na 4 max. Kako uspijete na 7? 😱
    Školjka kako znaš da si sve izdojila? Kad ide jako malo mlijeka ili? Ili prestane ići bilo što? Hvala,puno mi je pomoglo ovo s objasnjavanjem dojenja i izdajanja! A Fever je pisala da njezin mali smandrlja i po 120 😱😱

• Pupi30
    27. Svibanj 2020. 00:02

skoljka

Od onog skoka sa 6.tjedana je poceo spavati po 6 sati u komadu jer sam mu pocela davati Ad u 21h, pa bi pojeo vjerovatno vise nego sam ja u tom trwnu imala pa ga je to omamilo i tako se naviknuo. Kad imam viska izdojenog umjeato Ad dam mu izdojeno isto spava 6 sati, a po novom i duze. Sinoc je pojeo 90ml izdojenog i spavao do 5 jutros. A ja ne pratim to da je u isto vrijeme kad bi on jeo, svakako ni nejede uvijek bas u iato vrijeme. Nekad svako 3 sata, pa se odjednom sjeti na 2 i tak. Idealno mi je da za jednu dojku treba 6 sati da se ful napuni jer mi dojimo jedan obrok jedna dojka. Nocas cu ce izdojiti u 1h a iz nje je dojio oko 18h i ujuteo ce oko 6 ili 7, a ova druga iz nje jw dojio oko 20h i nocas ce dal oko 3 ili 4 ili 5 ovisi. Neznam jesam li zakomplicirala sa objasnjenjem 🙈😂valjda si nesto skuzila 😂

A kako ti grijes mlijeko? Ja sam procitala da se smije na 37 stupnjeva....to je nemoguce ugrijati.Ja ulijem u posudicu vodu na 37 stipnjeva i onda u posudicu uronim bocicu.To grijanje traje i traje....

Fever
    27. Svibanj 2020. 00:36

Ja prokuham vodu do kraja i stavim bocicu u plasticnu posudu i dolinem vodu kao parnu kupelj, ugrije se za min dvije...
    Evo danas cijelo popodne i vecdr 90, ovisi koliko se prespava :-D 
    Jutros je 120 maznio

It’s a baby boy💙

brankica09
    27. Svibanj 2020. 03:32

skoljka

Evo ovako je kod mog malca u boxu pa se okrece s ledja na jedan bok pa na drugi pokusavajuci uloviti nesto ili jezikom ili rukicama. Bila sam primjetila da je vise forsirao desnom rukom hvatanje jer je ovaj sareni pas bio na lijevoj strani pa mu bio privlacan, sad kad sam ga premjestila na desnu stranu, nije mu zanimljiv ali ga samo tak lovi za usi i navlaci, tako da ipak koristi i lijevu. Jucer kad se probudio toliko se izdizao nogicama u vis da je dotaknuo ove igrackice na vrtuljku 🙉, ali recimo vise nebzeli na stomak i ne odize glavu nikako vise, a do prije 3 tjedna dizao glavu ko veliki i spavao na stomaku.

💙 med 💙

27. Svibanj 2020. 03:33

Pitanje za izdojeno mlijeko: recimo da izdojim 100, on popije 50. Mogu li tu bocicu istu stavit u frizider na cuvanje ili moram carobirati s preljevanjima? Ubijaju me ovi beskonacni podoji po noci

Jahanara
    27. Svibanj 2020. 06:13

skoljka

Presladak je💙💙 u carstvu igracaka😀
    .
    Neverland sto se papiri za djeciji mogu predavati u toku godine? Mislila sam da to uvijek ide na pocetku... trebala bi izracunati da li uopce imamo pravo.
    .
    Sro se izdajanja tice, 3 kapi sam izdojila na izdajalicu🤦‍♀️

27. Svibanj 2020. 07:34

Djecji doplatak vam ide od dana odkad ste predali zahtjev a ima i nekih zaostataka ako se preda u nekom roku od kad je beba rođena. Zahtjevi za produzivanje za svaku novu god se predaju u drugom mjesecu 😊
    Majcino mlijeko na temp do 24 stupnja vam moze stajati 5-6 sati tako da kad izdojite u tom vremenskom periodu stalno mozete davati bocicu samo nemojte podgrijavati. U frizderu moze stajati nekolka dana cak, ali bolja je opcija ovo kao skoljka da je za jedan obrok kad zafali taj dan.
    Skoljka preslatko 😍 i bas sam to govorila super si mu sve poslozila i to sto si primjetila da na jednu stranu vise i onda mu zanimljivo prebacila i na drugu stranu 😊
    Ja ne zelim nikome pametovati jer ni ja nebi znala pola toga da mi prva curica nije ranije rođena pa sam morala znati i baby handling i sve, samo vam je tako sve bolje za motoriku beba.
    Mickey mi imamo istu situaciju znaci kad bi bebolina i spavala onda je starija uspije probuditi jer je zaigrana i svako malo glasno se smije ili drekne nesto 😌 znaci spas je pustanja videa white noise na mobu jer onda beba valjda cuje samo to i lipo spava.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.