Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    28. Svibanj 2020. 11:50

Malo sam čitala sinoć o sooru i skuzila sam da ova bol koju imam kad ona jako povuce sisu da je to možda soor!! Nama je tako od početka, ne u svakom podoju, ali baš često pa san mislila da je to normalno! Izgleda da su gljivice. Inače sve steriliziram , ali od sinoć sam baš krenula u temeljitu akciju. Dosad nisam nešto pretjerano cice prala, mislila sam da ne trebam previše mackati oko toga, ali sad ih steriliziram 😂😂
    .
    Ja se kao mama osjećam ok, ali me uhvate neke faze kad skužim a ne mogu nigdje kao prije otići, a da se dobro ne organiziran. I užasno sam ljubomorna na muža što on i dalje ide raditi, cijeli mu je život maltene isti, a meni se okrenuo naglavacke. Miskim, super je on, radi sve, isto kao i ja, samo ne doji.. ali opet, nije mi svejedno. Sve mi se okrenulo za 180° i želim svoj život natrag 😔

Jahanara
    28. Svibanj 2020. 11:57

MiniMa jesi trazila dohranu? Mislim da ti oni sami nece ponuditi...
    Svejedno ga stavljaj na sisu da navuce mlijeko, bez obzira i ako dobije dohranu.

My baby
    28. Svibanj 2020. 12:04

Neverland ja cice perem svaki dan tj tusiram se svaki dan jer ipak se znojim i cice se znoje pa to operem😁

Hany92
    28. Svibanj 2020. 12:05

MiniMa

Pozz
    Nas ne pustaju iz bolnice jer mali gubi na tezini….
    Borimo se jako s dojenjem, lijepo prihvati al bas i ne vuce nego samo se igra, al zato svoje prste navlaci ko da ce iz njih nesto dobit….. Bas sam tuzna sto ne idemo danas kuci, a i jadna zbog tog dojenja… Meni mlijeko slabije dolazi, al zasto mu onda nedaju dohranu da nije gladan nego je samo na cici, a ocito nemam dovoljno….

🤞🙏bude doslo sve ms svoje,trazi dohranu i  bude ok

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    28. Svibanj 2020. 12:15

Pupi ja sam se tako osjećala s prvom. Bila sam jako neispavana, mala je staaaalno bila na cici, jedino kad sam imala 5 minuta za sebe je kad sam se tuširala. Prva tri mjeseca sam plakala skupa sa malom. I onda odjednom je samo sve sjelo na svoje, nije lagano ali je bilo lakše. I dalje nikud ne možeš bez organizacije ali je opuštenije. Čim oni krenu primjećivati svijet oko sebe, igračke, pa kad ih pustiš da se igraju na podu - ma milina. Sada s drugom mi je drugačije jer “znam” s malom bebom, pa me ne nervira ni nespavanju ni cicanje ni ništa tako jer znam da će to sve proći. Ali osjetim određenu dozu ljubomore prema muzu jer može gdje hoće/treba bez 100 torbi, dva dana priprema i tako. Ali uzeo je na sebe veliki komad zato jer je vise sa starijom dok je beba još mala i to mi jako jako puno znaci. 
    Mini Ma jel možeš tražiti dohranu? 

MickeyMouse
    28. Svibanj 2020. 12:18

E da, ja sam prošli put išla sa 6 mjeseci raditi a muž je uzeo porodiljni, tako ćemo i ovaj put. Posao mi je dve minute od kuće i imam stanku za dojenje dva sata.
    Skoljka mi svoje konzumiramo, a i radi nas i radi djece volimo da je domaće i sto znamo kako je hranjeno. Zečje meso je jako velike kvalitete, pogotovo za malu djecu, prvo meso koje beba može jesti. Tak da nam je puno na meniju na razne načine. 

• Sancy3
    28. Svibanj 2020. 12:22

Evo ja sam preporođena mama😂😂😂neznam ima li smislapuno hvaliti ali grcici su stali,zubice ne osjetimo kupila sam onu ogrlicu svaka preporuka!!i konacno je prihvatio ljuljacku dakle mama moze pocet kuhat😂😂😂

skoljka
    28. Svibanj 2020. 12:24

My baby

Neverland ja cice perem svaki dan tj tusiram se svaki dan jer ipak se znojim i cice se znoje pa to operem😁

😂😂😂😂🙈 Bas si me nasmijala, nadam se da se sve tusiramo svaki dan.. #nisamzlocesta, nemoj se ljutit al mi je tak zvucalo, pa mi smijesno

Ja sam isto imala tu neku bol kad povuce na pocetku,nismo imali soor, ja sam to pripisivala tome da on jako vuce, sto i jeste, z ala sam ga mala pirana. Sad vise nije takav, sad vise gusta dok cica 😂

Sto se tice toga kako se osjecam kako mama, osjecam se kao neka vucica, lavica, tek sam spoznala da imam tu moc 😂😂😂 
    Salu na stranu, neznam nesmijem se hvaliti ali moj princ nije ni upola zahtjevan kao recimo curka od Karle ili od maline ili od vaki, ali to je zato sto imaju grceve, i oni da nemaju bili bi drugaciji. Nekako sam se lako prilagodila njemu, i njega uklopila u svoje navike, ako negdje idem i njega vozim sa sobom i sve bude ok. Sad je poceo kuziti sve oko sebe pa mu je super u jajetu, i nije vise mali za jaje, zadnih par dana nisam koriatila kosaru 🤷🏻‍♀️misli da mora spavati kad je u njoj pa se ljuti. Jedino sto sam ohladila na ppspremanje po kuci, prije mi je sve moralo biti na svom mjestu, sve boje uskladjene, nedaj boze da prazna casa na stolu stoji.. A sad hrpa ovih igracaka, dnevna mi izgleda kao djecija i za sad me boli... Super mi je, uzivam kad vidim da se on necemu smjesi i da je sretan. Ali sam ga razvezala 😂😂😂neznam drugacije 🙈

skoljka
    28. Svibanj 2020. 12:27

Sanja89

Evo ja sam preporođena mama😂😂😂neznam ima li smislapuno hvaliti ali grcici su stali,zubice ne osjetimo kupila sam onu ogrlicu svaka preporuka!!i konacno je prihvatio ljuljacku dakle mama moze pocet kuhat😂😂😂

Kakvu ogrlicu? 

Maja 3
    28. Svibanj 2020. 12:27

Skoljka,preslatki su!
    Svi osjecaji nakon poroda su normalni..a pogotovo osjecaj nemoci!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.